Данаил Кирилов иронизира десанта на Христо Иванов на "Росенец"

СпонджБоб Квадратните гащи отишъл на море да се прави на областен управител, написа той
Обновена: 9 юли 2020 09:47 | 9 юли 2020 09:43, Красимир Ангелов
273
Данаил Кирилов иронизира десанта на Христо Иванов на "Росенец"
Снимка: БГНЕС

Министърът на правосъдието Данаил Кирилов коментира иронично акцията с лодка на брега на парк "Росенец" на лидера на ДБ Христо Иванов, който е и бивш правосъден министър.

Както е известно заради случая се заформи скандал с охраната от НСО на почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Ето какво написа Кирилов в своя профил във Facebook без редакция.

"СпонджБоб Квадратните гащи (SpongeBob SquarePants) отишъл на море да се прави на областен управител, с лодка. Лодката му дала усещането на конкистадор, заевоевател, утвърдител на собствеността ... и всякакъв там борец. Ама нямал акт за собственост, в случая Акт за публична държавна собственост. Нищо, развявал там каквото може, даже документ, че завладения имот е общинска собственост.

Още по темата
Какво значение има, ударил едно танго на камъните с охраната - напълно достатъчно и вдъхновяващо! Е, най-добре да го били набили и други мерки да са наложили, ама, уви, браво на охраната - и те на море, не се хванали лесно на въдищата като шарани. Ех, защо не успяха да се втурнат в неговия сценарий... Язък, казано на Бг. Ся един по-нисък генерал от мен ще остане неудовлетворен: нема жертви, геройството остава съмнително

Сценаристите признават, че много се били подготвяли за това завладяване, ама от правна страна - нюню, няма документи, няма убедителни вещно-правни основания, напротив, отзад навсякъде промишлени цистерни. Съмнителна е тая “резиденция”, ако е на “почетния Председател”, да го ожалиш, Прокопиевата далеч по-фешън.

Не беше красив и достоен спектакъл, а правно нещастен: явно Квадратните гащи е слушал некъв нищожно избран софийски общински съветник уж наказателноправен експерт, вместо да чуе вярната Надежда Йорданова, тя щеше да му обясни разликата между плажа ивица и морски камъни , ама нейсе

Анимация да става, Инспектор ДюДю и той набира сила, една съпруга на стъклено кълбо визионерски идеи му събира, Конфуций ряпа да яде!"


273
Още от Образование
Обсъждат задължителната предучилищна за 4-годишните
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
250
0
 
0
 
! Отговори
Тошо преди 3 седмици
Значи една карикатура иронизира друга карикатура
249
0
 
0
 
! Отговори
Монд преди 3 седмици
Данаил Кирилов е просто едно недоразумение. А ПР акцията на Христо Иванов беше абсолютен цирк.
248
0
 
0
 
! Отговори
Антония Първанова преди 3 седмици
Така му се пада на Иванов, какви са тия циркове, които разиграва и очаква всички да му пляскаме даже.
247
0
 
0
 
! Отговори
Асен преди 3 седмици
Христо Иванов тотално изтрещя вече като вижда, че няма никакви избиратели!
246
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Гардовете от НСО-по джапанки и къси панталонки на камъните!?Ако вместо Х.Иванов бяха професионални наемници-жална им майка.Минута е много!
245
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Трудно е в България да си прост-конкуренцията е ужасна!
244
1
 
2
 
! Отговори
Мечо преди 3 седмици
Аз не мога да разбера, това ли е прехваленно умния Доган, какво щеше да бъде, ако акцията беше посрещната с хляб и сол, цветя или изобщо ако не им беше обърнато внимание. Ако Доган е наблюдавал да разиграват охраната му по най елементарен начин близо час и не се е сетил за последствията, или е ***, пиян, дрогиран или е заложник на някои и е безсилен да реагира, последното ми се струва най вероятно.
243
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Този стил на коментиране показва една дребна душица.
242
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тея от несео месео да дойдат в Люлин 2слет 22:00 и да вземат мутрите на догана пък ще видим кой колко струва *** тая мутренска държава
241
0
 
8
 
! Отговори
kory преди 3 седмици
Дани Кирката,защо не си забиеш кирката в гърба,а може и на друго място,пак с г и да се опиташ да тичаш по брега?Трудно,а и много ще боли.Затова направо давай в газа,там няма да усетиш
нищо,ама нищо!
240
0
 
13
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 седмици
Този бил по-зле и от Ананиев!
Тоя даже изобщо не се усеща какви ги е наплющял! Нивото на заяждането с Христо Иванов /какъвто и да е той - не го харесвам/, показва колко ще му дадат на тест в МЕНСА! Както писа един анонимен коментатор :"***, *** та чак вдлъбнат!"
Явно се е взел много насериозно откак е министър!
239
3
 
19
 
! Отговори
Бедняк преди 3 седмици
Елементарно или изключително просташко! ... Но съвсем нормално за един български министър. На Правосъдието! Нима не може да се реагира в друг стил? Та нали министрите имат моралното задължение да ни дават пример как да комуникираме помежду си? Цивилизовано! Братя и сестри! Летвата при нас е паднала много ниско, червената линия отдавна е премината. Но не е за чудене. Ние знаем от къде идва този просташки стил и министрите няма да са по-добри от "Боса"! Загубихме всичко, даже най-елементарното..
238
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
кого защитава този,държавата и хората на които уж служи или интересите на доган и лукоил,уж държавните служители май не са съвсем такива
237
2
 
16
 
! Отговори
R преди 3 седмици
Този Данаил е клекнал пред почетният лидер и охраненият Пеевски .срамота
236
2
 
10
 
! Отговори
БЕЛГРАД преди 3 седмици
СКОРО И В СОФИЯ
235
3
 
7
 
! Отговори
Койчо преди 3 седмици
Когато видя данито веднага се сещам за селския ***
234
2
 
12
 
! Отговори
Владо преди 3 седмици
Всичките си заслужават иронията, защото с номерата си задминаха и цирк Балкански.
233
26
 
6
 
! Отговори
Диана преди 3 седмици
ами то си е за иронизиране, щото иванов търси показност, това му е най-важно. да се прави на велик и хората да говорят за него, това му е целта. а не му дреме особено за сараите и проблемите на държавата като цяло.
232
0
 
15
 
! Отговори
Joey преди 3 седмици
не сте безсмъртни, повярвайте ми.
231
0
 
12
 
! Отговори
Факт преди 3 седмици
Наистина много наивни хора мислят, че доган е турски агент, ещё не поняли :)