Борисов се надява детските градини да бъдат отворени преди 24 май

Премиерът няма да приеме акциите на „Левски“
Обновена: 16 май 2020 14:42 | 16 май 2020 11:50, Елка Василева
231
Борисов се надява детските градини да бъдат отворени преди 24 май
кадър: Facebook

Правителството работи да отвори детските градини преди 24 май. Това обяви премиерът Бойко Борисов на инспекция на интерконектора Гърция-България. По думите му този риск си заслужава, защото работещите майки и бащи трябва да могат да се върнат на работа.

"Детските градини се надявам следващата седмица преди 24 май ще ги отворим. Това е единственото място, за което се знае, че повишава заболяването. Този риск си заслужава, защото на работещите майки и бащи, трябва да знаят, че връщайки се на работа, могат да оставят децата“, каза Борисов, цитиран от БНТ.

Премиерът допълни, че в понеделник ще бъде готов законопроектът за създаване на държавни бензиностанции.

Още по темата

Коментирайки скандала с акциите на ФК "Левски", Борисов заяви, че няма да ги приеме и че джиросването на акциите отпреди дни е било подигравка.

"Насила може да вземеш от човека, насила не можеш да му дадеш. Цели държави са извлекли полезните изкопаеми от цели континенти. Това беше подигравка, защото е ясна целта. По какъв начин и защо. Вие утре може да ми прехвърлите вашата къща с децата. Като го позволява, мен законът ми позволява да кажа, вие сте просто едни негодници. Не, не са на мое име, нито знам кой какво подписва, нито как, някак. Нито съм дал съгласие, нито някой ме е информирал. Не ме интересува, то е направено умишлено, за да не стане. И затова феновете и въобще почитателите на "Левски" да си търсят, който го е направил. Утре всяка една фирма в ликвидация може да ми джироса акциите си на мен", обясни премиерът.

За предпологаемите SMS разговори между Васил Божков и финансовия министър Владислав Горанов премиерът заяви, че по времето, когато са проведени, Божков не е бил обвиняем.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименКостов продаде кремиковци за 1 лв.,а "червените " олигарси като домуса и гергов са първи подложки на бб.О лигархията няма цвят.Но тя съществува,докато се отчита подобаващо на баш олигарха,защото той няма акъл да прави пари,а само да взима.Та така.
81
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Плашиш гаргите!
80
4
 
20
 
! Отговори
хаос преди 4 години
Всичко което се предприема от управляващите е хаотично, без визия. За кво правихте анкети с родители иучители? Да отчетете дейност. Ангажирахте такъв брой хора с тъпите анкети. И накрая - кво? Предлагам правителството да иде да работи в инкубатора за вируси - детските градини.
79
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що няма пари бе?Нали такива като червените олигарси ограбиха народа през прехода!
78
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименКато не харесваме бб-як шут в г..Има си опции-кеф му ел ей,кеф му барцелона.
77
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оставката само народа ще каже на изборите!Другото е метеж!!!Наясно ли сте?
76
11
 
19
 
! Отговори
смешна държава преди 4 години
понеже смешната ни държавица няма пари да подпомогне родителите, които си гледат децата и не са на работа, ше изложи на риск към 30 хил учители по детските градини и безброй деца. Евала!
75
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като не харесвате ББ свят голям?!
74
5
 
23
 
! Отговори
Бойкоебач преди 4 години
Бойо нема никакъв полезен ход! Ако не пусне електората да бачка,нема паре в хазната и не мой да плаща на милицонерите да ме гонкат по баирете;))) а и електората -гладен и той ръгва да прай бунтежи;))) Ако па го пусне -Мишленка почва се рани с него и да се размножава и па същото,щотъ излиза Ковидир Мустафачийскии казва: "Очаквам да измрат много хора,яко да изнрат"и настъпва криза за чували за трупове.Единствениятправилен ход за Борисов е не простонеговата ОСтавка, а излизане от политиката!
73
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Алоооо вие от БожковТВ ли сте?
72
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде да се съгласиш да те джиросаме на Испания тебе тикво! Да не се криеете вече с дъържанката си! Па и Народът български хаир да види дето си го крал до сега.Оставка на мутренското правителство!!!
71
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Единствена Валерия Велева в Епицентър отбеляза годишнината от Баташкото клане.По-голяма жестокост историята не познава.Макгахън казва-Вярвам,че никога повече няма да чуя такъв стон,плач,който се издигаше чак до небето.Това беше суха,тежко,отчаяна скръб.Изворът на сълзите беше пресъхнал......няма какво да се добави.
70
12
 
6
 
! Отговори
поправка преди 4 години
Искахте изкуфелия,алчен ***( Мангъров)
69
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БорисовКогато управляващите искаха карантина,за да не станем втора Италия и Франция и плъзне заразата,искахте Бойко да спрял карантината и твърдяхте,че нямало коронавирус,а после пък че не бил опасен,че трябвало да спре карантината,оревахте да спре карантинатаИскахте изкуфелия,алчен ***,който не е виждал през живота си коронавирус и болен от вируса,дадоха ви го да командва по телефонаСега когато ослабва карантината пак по ваше искане,щял бил да зарази учителките,няма угодия за вас
68
6
 
3
 
! Отговори
бай мангал преди 4 години
До Варнаама ние ромите имаме пари бе.1000 лева ли искаш ама така кажи бе никакъв проблем...и повече ще ти дам...все пак и боко и *** са наши хора щракам им с пръсти и парите потичат.после ще искат гласове ама нанай си!
67
1
 
9
 
! Отговори
Варна преди 4 години
Моля троловвете от козяк да се съсредоточат във броенето на врабчета, да не пипат децата ни, сорос плаща. Напред към софийското поле в редица, ходом марш!
66
7
 
6
 
! Отговори
премиера преди 4 години
ще носи цялата вода за всички разболели се вследствие на тази необмислена мярка учители!
65
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОСТАВКА!
64
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По скоро!
63
11
 
17
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
защо ще отваряте детските градини нали сега се заговори за нов вирус коиторазболява 5 годишните деца в англия и днес има случаи във франция