Цветанов се заяви, прави партия за изборите през 2021 г.

Бившите му съпартийци били далеч от хората
27 юни 2020 10:34, Александър Попов
425
Цветанов се заяви, прави партия за изборите през 2021 г.
Снимка: БГНЕС

Цветан Цветанов официално обяви, че ще прави партия, като до септември ще бъде учредена.

Възможностите за име все още се обсъждат, но отсега са ясни амбициите тя да участва на парламентарните избори през 2021 г.

Бившият втори в ГЕРБ обясни, че е взел това решение, след като е получил огромна подкрепа от симпатизантите си за решението да напускане партията на премиера Бойко Борисов.

Още по темата
"Ще се постарая да изградя това, което мога да правя, но ще премахна грешките, които съм допускал при самото структуриране и изграждането на ПП ГЕРБ. Най-голямата грешка беше, че нямах опит – имах огромна енергия, обикалях страната, докато някои се занимаваха с други дейности", заяви Цветанов пред bTV.

Той допълни, че не поддържа никакви отношения с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Поздравили се само за празници и рождени дни.

"Има непоследователност и хаос в управлението. Самият факт, че се правят предложения за законодателни промени, където не са намерили място в управленската програма на нито една политическа сила – означава, че се правят законодателни промени, които не отговарят на потребността", коментира Цветанов и даде пример с идеята за създаване на Държавна петролна компания. По думите му реализацията на подобен проект ще ни върне 20 г. назад заради липса на пазарен принцип.

"Давам за пример и последното вето на президента, свързано с НСО и това, което се прави като възможност за подобна структура в МВР. Това е различието, което съм имал и докато бях председател на вътрешната комисия в парламента. Тогава казах на зам.-министъра Краси Ципов, че докато аз съм председател на вътрешната комисия – това няма как да стане, защото не кореспондира с управленската програма, която ние сме говорили", коментира още той.

Цветанов заяви, че бившите му съпартийци не живеят с проблемите на хората, а целят единствено политическа реализация на гърба на симпатизантите. По думите му България отсъства от дебатите за бъдещето на Европа.

Той определи като нелепи предположенията, че стои зад снимките от спалнята на премиера. Той обясни, че няма достъп до най-личното пространство на Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


425
Още по темата: партияЦветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
344
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очевидно, отново ще ни инсталират отвън на власт в България доказани престъпници!!! Не желаем повече крадци и българоубийци в ББългария!!!! Затвор и за този и за борисофф!!!!!
343
3
 
9
 
! Отговори
С партии преди 3 години
Няма да се оправим. Не трябват партии! Там са същите
342
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шестаков защо не каза нищо за апартаментчето си с личен асансьор и обикновените хора да разберем хубаво ли е или не. Този закъса го с парите и тръгна към политиката, един процент да има, за заветната субсидия. Докато я има тази възможност, много хора ще правят партии
341
0
 
10
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
За Цветанов проблем е това, че не участваме с пари във военната инициатива на САЩ в Черно море. САЩ дали пари, Румъния - също, а ние - не. Голяма грешка! Цецо освен това ще се бори и срещу строителството на АЕЦ "Белене" и срещу доставките на руски газ. Правилно се е ориентирал - за американските интереси се плаща с долари. Но и конкуренцията за тях е голяма.
340
14
 
7
 
! Отговори
Анализатор преди 3 години
Тука сте се събрали само отбор т*паци при това на квадрат.Нали мразите ГЕРБ,искате да видите ритнатия г*ъз на Бойко?Аз също.От кого ще го заболи най-много.От БСП?Не,те така или иначе са му опоненти.Ще го заболи най-много от Цветанов,това е ясно.Цецо го познава до тънкост и знае как да му го сложи.Всеки който иска да види Бойко в калта,трябва да подкрепи Цветанов!
339
3
 
8
 
! Отговори
x ae xii преди 3 години
И кой ще гласува за него? Супер дразнещ е и тъкмо бях свикнал да не го виждам постоянно по телевизиите, ще повърна. Освен това прави зли неща и покрадва, пона аз така знам.
338
0
 
8
 
! Отговори
.. преди 3 години
И ти си същия, просто си извън сегашната ясла. Но, огромното ти егото изговаря истини за бившите ти, които са еднакво силни и за теб. Давай, постави началото на края на тази 10 годишна простотия.
337
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
кои ше гласува за това крадливо недоразумение цвъцко !!!
336
1
 
15
 
! Отговори
Шефа преди 3 години
Пак ще се умирише политическото пространство на миризлива гуменка, тоя не се учи от грешките си!Цвъки ,ти завлече толкова апартаменти на безценица , с политическо влияние , ами кротни се , тая игра свърши , ще дойде нов прокурор или Кьовеши ще те грабне , налягай си парцалките и .....по-тихо!
335
2
 
7
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-359 не позна партията ще се казва "АСАНСЬОР КЪМ РАЯ"и още,всичко с та3и партия на асансьорчиков е блъф,ако спичелят,за дупетати,веднага,ще се коалират със слънцето,много евтин трик от страна на пожарникаря и милиционера асансьорчик.
334
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Партията ще се казва Килия 213
333
0
 
12
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Абе взема и аз да направя една партия. Колко му е. Щом онзи Хиподилния Светльо Витков си направи партия и спечели гласове, за да получи субсидия и да си купи Мерседес, защо и аз да не се пробвам.
332
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"да изгние в панделата дано тоя Цветанов барабар в всичките гадо0ве покрай него"Защо в панделата?На друго място да изгният!
331
1
 
4
 
! Отговори
Мдаа преди 3 години
Цв Цв е далеч от планетата Земя. Според мен той вече е в Осмата сфера и чака човечеството там. Играе го първият президент на пространството между Земята и Луната (8смата сфера), където ще бъде всмукан интелекта и животеца на хората, а телата им ще бъдат тук на Земята, но поробени - ДОБРОВОЛНО. Цв Цв е за глобалистите, той е с противниците на Тръмп. Имайте го предвид.
330
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'' Цветанов се заяви, прави партия ''.................Нека се пробва ... щом си мисли, че има шанс, значи той е скъсал с реалността.
329
3
 
11
 
! Отговори
Баце преди 3 години
Айде не му мислете толкова. Аз съм *** и на мен ми е лесно. Ще се разправя с Цецо с лекота. Ще му размажа физиономията щот ме е яд че не се съобразява с мен. Хайде, затварям шкафчето, зареждам глока и заспивам сладко.
328
1
 
17
 
! Отговори
E-e-e-e... преди 3 години
...тоя не се наяде. Много нахално племе вирее по тези земи.
327
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Досега Физкултурникът гарантираше прявелното преброяване на бюлетините за Герп, а сега кой ще се погрижи затова
326
2
 
12
 
! Отговори
Цеко преди 3 години
Проектът ще се казва Подкрепете ме за поне още един апартамент
325
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 12_5Да бе, ББ толкова го мразят, че все печели изборите. От колко години ви управлява. Социолози доморасли, кога ще разберете, че не всички мислят така, както ви се иска?Ръсиш бомбастични глупости и си вярваш, нали. Вярвай си...