Цветанов се заяви, прави партия за изборите през 2021 г.

Бившите му съпартийци били далеч от хората
27 юни 2020 10:34, Александър Попов
425
Цветанов се заяви, прави партия за изборите през 2021 г.
Снимка: БГНЕС

Цветан Цветанов официално обяви, че ще прави партия, като до септември ще бъде учредена.

Възможностите за име все още се обсъждат, но отсега са ясни амбициите тя да участва на парламентарните избори през 2021 г.

Бившият втори в ГЕРБ обясни, че е взел това решение, след като е получил огромна подкрепа от симпатизантите си за решението да напускане партията на премиера Бойко Борисов.

Още по темата
"Ще се постарая да изградя това, което мога да правя, но ще премахна грешките, които съм допускал при самото структуриране и изграждането на ПП ГЕРБ. Най-голямата грешка беше, че нямах опит – имах огромна енергия, обикалях страната, докато някои се занимаваха с други дейности", заяви Цветанов пред bTV.

Той допълни, че не поддържа никакви отношения с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Поздравили се само за празници и рождени дни.

"Има непоследователност и хаос в управлението. Самият факт, че се правят предложения за законодателни промени, където не са намерили място в управленската програма на нито една политическа сила – означава, че се правят законодателни промени, които не отговарят на потребността", коментира Цветанов и даде пример с идеята за създаване на Държавна петролна компания. По думите му реализацията на подобен проект ще ни върне 20 г. назад заради липса на пазарен принцип.

"Давам за пример и последното вето на президента, свързано с НСО и това, което се прави като възможност за подобна структура в МВР. Това е различието, което съм имал и докато бях председател на вътрешната комисия в парламента. Тогава казах на зам.-министъра Краси Ципов, че докато аз съм председател на вътрешната комисия – това няма как да стане, защото не кореспондира с управленската програма, която ние сме говорили", коментира още той.

Цветанов заяви, че бившите му съпартийци не живеят с проблемите на хората, а целят единствено политическа реализация на гърба на симпатизантите. По думите му България отсъства от дебатите за бъдещето на Европа.

Той определи като нелепи предположенията, че стои зад снимките от спалнята на премиера. Той обясни, че няма достъп до най-личното пространство на Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


425
Още по темата: партияЦветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
324
0
 
9
 
! Отговори
Баце преди 3 години
Цецо е по-*** и от мен. Лесно ще се разберем с него. Както и с вас се разбираме. Той побесня като уволних дъщеря му от Световната банка но стига вече келепир. Шест апартамента им стигат на Цветанови.
323
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Основният критерий за разбирането на един български политик що за стока е това е отношението му към Русия. Ако е за вечна дружба, ако се захласва от възторг към нашата колонизаторка, ако смята руската окупация за освобождение, ако счита че Русия е дошла да ни освободи от турско иго защото сме "славянски" народ, защото сме братя и т.н. клишета и откровенни лъжи за мен това е елементарен, немислещ човек, повърхностен и наивен екземпляр, предател, антибългарин и долен миризлив Б0клyк.
322
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да изгние в панделата дано тоя Цветанов барабар в всичките гадо0ве покрай него
321
1
 
10
 
! Отговори
На мен ми е преди 3 години
Чудно на какво се надява ! Едва ли ще събере достатъчно гласове за влизане в парламента.
320
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дедо вадил ряпа и я кръстил Цецко.
319
0
 
10
 
! Отговори
ей преди 3 години
физическо искаш партия за да се задоволяваш с парянгите .А ве я спрете тотално субсидиите за партии.Големи лапачи.Вече не ни трябват партии.Всичко аут.
318
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Възможно ли е Цветанов да си изпира парите чрез политическата партия. Сега се замислям защо банките не проверяват произхода на парите...
317
5
 
