Борисов се надява детските градини да бъдат отворени преди 24 май

Премиерът няма да приеме акциите на „Левски“
Обновена: 16 май 2020 14:42 | 16 май 2020 11:50, Елка Василева
231
Борисов се надява детските градини да бъдат отворени преди 24 май
кадър: Facebook

Правителството работи да отвори детските градини преди 24 май. Това обяви премиерът Бойко Борисов на инспекция на интерконектора Гърция-България. По думите му този риск си заслужава, защото работещите майки и бащи трябва да могат да се върнат на работа.

"Детските градини се надявам следващата седмица преди 24 май ще ги отворим. Това е единственото място, за което се знае, че повишава заболяването. Този риск си заслужава, защото на работещите майки и бащи, трябва да знаят, че връщайки се на работа, могат да оставят децата“, каза Борисов, цитиран от БНТ.

Премиерът допълни, че в понеделник ще бъде готов законопроектът за създаване на държавни бензиностанции.

Още по темата

Коментирайки скандала с акциите на ФК "Левски", Борисов заяви, че няма да ги приеме и че джиросването на акциите отпреди дни е било подигравка.

"Насила може да вземеш от човека, насила не можеш да му дадеш. Цели държави са извлекли полезните изкопаеми от цели континенти. Това беше подигравка, защото е ясна целта. По какъв начин и защо. Вие утре може да ми прехвърлите вашата къща с децата. Като го позволява, мен законът ми позволява да кажа, вие сте просто едни негодници. Не, не са на мое име, нито знам кой какво подписва, нито как, някак. Нито съм дал съгласие, нито някой ме е информирал. Не ме интересува, то е направено умишлено, за да не стане. И затова феновете и въобще почитателите на "Левски" да си търсят, който го е направил. Утре всяка една фирма в ликвидация може да ми джироса акциите си на мен", обясни премиерът.

За предпологаемите SMS разговори между Васил Божков и финансовия министър Владислав Горанов премиерът заяви, че по времето, когато са проведени, Божков не е бил обвиняем.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
6
 
3
 
! Отговори
тя преди 4 години
Имам леви убеждения , но това не ми пречи да одобря мерките на правителството ,които основно бяха насочени към опазване живота на хората !Това им прави чест , а не като Чернобилската авария , която комунистите скриха от народа си !
161
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За съжаление не знаем какво точно ще предизвика отварянето на детските. градини. Внимателно трябва да се прецени дали активно трябва да се спазват всички действащи, норми, правилници, инструктажи, системи за взаимодействие и т. н. Правните наредби не могат да изчерпят всички възможни вариации, а изменящите се условия също поставят нови изисквания. Животът, който пулсира край нас не се поддава на пълно прогнозиране с точно определяне на отделните процеси.
160
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И да бъде светлина :)
159
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този да се маха! Всеки ден ги плещи различни глупостии! Според както дуеха вятъра! Оставкаааа!
158
4
 
9
 
! Отговори
риск преди 4 години
рисковано е да се отворят детските градини точно сега, но за съжаление твърде късно ще го разберем всички.
157
0
 
