Манолова се заяви, отива на парламентарни избори срещу Борисов

Имаме план, алтернатива има, заяви бившият омбудсман
Обновена: 23 май 2020 14:11 | 23 май 2020 13:57, Ния Христова
551

 

 

"Днес обявявам нашата икономическа пътна карта за бързо възстановяване на работните места и икономическо съживяване на България в следващите 19 месеца. С тази пътна карта ще се явим на парламентарните избори. Имаме план. Борисов не е единствен, алтернатива има."
 
Това заяви председателят на Гражданската платформа "Изправи се.БГ" Мая Манолова по време на протест пред Министерския съвет, който се проведе съвместно с майките на деца с увреждания от "Системата ни убива", предаде Bulgaria ON AIR.
Още по темата
 
"Борисов няма план, но ние имаме. Това е нашият план как държавата ще застане до гражданите, а не срещу тях. Държавата ще бъде омбудсман, а не мащеха за обикновените хора. Алтернатива има. Когато се изправим, всички сме алтернативата", каза Манолова. 
 
Протестът започна в 11 часа пред Министерския съвет, а по-късно се премести пред парламента.
 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


551
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
471
0
 
2
 
! Отговори
f преди 3 години
Повечето по чуждите държави знаят за звуковото лечение и нямат жертви от коронавируса, те симулират жертви, само в България и още няколко държави има коронавирус. ***-ло-ум-ните военни са това, които са грозни нацисти и чужденци в армията ни, кой им плаща и защо?
470
0
 
2
 
! Отговори
f преди 3 години
Видеозонът също е на звуков принцип и как приятно топли и лекува когато се допре..Но може да почнат да подменят видеозоните в България с фалшиви, защото всичко лекуват, на видеозона да пуснат ултрабасов звук и да ви излекуват. И да пораснат зъби и заличи белези от операции. И крака и ръце растат.
469
0
 
2
 
! Отговори
f преди 3 години
А руснаците ако са приятелски народ, защо не са ни калали че ултразвукът лекува всичко и растат зъби??Има и някакви български славяни в Русия и то много, които правят целия социализъм там, но това друг въпрос..Ултразвук е не скоростен звук както ни учат по учебниците, а свъх басов звук, който е толкова басов, че не се чува, и този който се чува малко, също лекува, има ги много хора с качествени положителни гумени колони вкъщи, които могат да се лекуват като се допрат до басовата колона.
468
0
 
2
 
! Отговори
f преди 3 години
Синята светлина не се губи на тъмно и е за мрачни времена както е сега.Затова лекува. Аналогията със звука е БАСЪТ, басовият звук не се губи и лекува всичко, толкова басов, че да не се чува. Но има и отрицателен звук, който дори пречи!Късите вълни на синята светлина и баса ходят много слабо по въздух, трябва колоната да е опряна до болното място и звукът да е положителен от качествена колона и качествен запис. Положителният бас е положителна омраза, на тъмно е добре да се мрази повече!
467
0
 
2
 
! Отговори
f преди 3 години
Трябва хората по жилищата си да имат синя светлина, но истинска синя светлина, истински цвят синьо, може би като на Левски, че и още по-ултра. Може би когато се нагъне волфрамовата жичка на зиг заг свети синьо, но не съм сигурен. При антимагнит идва повече положителен ток, който НЕ ИЗГАРЯ крушката и свети по-истинска светлина.Не усещате ли как сините светофари на БДЖ-то почват да ви лекуват, когато влака спре близо до синя светлина? Светлината върши всичко най-добро и истинската не заслепява
466
0
 
2
 
! Отговори
f преди 3 години
Голяма роля в предателствата изиграва отрицателният магнит,отрицателни магнити навсякъде около нас,с по-голяма отрицателна част,най-вече заровени под земята,ако магнитното поле е във вас,се изправяте сами срещу много зло и не е особено печеливш вариант.Положителният магнит вади навън полето от вас,където си иска.Магнитът е за атака!Вземате една раница и я пълните ЦЯЛАТА с истинско фолио,моливи и гумички с разнообразна твърдост за АНТИМАГНИТ за защита! Да не ви четат мислите!
465
0
 
2
 
! Отговори
f преди 3 години
Мили хора, в момента цари сатанизъм, не се предавайте на всеослушание че сте добри хора и ставайте известни много внимателно и не с това дали сте добри или зли!На тъмно стават големите предателства,казвате че сте добри,но на кого го казвате,повечето добри хора са мъртви и горе на небето,чакат да се съмне и да се преродят или възкръснат.Казвате го на злото.И да сте предадени не е фатално,защото по единично те са слаби и почват да си пречат като са много,но най-малкото изравняват по сила,и повеч
464
1
 
2
 
! Отговори
Пенчев педала преди 3 години
Орешарски беше най-голямото зло за България. Никога повече, да живее Борисов- освободителя :)
463
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шиши взема властта...
462
2
 
8
 
! Отговори
Мая ако пусне преди 3 години
Онова видео където прави тройка с братя Галеви във вилата им може и да спечелиВсички чикибойци ще гласуват за нея Мдаа
461
2
 
9
 
! Отговори
Смех преди 3 години
Тая лелка Що си мисли че е интереснаВ София беше подкрепена всички влючително и хомосексуалистите и пак не спечели
460
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 481А новата колекция на страпоните излезе ли на разпродажба?
459
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПомнимЗабрави да добавиш, че е и вносителка на закона Ванко 1 :)
458
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще има ли разпродажба на герберастки костюми платени от държавата?
457
1
 
6
 
! Отговори
Стефания преди 3 години
галевица за всичко пробва: депутатка - останала известна като "*** уста", председател на НС създал закон за изборите опреден за негоден, организатор на Костинбродската афера, поддръжник на проваления оришарски, предложи пеевски за шеф на ДАНС, провален омбудсман, провален организатор на пуч чрез протести на майки касички и уж мед. сестри, провален кандидат кмет.... в бъдеще провален лидер на партия. галевица е царица на лъжите, кражбите и разтурянето на семейства...факт.
456
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сестра Галева,това не е човек!
455
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПомнимТая само го предложи а лисицата Борисов си го избра за невеста и Дебелянчи им стана шаферка ! Вие как ги виждате Борисов и Доган разделени ,те взаимно се допълват !
454
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Борисов чудно с този уличен език на пунта мара кой университет е завършил , той от какво изобщо отбира ? Признавам му добър шофъор е на скъпи държавни джипки и добър пияр на партията си. Народа освен да го наритва какво ще запомни хубаво да му се е случило през неговото царуване...
453
2
 
18
 
! Отговори
Помним преди 3 години
Тази лично предложи Пеевски за шеф на ДАНС!Тази беше най-бясната подържничка на Орешарски и ходеше дни наред с тениска в негова подкрепа, докато народа обграждаше парламента..Тази изфабрикува фалшивата Костинбродска афера.Трябва да наистина да е много нагла за да вярва, че сме забравили мръсотиите й. Категорично е!
452
2
 
7
 
! Отговори
Партийни връзки преди 3 години
Тази няма юридическо образование, както някои я рекламират. Московския институт, който е завършила е за подготовка на полит-комисари. Хайде най-после някой журналист да разследва как това образование е приравнено към юридическо в България!? Освен по партийна линия, с връзки да е станало!?