Депутат от НФСБ: Възможен е импийчмънт на президента

Има сериозни доказателства срещу държавния глава
9 юли 2020 22:25,
230

Говорим за война на институциите, която не е започната от изпълнителната власт, не е изключено да доведе ставащото до импийчмънт на президента. За първи път имаме и сериозни доказателства, свързани с търговия с влияние. Отговорът на прокуратурата е адекватен.“, каза за "Денят ON AIR" депутатът от НФСБ Борис Ячев.
Още по темата

По думите му в последните години НСО се въвлича непрекъснато в скандали.

"За мен беше интересно изявлението на Румен Радев относно това кой да бъде охраняван от НСО, че това решение се взимало от представители на изпълнителната власт", коментира той за Bulgaria ON AIR.

"Ще направим спешни законодателни промени, с които да дадем на шефа на НСО да определя кой, за колко време, как да се охранява", допълни още Ячев.

"Наблюдавайки увеличението на бюджета на НСО, смятам, че е добре подплатен и това е на фона на орязания щат и бюджета на МВР. Бих предпочел повече униформени полицаи в малките села, отколкото 20 служители на НСО да пазят сараите на Доган", каза още събеседникът.

Ячев коментира и плановете на държавата да влезе в петролния бизнес като съобщи, че тази есен вероятно първите няколко десетки държавни бензиностанции ще са факт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Toзи патреотар да не усети мириса на кордит и оръжейна смазка?
143
11
 
34
 
! Отговори
Мокри сънища! преди 3 години
Снощи се видя кой подкрепя президента, а тези мишки от шайката се скриха от страх. Веднага изплуваха хиляди полицаи да им бранят дрисливите ***. Гладният народ взе да се събужда, ще настанат страшни времена!
142
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това не го ли гласяхте още от началото, даже преди да си встъпи в мандата? Валери вън! Бойко вън! Колко пъти хората трябва да ви гонят?!
141
38
 
13
 
! Отговори
НФСБ преди 3 години
Тая руска подметка радев вече е минало свършено, отива си с позор като всеки предател. Незабавна оставка и разследване на радев за търговия на власт! Предаването на държавна тайна на противникова страна- русия е най- тежкото престъпление и никой президент до сега не го бе правил!
140
4
 
24
 
! Отговори
Уж Патреоти преди 3 години
Тоя Шиба няк уж Патреот ама май не много.
139
13
 
39
 
! Отговори
Ковача преди 3 години
Тояцървул ли ще ми говори за нормална държава!?!? В нормалната държава премиерът не спи с пистолет, пачки и златни бонбони в шкафа, ***. Пробвайте се да свалите президента и ви омитаме на мига. Днес се видя, че вие толкова платени бастуни никога няма да намерите. Днес хората просто дойдоха и подкрепиха Радев.
138
11
 
37
 
! Отговори
rusnak преди 3 години
Ще има злобно дране на живо на гербероурунгели!!!!
137
29
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Незабавно да подава оставка този руски шпионин
136
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен до 165 преди 3 години
Абе ***, в момента не ни ли управляват комунисти начело с червения примитив Борисов или имаш къса памет ?Над 75% в червената олигархична партия ГЕРБ са бивши кадри на БКП или синове и дъщери на същата партия.Колко зомбиран народ е Българския оставил се да бъде управляван от един бивш крадец на коли, бивш шофьор на мутрите и бивш комунист.
135
24
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунисти, ... веднъж взехте властта с преврат 44-та година, ако си мислите пак да въртите същия номер - знайте, че ще падат червени зелки !
134
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
" Протест на умните и красивите срещу Орешарски? "Ами значи готви се за гражданска война, другарю !И знай, че сме повече и по-млади от вас !
133
6
 
11
 
! Отговори
Мечо Кух преди 3 години
"Събаряне на законно избрано правителство с натиск от улицата как се нарича ?"Протест на умните и красивите срещу Орешарски?
132
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бургазлията подарил на ДПС общинска улица.
131
28
 
14
 
! Отговори
М7 преди 3 години
От всички най-доволен е SARS-CoV-2!Вече няма спиране!А за нещастниците тръгнали на протест заедно с Корнелия, Мая, Божков, Чалгаря, Копейкин....нямам думи! Рядко *** индивиди! Дано Бийко да подаде оставка и да има нови избори! Ще има Борисов-4!
130
26
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес президента открито призоваваше към държавен преврат.Събаряне на законно избрано правителство с натиск от улицата как се нарича ?
129
11
 
13
 
! Отговори
От Плевен преди 3 години
330 нови броя. Докато се карате за недостойните и престъпни партии, вирусът настъпва сериозно у нас. Скоро, съвсем скоро ще изчезне от неумните ви и невярващи глави това политическо боричкане и там ще се настани ужасът!
128
2
 
13
 
! Отговори
Мария преди 3 години
Това невежество не е за този пост.Този става за кмет на село от пет баби с десет котки!
127
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хах айде свалете го да направи партия и да събори вашата тиква от властта!
126
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не възможен, а задължителен импичмънт на президента - така и не разбра, че трябва да обединител и омиротворител на нацията, а партийно острие на Комунистите.
125
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОРПлевналиев не е човек на ГЕРБ,а на Цветанов и ДСБ.Като са им малко парите,които Плевналиев им дава на ромите,да си потърсят правата и по-високо заплащане,сливи ли имат в устата си,за да му кажат,че искат по-достойни заплати?