Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му "чат" с Бобоков

Създават се внушения за нещо скрито и нередно
Обновена: 2 юли 2020 17:48 | 2 юли 2020 17:45,
486
Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му "чат" с Бобоков
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Държавният глава Румен Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му „чат“ с Пламен Бобоков, съобщава президентският пресцентър.

Още по темата

Селективното публикуване на отделни съобщения от г-н Пламен Бобоков до държавния глава без отговорите на президента създава внушения за нещо скрито и нередно.

В обществен интерес е прокуратурата да публикува целия чат между президента и г-н Пламен Бобоков.

Припомняме, че Специализирана прокуратура публикува част от текстова комуникация между вероятно лице с имунитет - Prezident - Rumen Radev от една страна и обвиняемия Пламен Бобоков от друга. Чатът бе пуснат официално, като доводът е заради високия обществен и медиен интерес и с цел представяне на обективната истина.

От своя страна ДАНС също анализира много детайлно чатовете между Пламен Узунов и Пламен Бобоков, които могат да доведат до обвинение в престъпно сдружения за търговия с влияние.

Бизнесменът Пламен Бобоков остана на свобода под гаранция от 1 млн. лева. Решението бе взето от Апелативният специализиран наказателен съд.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


486
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
328
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Платената гешефтура се опитва да оцапа президента с несъществуващи компромати,за да си оправдае избора и да се отблагодари на вожда.По върховете на властта е пълно с мижитурки,без достойнство и чест.Един бивш премиер беше казал,че политиката е м.ръсна работа.Ама чак пък толкоз.
327
4
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До Анонимен 349 АМИ НЕ ПУБЛИКУВА НЕЩО КОЕТО НЕ Е В ТЕЛЕФОНА МУ И НЕ ОСЪЩЕСТВЯВАН КОНТАКТ С ВЪПРОСНОТО ЛИЦЕ. ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ ВИ ПРАВИ ДА МАСКАРИТЕ ХОРАТА. А ЩО НЕ ИСКАШ ДА ПУБЛИКУВАТ ЧАТОВЕТЕ НА ПРЕМИЕРА СЪС ОПРЕДЕЛЕНИ МАФИОТИ КОЕТО Е ПО ТРЕВОЖНО?????
326
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев, кога ще водиш Деси на екскурзия в Африка ?Бобоков й е намерил място за посланик на пристанището си в Монровия !
325
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радефф, ама защо призоваваш прокуратурата да публикува целия ти чат с Бобоков. Ами нали чата ти е в телефона, защо ти не го публикуваш сам?? Нали призова всеки сам да си публикува чатовете от телефоните си. Дай пример, не бъди Страхливец :)
324
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой спомня ли си за "Ало,Ваньо,има там едно момче с което ритаме топка,виж намери му работа на митницата на аерогарата".Или "Танов,да не се пипат складовете на Мишо бирата".Или заоиса от тоалетната на вожда,показващ как се избира главен прокурор.Искате ли още?Например чатовете м/у Борисов и Божков.Искате ли още?
323
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев доказа, ме е на страната на корупцията, шуробаджанащината и търговията с влияние !
322
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев се позиционира като морален стожер и коректив на подкупното управление (сякаш и той не е в управлението). Обаче както се видя всъщност и той е до уши в лaй.на. Борисов не се опитва да се изкара морален ангел а се позиционира като строител на обществени обекти. Нещо което все пак е вярно. И думичка не каза за парите. Не отрича където е сгафил. Мълчи си. А президента отрича явни доказателства вместо мъдро да замълчи. Мразя да ме лъжат господин президент. Признайте си или поне млъкнете.
321
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев признай си !Не искаме да ти четем "чат"-овете !Ние ти слушахме записите за шуроладжанащината в армията, но ти и тогава не си призна.
320
5
 
3
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
Защо никой не пише,как така единия брат го прибраха,а другия го пуснаха под гаранция?Дали пък няма да излязат и чатове с някой прокурор от спец.прокуратурата?Няма да се учудя,ако ''бизнесмена'' Бобоков си е платил за да е навън и да уреди нещата с ''началника''!
319
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бухалката на Борисов се опитва да ни отклони вниманието от гнусните записи,обиждащи шефката му и западни лидери.Също и от спалнята на премиера с пачките и кюлчетата злато.Само че,ние няма да забравим.
318
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Главният прокурор Гешев трябва да бъде подведен под отговорност за държавна измяна.
317
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубавото е, че борисоффф се сгромолясва безвъзвратно!!! Но най-хубавото е, че имаме избор, българи - достоен и честен човек в лицето на Румен Радев!!!!
316
16
 
7
 
! Отговори
Хе,хе! преди 3 години
Време е качулките да влязат в Президентството ! Там е гнездото на "осите" - от там тръгва вонята в политиката на България ! Време е, щом сам не се сеща да се маха, трябва да му се помогне !
315
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
защо не публикувате чата на Борисов със проститутката,която го е снимала гол в кревата...и тези пачки от шкафчето са от онези 60 милиона,които Божков им е дал и БОСА си поръчва *** с тях...Освен това,както сам се изрази...джипката му е въоръжена срещу сваляне на дронове,но това по-късно бе изрязано от медиите ,за да не го приберат толупа в Карлуково...а може би Борисов е имал предвид патлака си,с който ще сваля дрона на президента...
314
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма какво да крие президента! не е като онзи със шмекер със шкафчето
313
11
 
7
 
! Отговори
opa преди 3 години
не виждам нищо лошо в чатовете и с Борсов и Радев, така както са. Дразни ме обаче факта, че Бобоков каза, че няма личния телефон на Радев, което се оказа лъжа и дава сигнали, че има форма на задкулицие. От друга страна обръщенията началник и бос са напълно безумни.След последните скандали с Борсов и министрите му и този сега с Радев е редно да има избори и за парламент и президент, но проблема е, чв е в момента има много пари дето се чакат за разпределение и никой не ги иска.
312
21
 
11
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Не е ясно защо прецедентът Радеф не иска да се публикуват снимки от неговото шкафче ??? Неговото шкафче е доста по-фрашкано с пачки ,щом милионерите си чатят на "ти" с него и жена му и са готови да му прислужват 24/7 !!!!!!!!!! Това е по-важно !
311
9
 
9
 
! Отговори
До мисирките преди 3 години
Степенуване на Т.ЪП , ПО-Т.ЪП, НАЙ-Т.ЪП , МИЛИЦИОНЕР!
310
6
 
8
 
! Отговори
Винету преди 3 години
Мисиркииииииии и аз съм пр.ост ама вие сте още по про.с.ти Нали така
309
17
 
14
 
! Отговори
до диагноза преди 3 години
Няма да си подаде оставката, той затова е сложен, да обърка посоката на България, да унищожи държавността, да руши, а не да гради и затова му се плаща, нали се сещате какво получава - много много, толкова много, че на обикновения българин му е бедна фантазията за какви пари става въпрос. Той дума е дал да разруши старната ни.