14
 
! Отговори
ognyanz преди 3 години
До КОНСТАНТИНОВ: "И ТОЯ МИЛИЦИОНЕР ЩЕ ПРАВИ ПАРТИЯ"? Объркал си се. Бивш милиционер и охранител е Бойко, а Цветанов е бивш учител по физкултура. Но какво да се прави - електората (т.е. народа) харесва чалгата в политиката.
316
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Следейки събитията при"управлението"на др Борисов.Се питам следното.А Цецка къде се скри бе? Тя"Партийка" Няма ли да създаде? Та да мъти водата му както др Цветанов Му се кани? Не се чуди българино,как др Борисов ги"пусна"тия 2 мата.Да си ходят по живо по здраво.Без да ги"обяви"като"корумпирани"с тези"апартамент гейт"! Верни КУЧЕТА МУ БЯХА през тези 10 г вече!А дефакто според закона! Тия трябваше да търкат НАРОВЕТЕ В АРЕСТА КАКТО НЕНЧО ДИМОВ! Амаа НЕ! Е питам аз.Само за НЕКОИ ЛИ ИМА "ЗАКОН"!?
315
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
щом и тая крадлив се е прецелил пак във власта държавата ни е много злеза хора заслужили най малко затвор е безкрайно на.гъл
314
4
 
12
 
! Отговори
българин преди 3 години
Др Цветанов! Партийката ти.Ще си остане само на хартийка регистрирана! Ти НЯМА ДА ИМАШ ПРОБЛЕМИ РЕГИСТРИРАЙКИ Я КАКТО ДРУГИ ВСЕ ОЩЕ НЕ РЕГИСТРИРАНИ ПАРТИИ!Но ще си и свидетел на нещо което може да те изненада! Пък може и зарадва знам ли? На Парламентарните избори за които се "готвиш". Ще видиш Най голямото падение На измислената ви партия ГЕРБ! Създадена Точно от бивши комунисти Пребоядисали се в "демократи"!-:) Вие сте безпринципни хора! И ще си го отнесете на Парламентарните ТОЗИ ПЪТ!-:)
313
1
 
14
 
! Отговори
българин преди 3 години
Като човек помнещ събитията.Когато "изгря"на Политическата сцена тогава.И прочитайки коментара му във връзка със създаването на "измислената му партия" все още без име.Си мисля следното! Глашатайчето на ГЕРБ и др Борисов.Наистина си е повярвали че Може да е над др Борисов!-:)То 10 г са доста време да придобиеш самочувствие! При положение че през Соца си беше *** физкултурник!-:) И не мисля че това е"проект"на др Борисов! Тоя се кани да му извива ръцете ако"управлява" с него!
312
0
 
12
 
! Отговори
Въпрос преди 3 години
Защо Тато беше на власт,толкова дълго?Защото сменяваше втория ,след него, на три години!
311
1
 
5
 
! Отговори
Хе,Хе, преди 3 години
Партия АРТЕКС
310
0
 
16
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
..Ако тоя възпитаник на помощното училище,който ЦЕЛУВА РЪКАТА на Тиквата и беше нарочен за "матора и душата на герп" успее заради ДРЕМУЦАНЕТО на нацията да стане отново некакъв "фактор" в "политиката",то..ПИШЕТЕ България "БЕГАЛА"!!!!!.....МИКРОУМНИКА каже:-"Има непоследователност и хаос в управлението"..?!?!?!ХАОС,ВЪВЕДЕН ОТ НЕГО САМИЯ!!!!!!..Апартаменти с асансьори,тотални подслушвания,груби влияния в/у съд и "прокуратура"..."ТОЙ НЕМАЛ НИЩО ОБЩО"..
309
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За съжаление Цветанов се указа ремсиски т ъп и упорит, като партизанин.Да му мисли глав сека на БСП Нинова дали да приеме лицето Цветанов в редиците на партизаните.
308
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бойлер
307
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е да партийте държави да изчезнат и да дойде края на тия диктатури и нови демократични безпартийни хора да направят партия и всички да се сменят а не един диктатор да управлява всичко и да е зависимо всичко вече ще е независимо
306
4
 
1
 
! Отговори
До 319 преди 3 години
Не е капиталист а скромен културен интелигентен образован безпартиен трайно безработен слаб смирен човек благ носещ кръвта на великите ни царе и революционери и тнт истински българин но млад с визия за държавата а не мутра с визия на изсушена тиква дето я интересува само грабенето ама няма народ да се обедини около него и такива като него не е от тия бесепарчета и герберасти дето се надяват да станат депутати или членове на партиите и да лапат както тиквата няма да взима заплата без заплата
305
0
 
3
 
! Отговори
Видин преди 3 години
И сръбска музика