4
 
! Отговори
до 172 преди 4 години
защото такива като теб, които изобщо не са наясно с реалността, не спряха да пишат глупости по форумите и да подвеждат с писанията си.
156
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки може да го чуе какво е казал и да си прави изводи каквито си иска.Думите му са факт.
155
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не политиката, а работата го крепи и развива. До 175
154
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази лакомия неговата никой няма как да я задоволи ,той трябва сам да си взема колкото му се иска от народната хазна само тогава ще е жив.....
153
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пред би ти ви си е признал преди време-Имам чувството,че изляза ли от политиката,това ще бъде края на живота ми.Видеото се казва "Кошмарите на Бойко".Има го в нета.Така,че не се надявайте на оставки.Оставането в политиката е въпрос на живот и смърт.
152
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това с което ще го запомня този човек е супер голямата наглост и лакомия !
151
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Липсата на среда и общуваненето вЧесто първите седем години, може да остави траен и дълбок отпечатък и няма да успеят да набавят загубеното. Дано не е дълго времето на изолация,децата си търсят общуването с деца. Често не оценяваме този факт.
150
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЗАЩО ПЕРСОНАЛИТЕ НА ДГ НЕПРЕКЪСНАТО ОБИЖДАТ ХОРАТА ПО ФОРУМИТЕ КОИТО ОСНОВАТЕЛНО ПОСТАВЯТ ВЪПРОСА КОЛКО Е РЕАЛНО ОТРАБОТЕНОТО ВРЕМЕ НА ТЕЗИ ЗАВЕДЕНИЯ ОТ КОЛЕДА ДО СЕГА, ЗАЩОТО ОСВЕН КОЛЕДНА ВАКАНЦИЯ ПОВЕЧЕТО БЯХА В ДВЕ ГРИПНИ И ДВЕ ДЪРВЕНИ ВАКАНЦИИ, ВЪВ ВЕЛИКДЕНСКА ВАКАНЦИЯ И ПОВЕЧЕ ОТ ДВА МЕСЕЦА СА В КОРОНАВИРУСНО СЪТОЯНИЕ НА БЕЗТЕГЛОВНОСТ НО СЪС ЗАПАЗЕНИ ПРАВА И ЗАЩО ИЗОБЩО ДА ПОЧВАТ РАБОТА С ДЕЦА КАТО СКОРО ИДВА ЛЯТНАТА ВАКАНЦИЯ. ВМЕСТО ДА СА БЛАГОДАРНИ НА ГОСПОДИН БОРИСОВ ТЕ ЗАПЛАШВАТ НАГЛО
149
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Детските градини и ясли са най- сигурно то място за децата. Защото хората, които работят там само като ги погледнат какви са сладури са готови да направят всичко възможно за тяхната защита и обучение. Би било жалко да изпуснем децата като им отнем социалната среда и сериозна да се заплаши по нататъшното им развитие в зрял човек.
148
4
 
6
 
! Отговори
? преди 4 години
"..........ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ СА ИЗТОЧНИК НА ПАРИ ЗА ВЛАСТТА, ТОВА СА ХОРА БЕЗ МОРАЛ И СРАМ....."............................................................Що приказваш без да знаеш и разбираш? Издръжката на едно дете в градина е 820 лв. Родителят плаща 48 лв., 24 лв- ако има и второ дете в детско заведение и НИЩО при няколко други условия. ОСТАТЪКЪТ ГО ПЛАЩА ДЪРЖАВАТА!!!!! Капиш? Ходи в чалготеката и не се бутай разбирач.
147
2
 
1
 
! Отговори
Тъпомер преди 4 години
Тоз верно ли се надява,че нали само издава заповеди,а забраих едни 10 20 протестанти,ама БОЖКОВ ваи ваи Доган ага да помага.
146
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"" Премиерът няма да приеме акциите на Левски ... ""......................'Левски' имал 1 милион фенове ... ами дайте по 5 лева и готово ... имате дръжки.Както и всички останали футболни клубове в БГ отгоре има един мафиот на чело, по средата са чалгаджийките набедени футболисти, а най-отдолу са стада бръснати тикви псевдо-нацисти.Ако Бойко даде един лев държавна пара на който и да е клуб - да си заминава да рита мачле на село !!!
145
4
 
1
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
Све истински Левскари,че и Цесекари от Тити,Наско Сираков,Чичо Пенчо,Хиндилян,Кокала до Стойчо Младенов се изтаковаха върху Черепчето и куриерчето му сашо Диков:):):):)Сашо,София Запад не прощава гаври с Левски:):):)Питай Славчо Ангелов нещо по въпроса:):):)
144
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ СА ИЗТОЧНИК НА ПАРИ ЗА ВЛАСТТА, ТОВА СА ХОРА БЕЗ МОРАЛ И СРАМ.
143
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За пари ще продаде здравето на децата ни. Пазете се от такива хора.