Борисов се надява детските градини да бъдат отворени преди 24 май

Премиерът няма да приеме акциите на „Левски“
Обновена: 16 май 2020 14:42 | 16 май 2020 11:50, Елка Василева
231
Борисов се надява детските градини да бъдат отворени преди 24 май
кадър: Facebook

Правителството работи да отвори детските градини преди 24 май. Това обяви премиерът Бойко Борисов на инспекция на интерконектора Гърция-България. По думите му този риск си заслужава, защото работещите майки и бащи трябва да могат да се върнат на работа.

"Детските градини се надявам следващата седмица преди 24 май ще ги отворим. Това е единственото място, за което се знае, че повишава заболяването. Този риск си заслужава, защото на работещите майки и бащи, трябва да знаят, че връщайки се на работа, могат да оставят децата“, каза Борисов, цитиран от БНТ.

Премиерът допълни, че в понеделник ще бъде готов законопроектът за създаване на държавни бензиностанции.

Още по темата

Коментирайки скандала с акциите на ФК "Левски", Борисов заяви, че няма да ги приеме и че джиросването на акциите отпреди дни е било подигравка.

"Насила може да вземеш от човека, насила не можеш да му дадеш. Цели държави са извлекли полезните изкопаеми от цели континенти. Това беше подигравка, защото е ясна целта. По какъв начин и защо. Вие утре може да ми прехвърлите вашата къща с децата. Като го позволява, мен законът ми позволява да кажа, вие сте просто едни негодници. Не, не са на мое име, нито знам кой какво подписва, нито как, някак. Нито съм дал съгласие, нито някой ме е информирал. Не ме интересува, то е направено умишлено, за да не стане. И затова феновете и въобще почитателите на "Левски" да си търсят, който го е направил. Утре всяка една фирма в ликвидация може да ми джироса акциите си на мен", обясни премиерът.

За предпологаемите SMS разговори между Васил Божков и финансовия министър Владислав Горанов премиерът заяви, че по времето, когато са проведени, Божков не е бил обвиняем.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЗА ПАРИ ЩЕ ЖЕРТВА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ.
141
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
кукувица кука на зелена бука
140
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Правилно е да отворят детските градини.Който го естрах за децата му няма да ги води там. Градината не е задължителна.Ясно е, че оттук нататък хората ще се делят на страхливци и нестрахливци.Който го е страх да се завива под юргана, заедно с децата си и да чака Торбалан (вируса) да го подмине!
139
0
 
3
 
! Отговори
Никой преди 4 години
Не комунтира, че действителният собственик на ФК Левски е фирма, регистрирана в Кипър. Май собственик на тази фирма е ББ 8а тва Божков му ги връща точно на него и джиросването на акциите върви от 2011
138
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имам чувството че само възпитатели списват в този форум, понеже очевидно те не искат децата да се върнат в детската градина и провокират с някакви клишета и си цъкат плюсове сами. На родителите обаче, никой не им дава заплата без да ходят на работа.
137
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За 4 група дето е последна и за тях ли важи да си ходят на градина да може майките да си ходят на работа?
136
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами супер, ама моето отново не е прието на градина в София.
135
7
 
25
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
Децата са най голямата ценност и никой не бива да ги подлага на такъв риск.Тяхното здраве не бива да е залог за растеж на икономиката .
134
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДА БЕШЕ ОТВОРИЛ ПЪРВО УЧИЛИЩАТА,ТА ДА ВИДИТЕ КАК СЕ ПАЗИ ДИСТАНЦИЯ,А НЕ ДА ПУСКАШ НАЙ - МАЛКИТЕ КАТО ОПИТНИ ЗАЙЧЕТА
133
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Капитан Йосарян не си капитан, може да си старшина най много, няма лошо. Но е лошо да е злобен човек и да го афишира освен това.
132
2
 
10
 
! Отговори
Iozeff преди 4 години
До Нямте ли срамаЕй,другарю!Знаеш ли какво е Lebensqualität!? България просто няма никакви шансове за нормално развитие с борисоффф начело! Всичко е в тинята! Хората в Европа са други !
131
3
 
25
 
! Отговори
мак преди 4 години
Как ще опазят децата в градините, не знам. Гошко няма да стои постоянно на 2м от Тошко, да не говорим за дезинфекция на всичко, до което се докосват. Съжалявам родителите, които не могат да работят, защото няма на кого да оставят децата.
130
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Родителите е добре да си гледат сами децата и да пишат домашни на по големите деца, които ги затруднява дигиталния метод. Поне така няма да им остане време и сили да протестират. И вълка сит и агнето цяло. Много хитро.
129
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До "не шляпай простотии." МОЖЕ ЛИ ТОВА ДА БЪДЕ РЕЧНИК НА УЧИТЕЛКА И ДАЛИ ТАЗИ УЧИТЕЛКА ТАКА ГОВОРИ НА НАШИТЕ ДЕЦА ИЛИ ИЗПОЛЗВА ТОЗИ ПОДХОД
128
7
 
17
 
! Отговори
Борисов се надявал преди 4 години
еми да се надява. Ама първо да проучи мноооого хубаво въпроса каква е реалността и дали това е наистина уместен ход. Другото е клякане пред ревливите, дето не могат да си траят децата вече. Два месеца си останаха с децата и те започнаха да падат от балконите - три случая вече. Тва щото родителите са много отговорни...
127
15
 
11
 
! Отговори
яка мама преди 4 години
еййй, брао! откога чакам да отворят, да си джиткам по молчета на свобода и да си пия спокойно кафенцето. От 8 до 18 - яко свобода.
126
4
 
8
 
! Отговори
до 124 преди 4 години
И в една такава "уникална" детска градина една директорка вчера в БТВ се чудеше как ще се случат нещата и прогнозата й беше - еми няма как. Инак, на вид беше добра, говорим за други условия. А ти ако нямаш поглед върху детски градини в други държави - поинтересувай се. Никой не е длъжен да ти дава примери.
125
7
 
16
 
! Отговори
до 125 преди 4 години
Градините НЕ работят, не шляпай простотии. Работят лелките - първо щото нямат опуск и второ - косят трева, чистят, перат, дизенфекцират, за да може да е готово. Към момента няма нито един учител, който да е на работа. Някои вече са и в неплатен отпуск. Не подвеждай хората.
124
4
 
17
 
! Отговори
до 130 преди 4 години
Що да е нахално? Нали видяхме колко лекари се разболяха? В крайна сметка всеки мисли за себе си и семейството си. Значи, учениците - не може, рисково било, малките деца - може. Щото не е рисково ли? Абитуриентите ще се изпращат дори без учители... Изобщо не мисля, че е нагло или нахално. *** ти да работиш с 30 малки деца, да те видя как ще си. И да им обясниш как трябва да са с маски, да не си разменят играчки и да спазват дистанция.
123
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
пускай градините за деца,чиито родители са на работа,НЕ за майки дето се чудят на кафе ли да ходят или на разходка в МОЛА!!!