Депутат от НФСБ: Възможен е импийчмънт на президента

Има сериозни доказателства срещу държавния глава
9 юли 2020 22:25,
230

Говорим за война на институциите, която не е започната от изпълнителната власт, не е изключено да доведе ставащото до импийчмънт на президента. За първи път имаме и сериозни доказателства, свързани с търговия с влияние. Отговорът на прокуратурата е адекватен.“, каза за "Денят ON AIR" депутатът от НФСБ Борис Ячев.
Още по темата

По думите му в последните години НСО се въвлича непрекъснато в скандали.

"За мен беше интересно изявлението на Румен Радев относно това кой да бъде охраняван от НСО, че това решение се взимало от представители на изпълнителната власт", коментира той за Bulgaria ON AIR.

"Ще направим спешни законодателни промени, с които да дадем на шефа на НСО да определя кой, за колко време, как да се охранява", допълни още Ячев.

"Наблюдавайки увеличението на бюджета на НСО, смятам, че е добре подплатен и това е на фона на орязания щат и бюджета на МВР. Бих предпочел повече униформени полицаи в малките села, отколкото 20 служители на НСО да пазят сараите на Доган", каза още събеседникът.

Ячев коментира и плановете на държавата да влезе в петролния бизнес като съобщи, че тази есен вероятно първите няколко десетки държавни бензиностанции ще са факт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
3
 
19
 
! Отговори
Хора, преди 3 години
Този мишок от снимката(някакъв депутат)наистина ли ви харесва?
123
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП нима не са били мафия всеки път, когато са на власт?Единствено ЕС е способен да дисциплинира българския политически елит.България не е построила общество способно да се саморегулира.
122
7
 
19
 
! Отговори
ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР преди 3 години
Гешев ,ТРЯБВА да Арестуваш Плевнелиев .Всички знаем Автомобилния Клъстер собственост на Плевнелиев в Хасково и Пловдив - Робски Труд на РОМИ за по 500 лева и Кутия Храна .
121
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой пък е този клоун? Нека се опита, да видим как ще стане. Ако има поне малко мозък в главата си, видял е днес какво стана. Това ще е само началото.
120
11
 
20
 
! Отговори
Медийна пародия преди 3 години
Има сериозни доказателства срещу премиера и поне половината от кабинета му, да не говорим за депутитати и кметове, но както виждаме, всичко е пародия на пародията.
119
13
 
18
 
! Отговори
Питър преди 3 години
Като гледам колко много хора се изказват срещу президента (т.е. ЗА мафиота Гешев), ми става ясно, че в тая държава бъдеще за нормални хора не може да има.
118
8
 
13
 
! Отговори
Срещу ПРЕЗИДЕНТА преди 3 години
има, а за някои други дето дадоха 5 000 000 000 лв за стари брахми на чертеж, със стойност една десета от тази цена, няма нито разследване, нито импийчмант. Или за тези дето получават финансиране от чужбина, в нарушение на конституцията или срещу тези дето в чекмеджетата ум се виждат кюлчета и 500-еврови пачки с ясни номера за проследяване. Защо за тези няма раазследване, а има саямо за някои дребнавости, а???
117
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев му взел дрона с който Палячото пращал секретни документи в руското посолство...Затова е протеста.
116
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Целият напън е заради Турски поток.Хайде изчакайте да мине юли и се тръшкайте после!Не се давете на финала!
115
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що искаш да проправиш пътя на БСП?БСП винаги са употребявали народа, защото е прос-т като дете.Гледам Евроком, гледам Люба Кулезич, после гледам в същия Евроком Александър Томов.Ай сик-тир, все още си спомням!
114
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ми трябва да обичам вождове.Общият ни интерес е да има правила, а това значи да сме част от Еврозоната,Иначе 30 години отиват на май-ната.Има време за сваляне на ГЕРБ, но колкото по дълго сме "ничия зона", Турция, Русия и САЩ ще ни разпарчетосват според техните интереси.Тече битка за Балканите и никой не ви пита вие какво искате.Отново ви готвят "цветна" революция, за разнообразие-лятна.А вие какво искате?- да сте си Вятърното петле на Балканите?
113
30
 
15
 
! Отговори
Григо преди 3 години
Махайте го тоя *** тавариш Прецедента!Отдавна не имало по-гнусно същество на висок пост, а не е да няма кандидати в България! Отвратителна и дребна душица, как само се изниза от президентството да се намуши в протеста на десните, все едно някой за него е дошъл! Нагъл ***, готов да яхне всяка вълна, само и само да обслужи господарите си.Пфууу!
112
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не си мислете, че някой вярва на Продажните ви статии. Пропагандата ви свърши. Народа се събуди
111
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Мафията се ежиАбсолютно! Но погледни и голямата картина - по света се случват някои интересни размествания в пластовете. Това при нас е само отзвук. Сеирът наистина ще бъде епичен!
110
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той наруши конституцията, сигурен пътник е.
109
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който копае гроб другиму, сам пада в него (народна мъдрост).
108
32
 
15
 
! Отговори
Лука Брази преди 3 години
До Анонимен 110 ....ПО-ГОЛЯМ БОКЛ** ОТ ТОЯ МАЛОУ** РЕЗИДЕНТ ЕДВА ЛИ ЩЕ СЕ ПОЯВИ В БЛИЗКИТЕ 100 ГОДИНИ ...
107
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо не импийчмънт на червения милиционер второ поколение Гешев ?
106
4
 
27
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
А пък ние ще искаме да разследват къде отидоха парите за оградата на границата
105
3
 
16
 
! Отговори
аааа преди 3 години
Мафия...Мафия...Мафияяяяя...От Брюксел: браво влизате ще ви приемем в чакалнята на еврозоната......не че нещо...амааааа или едното не е вярно или другото, ОК МАФИЯ, ама чак пък толкоз, че да почнем приемане в Еврозоната...не знам хора и червени и "демократите" се събодуха баш сега....странна работа