Манолова ли? Тя за какво ли не се била кандидатирала

Борисов отказа да коментира протеста на ексомбудсмана
269
Манолова ли? Тя за какво ли не се била кандидатирала
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов отказа да коментира протеста на бившето червено острие и ексомбудсман Мая Манолова и заявката й да се яви на парламентарните избори.

"Тя за какво ли не се е кандидатирала", лаконично каза той.

Още по темата


Премиерът инспекция на ремонта на стария път между Пловдив и Пазарджик при Мало Конаре.

От там той заедно с финансовия министър Владислав Горанов, се отправят към Велинград, където ще посети местните училища.

Борисов не пропусна да поздрави всички учители, просветители и българи по случаи Деня на славянската писменост и култура и увери, че намаленото ДДС за книгите влиза в сила, след като мине на второ четене в парламента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЙоцинА защо 210лв.? Какво са работили? Какви осигуровки са внасяли? Костов прецака мойте родители с последните 6месеца при определяне на осигурителния доход. Кой 1947-*** окраде пенсионните фондове. Кой на всеки 31.12 изпразваше фондовете на НОИ да строи НДК, ИПК Родина, Чинията на Бузлуджа, НДК и т.н. Тези нуждаещи се нямат ли деца? Децата им в България ли са? И те ли като мен и моето дете внасят за пенсиите? За разлика от сина на Курделия. А бегай на Позитани да си търсиш парите за пенсии!
110
6
 
3
 
! Отговори
СЕРЕГЕЙ преди 3 години
Избора на макаров,който ще гласуваме с почти пълно овчедушие е от компетенцията на Кремъл и не касае вегетиращите на руската територия около Балкана.
109
5
 
15
 
! Отговори
Боже Боже преди 3 години
Явно бекапетата нямат друг,който малко от малко да мяза на българин,освен другаря борисов
108
21
 
15
 
! Отговори
НТД преди 3 години
Абе тая тиква до кога ще се вози напред-назад на издръжка на народа под предлог, че "инспектира"...
107
15
 
12
 
! Отговори
ГЕРБ = Мафия преди 3 години
Дано мафията не я самоубие.
106
1
 
3
 
! Отговори
gosho преди 3 години
До Анонименzashtoto sa mnogo ucheni i inteligentni taka ni opraviha prez 1996 s videnov i gechev che dolara stigna 3000 leva
105
16
 
24
 
! Отговори
Политик та дрънка преди 3 години
Майнолова казва,че имала план за България!?Като знам какви й бяха предишнте планове, ме хваща страх!1.Лично предложи Пеевски за шеф на ДАНС!2.Лично държеше Орешарски да си изкара мадата!3.Лично изфабрикува с Бареккапута Костинбродската афера!4.Лично злоупотреби с омбудманския пост, като личен трамплин!В кинев да я затвориш,духова музика ще организира!После защо български политик било *** дума?Заради такива!
104
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 117Колега, къде си се учил да пишеш толко добре?!? Фсяка, Фсички хахаха
103
4
 
7
 
! Отговори
Мая Он бътс ман преди 3 години
Каним фсички мъже в "Изправен Беге"! Имам си една мечта до фсяка женска над средната възраст има по един изправен мъж!
102
19
 
23
 
! Отговори
Йоцин преди 3 години
Опропасти държавицата ни,тръгвай си стига си лапал.Знаеш ли Боко,колко възрастни хора работили,строили,за да крадете днес,живеят колкото да между живите?За теб хората от т. нар. трета възраст,са най малката ти грижа.Най добре е според теб,да дойде една чума по жестока от днешната епидемия,за да си отдъхне Горанов,твоя подвижен портфейл.Пъчиш се пред колегите си,пък народа ти е най беден в Европа и далеч зад нея.Има хора с 210-лева пенсия,не могат да си купят важните лекарства,умират като мухи.
101
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЗнаем,че герберите смазаха БСП и БСП са в трудно положение,но няма други леви и друга реална опозиция ,защото всички останали партии са десни и не можем да позволим левите да бъдат унищожени и да няма никаква опозиция,това е пагубно за България,левите трябва да бъдат подкрепени и дори да участват във властта,имеме нужда от тях!
100
10
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
и като ми използваш ника какво си мислиш че печелиш,нещастнице?Та всеки,който следи поне малко коментарите тук е наясно за отношението на ОРИГИНАЛА "ПроСоТо" !..толкова ли си ялова,та не можеш СВОЙ имидж да изградиш тук?
99
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рядко зъл и отмъстителен човек е този и на всичко отгоре и лаком !
98
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 121От същата партия е и масата на Герб начело с Бойко . А той милият една жена не можа да задържи ,бягат му нещо макар че е тъпкан с пари пак не го сакат....защото и зъл човек вие искате пак той да ни управлява....
97
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много обичаме да ни обещават и после да ни лъжат!Ама това е типично за червената партия!Партия на балъците!
96
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 111Абе пич, ти не разбра ли, че БСП -то са фалирали? Съкращават на поразия в партийната централа и телевизия. Взеха заем за вътрешните избори! При толкова милионери в редиците си. Да ни фалират за пореден път и нас. Да ги подкрепим, та вместо в Парламента отново да отидат на СПА някъде със субсидията за нашия глас?! Хаха!
95
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Галева толкова си цоцала от държавата и нямаш наяждане!Пак ще загубиш!
94
4
 
8
 
! Отговори
11 преди 3 години
Мдаааа, оказва се, че освен *** имало и кокошки.
93
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 113Хайде давай! Да ни освободиш от присъствието си,
92
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 107И да не ни харесва, поне е поносимо зло. Да дойдат отново БСП и да ни фалират? Нее! Благодаря. Гечев цяло лято ни сочеше как Италия правела добро като задлъжняла. Хвалеше ни и соц.правителството в Румъния, че вдигна пенсиите от след месец с 40%. Сега мълчи за Италия и за Румъния. Оказа се, че в Румъния за родените след 1974-та няма да има пари за пенсии след мъдрото решение. Италия пищи за парите на евроданъкоплатците, защото никой не иска да й даде кредит. Та отново благодаря.