Борисов се надява детските градини да бъдат отворени преди 24 май

Премиерът няма да приеме акциите на „Левски“
Обновена: 16 май 2020 14:42 | 16 май 2020 11:50, Елка Василева
231
Борисов се надява детските градини да бъдат отворени преди 24 май
кадър: Facebook

Правителството работи да отвори детските градини преди 24 май. Това обяви премиерът Бойко Борисов на инспекция на интерконектора Гърция-България. По думите му този риск си заслужава, защото работещите майки и бащи трябва да могат да се върнат на работа.

"Детските градини се надявам следващата седмица преди 24 май ще ги отворим. Това е единственото място, за което се знае, че повишава заболяването. Този риск си заслужава, защото на работещите майки и бащи, трябва да знаят, че връщайки се на работа, могат да оставят децата“, каза Борисов, цитиран от БНТ.

Премиерът допълни, че в понеделник ще бъде готов законопроектът за създаване на държавни бензиностанции.

Още по темата

Коментирайки скандала с акциите на ФК "Левски", Борисов заяви, че няма да ги приеме и че джиросването на акциите отпреди дни е било подигравка.

"Насила може да вземеш от човека, насила не можеш да му дадеш. Цели държави са извлекли полезните изкопаеми от цели континенти. Това беше подигравка, защото е ясна целта. По какъв начин и защо. Вие утре може да ми прехвърлите вашата къща с децата. Като го позволява, мен законът ми позволява да кажа, вие сте просто едни негодници. Не, не са на мое име, нито знам кой какво подписва, нито как, някак. Нито съм дал съгласие, нито някой ме е информирал. Не ме интересува, то е направено умишлено, за да не стане. И затова феновете и въобще почитателите на "Левски" да си търсят, който го е направил. Утре всяка една фирма в ликвидация може да ми джироса акциите си на мен", обясни премиерът.

За предпологаемите SMS разговори между Васил Божков и финансовия министър Владислав Горанов премиерът заяви, че по времето, когато са проведени, Божков не е бил обвиняем.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
1
 
6
 
! Отговори
Само отбелязвам преди 4 години
Сладка родна реч омайна с думата ,,джиросване". Да се обзаложим,че ще влезе в книжовния език щом я използва Боко.
101
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само че Черепа не е крал от Народа, а е крал от Крадците на народа.
100
2
 
20
 
! Отговори
Ей преди 4 години
За 60 години не се научи да говори на правилен Български език.Т,ъпанар,ако го пуснат на матура по БЕЛ,дали ще изкара 2+?
99
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Акциите бяха наистина подигравка, а смс си има дата... И е малко преди да вземе цялата новинарска емисия Божков. Е не може моловете да работят, а детските градини да не ги пуснете.
98
12
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
А старческият дом на "Позитано" 20... - щял да затваря...
97
1
 
16
 
! Отговори
Шаши преди 4 години
Непрекъснато ни занимават с нещо, а цените се вдигат. Бавно, ама всяка седмица. Горанов, Бойко, Божков, кой какво направил, какво казал и цените постоянно нагоре.
96
2
 
12
 
! Отговори
Генерал Годжи преди 4 години
Поживейте няколко месеца щото ноември излиза новата версия Ковид 20 ПРО и ви затваряме пак
95
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а той дали ще си пусне внучето?
94
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ИстуканАбе много ги разбираш нещата, как във света умряха наведнъж да кажем във рамките на 2 месеца от пневмония стотици хиляди хора ? Във един дом за стари хора във Испания много хора са умрели е тъй заради съпътстващи заболявания във един ден. Във първите дни Китай показваха хора как падат и умират по улицата. Пишат Коронавирус щото никой не знае истинската причина за смъртта.
93
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
долу путин
92
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова връщай субсидията
91
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А бсп затворена веднъж и за винаги
90
11
 
19
 
! Отговори
Варна преди 4 години
Като ви е страх от короната, стойте си затворени у вас с децата си. Или ги дайте на ул. Козяк, там в оная бялата голяма къща, с голямата зелена поляна, да ви ги гледат без пари. Отваряй яслите, смело бойко!
89
3
 
17
 
! Отговори
Истукан преди 4 години
До Анонимен 99Те не умират хора от коронавирус, а са притиснати в цял свят от международната световна здравна организация да пишат, че има починали всеки ден от този вирус. Виж само какви хора обявават за починали от коронавирус. Днес обявиха 3-*** души за починали от коронавирус в България, като единият е с хипертония, другият е с изкуствен имплант и 2 стента, третият пък бил с ХОББ. Тези хора са починали от болестите си, но са ги писали починали от корона за пари.
88
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горанов е редил Черното тото изнудвал е Божков защото е знаел че дължи пари на държавата накрая наБожков му е писнало да реди мачове заради Горанов и е заминал за Дубай Няма как да се обясни по друг начин как аджеба Божков е работил при положение че дължи много пари Горонов не е плащал и наем на един футболен бос, яко е във футбола тоя.
87
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не можем да свалим правителството,това не е добре за България,народа ще страда, България ще страда,иначе не ми дреме кой ще управява,но ако падне правителството няма да е добре за населението!
86
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ИстуканКато няма епидемия що умират хора в САЩ и Китай и Русия, всички ли са се наговорили ? Си Цзипин и той ли е агент на Бил ГейТс ?
85
12
 
22
 
! Отговори
Истукан преди 4 години
До АнонименАко щеш, не си пускай детето на градина. Стойте си вкъщи и не ходете никъде. Хората казаха няма такава епидемия, а ти прави каквото си искаш.
84
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма да си пуснем децата в детските ти градини, там някой тестван ли и изобщо в тия детски градини ? Оставка и Мутафчийски премиер.
83
5
 
17
 
! Отговори
Pepi преди 4 години
Бойко махни горанов ! Ще ядете гегата заради този неграмотен ***, опомнете се !