Кънчо Стойчев: Записът на Бойко Борисов е фалшив

Това не е гласът на премиера, твърди социологът
15 юни 2020 13:36, Нели Христова
201
Кънчо Стойчев: Записът на Бойко Борисов е фалшив
Снимка: БГНЕС

По повод последния запис за Бойко Борисов, който изтече в социалните мрежи, социологът Кънчо Стойчев заяви пред БНТ, че той е фалшив и със сигурност това не е гласът на премиера. "Това не е езикът, който използва Борисов. Там звучи глас на човек, който е употребил алкохол, а Борисов не е човек, който употребява алкохол", твърди социологът.

"България се справи добре в овладяването на епидемията, независимо че бяха допуснати някои неточности и глупости, като например ненужното спиране на майчината помощ на бременните жени за 45 дни и затварянето на парковете", коментира Стойчев.

Относно партиите според него БСП няма да може ефективно да се включи в управлението без нова коалиционна политика и без да е доста отворена. "Напрежението между патриоти и ГЕРБ ще се изостри, но това няма да доведе до разпад на коалицията", каза още социологът. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Достатъчно е да се сетим за Костинброд и да открием приликата в действието. Хвърли мърсотията и гледай саир! Ще ме накарат да заобичам Бойко!
153
1
 
3
 
! Отговори
Хари преди 3 години
Учудващо е какви прекрасни специалисти в областта на АйТи технологиите имаме сред социолозите,които само въз основа на само един запис като направят инфинитезимален анализ на представителнатастатистическа извадка на субпространството и времето в корелация с клавикулата на септакорда могат данаправят такова велико прозрение. Нещо, с което би се затруднила във висша степен даже и ЮС НАСА, коятоби се мотала от тук до края на вселената.Между другото, Божественият пие само добре отлежало малцово, а не някакъв си царевиче бърбън.
152
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фалшив ,ама друг път
151
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Народът да се вдига и да обикаля домовете на всички работели срещу държавата и народа. За един ден всички ще си върнат откраднатото за 5 години, след още една седмица ще си вземат и останалото. Престанете тази гавра защото сме 3 милиона срещу 3 хиляди. Предполагам да изхвърля Ревизоро от дома му и да го направя приют за птици
150
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кънчо и компания да вземат да се скрият някъде! Аман от социолози политолози и всякакви други ***ози, освен да обикаляте телевизиите и да бръщолевите глупости май за друго не ви бива... Напълно е ясно, че някой ви плаща какво да говорите, но ние гражданите знаем истината!!!
149
1
 
5
 
! Отговори
Кънчо пънчев преди 3 години
Това не е з***са на ББ и това не е моят език, но вкуса е същия.
148
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кънчо и твоите имоти трябва да разследват
147
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И от коя публична изява на Борисов взеха думата за женски полов орган, която Мутрьо употребява в "манипулирания" запис няколко пъти?Че един приятел ме пита и не знам какво да му отговоря.
146
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Управляват ни алчни, прости и корумпирани мутри!
145
0
 
8
 
! Отговори
Хахах преди 3 години
Хахаха Браво Кънчо ;) Голям си!
144
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аве, Петърчо, ти си просто момче, аз ако съм нема а ти дам и два лева за баничка.
143
6
 
8
 
! Отговори
Петърчо преди 3 години
До 150 Само с това с рекламата и че може да се направи анализ съм съгласен. Какво правим ако се окаже фалшификат? Мислиш ли че някой ще си смени мнението си за ББ в такъв случай? Не ще кажат че ББ е уредил нещата. Сега ясно ли ви е защо цялата дискусия губи смисъл? Сменете името с Нинова и коментарите ще са същите само коментиращите ще си сменят позициите. Всички купуват гласове всички крадат и от всички ни чeп за зеле не става като управляващи. Ама важното е знаем че записа е автентичен.
142
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въобще даже не е лесно да се манипулира и тези глупости Бойко ги разправя след всеки запис. Няма такъв софтуер, който да синтезира точно гласа на човек, а напротив - има софтуер, с който много елементарно се прави анализ и се хващат фалшификатите. Както и да е, де... Записът така или иначе в нищо не го уличава, само му прави реклама.
141
5
 
5
 
! Отговори
Петърчо преди 3 години
Виждам че някой си помислил че ББ ми плащал за да го защитавам. Ако утре се появи подобен запис с Нинова отново ще е същото. "Експертите" по всичко и детективите веднага ще се изредят да кажат колко автентичен е записа нищо че и понятие си нямат колко лесно е да се манипулира. Ама ще са тези експерти и детективи които ненавиждат БСП. За разлика от тях моя коментар и в такъв случай щеше да е същия. Така че кой ме плаща мен? Бойко или Нинова? Аз ли ще ви сменям мнението ако вие сте предубедени?
140
6
 
7
 
! Отговори
Sat N. преди 3 години
Викате Божков бил хубав и честен човек - с труд натрупал милиард и изкопал от двора на баба си тракийски съкровища, колкото няма във всички български музеи накуп!?------Каквото е направил, го е направил законно. Ако не беше така, нямаше да е на свобода.
139
3
 
27
 
! Отговори
Сат Н. преди 3 години
Напротив, не толкова гласът, колкото маниерът и стилът го издават.
138
4
 
16
 
! Отговори
Сат Н. преди 3 години
Това не е езикът, който използва Борисов.------Пхахахахаха!!! :)))
137
15
 
3
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Записът или е автентичен, или не е. Трети вариант няма! В ерата на компютърното моделиране, може да бъде направено перфектно копие на гласа на Борисов, с интонация и всичко. Достатъчно е само да имат база, а такава бол.... Реално, много хора, които го смятат за автентичен, биха придобили симпатия, защото този език се доближава до разговорния език на хората и прави Бойко да изглежда като земен човек и един от тях.
136
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Внимавайте какво пишете, защото Божко много хора е поръчал! Егото му е огромно - колкото и провала! Всичко може да се очаква от толкова отчаян човек, загубил всичко - парите са най малкото!
135
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някои хвалят Кънчо само когато плюе Бойко. Не го харесват обаче, когато казва истината, че Божков пуска фалшификати. А какво, да излъже ли?