Предстоели ужасни месеци и години, ГЕРБ остава на власт

Щетите в противен случай щели да са по-големи
Обновена: 11 юли 2020 23:00 | 11 юли 2020 22:53, Камелия Цветанова
154
Предстоели ужасни месеци и години, ГЕРБ остава на власт
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Предстоят ужасни месеци и години, предупреди във видео обръщение в социалната мрежа Facebook премиерът Бойко Борисов.

Още по темата

"Винаги съм уважавал всеки един протестиращ, срещал съм се с всички. Никой не спазва мерките. Защо тогава въвеждаме ограничения? Доходите ще намаляват. Трябва да се търси широк консенсус. С какво подразнихме ние? С това, че поставихме България, където й е мястото?", коментира той ситуацията в момента.

"Предстоят ужасни месеци и години за икономиката. Само след месеци ще са изборите. Истински виждам, че Радев не го боли когато се пролива кръв на полицаи и се хвърлят бомби по тях. Използването на език на омразата няма да доведе до нищо добро за държавата", каза още министър-председателят.

"Това ли е демокрацията? Ние само сме градили. Двойно повече магистрали сме изградили от Тодор Живков. За това ли да подадем оставка? С пандемията се справихме най-добре от всички в Европа. Нищо не ни задържа в управлението освен опасността, че ще се счупи държавата", коментира Борисов.

Премиерът призова протестиращите да се пазят и да не проливат кръв

„Има и ранени полицаи, петима са вече, а те пазеха всъщност едно псевдо етническо напрежение. Страх ме е за полицаите, моята глава е дебела, но тези момчета и момичета са там за една заплата“, посочи Борисов.

„Оставаме да управляваме, защото щетите сега ще са много по- големи, защото светът влиза в най-голямата финансова криза и както и да се говори за Брюксел, те самите са много зле и първо трябва да мислят за себе си“, отбеляза той.

Борисов увери, че няма да призове своите избиратели да постъпят като тези на Румен Радев.

„Аз съм демократ и знам, че управлението става през избори“, отсече премиерът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
 
16
 
! Отговори
Ива преди 3 години
Борисов: "Използването на език на омразата" .. та тооя стана голям ***... неговата Партия се опита да прокара Истанбулската конвенция...сега се прави на ощипан с "Използването на език на омразата"... Кога ще вкара закон за цензура прикрит като "борба срещу език на омразата"
8
 
19
 
! Отговори
ха-ха преди 3 години
Страх е обзел кухата банкянска кратуна.А когато умира ,змията хапе най-лошо.Всяка вечер хиляди млади и смели българи искат оставката на БМБ , а той плаши с вируса и с някакви виртуални счупвания.На никой не му пука за заплахите на Тулупа.Страха му е за чекмеджетата и за предстоящото възмездие.
6
 
13
 
! Отговори
До Олд преди 3 години
Ти човече можеш ли да четеш? Кой ти говори за власт? Аз ти цитирам поредния случай на узаконен от ГЕРБ рекет и то на болен със злокачествено заболяване, който може и да не живее. За това говори Президента, а не за власт. Трагично е когато индивиди като теб не правят такава разлика, а си пеят все едно и също, независимо от темата и фактите. Дано на теб и твоите близки се наложи да постъпите в болница със злокачествено заболяване и да ви рекетират. Тогава ще видя каква песен ще запееш.
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дон Боку е пътник.Всички масово напускат кораба ГЕП ,на който няма нито един свестен и грамотен пасажер.Само невежи и алчни кариеристи.До седмица бандата на тиквите ще бъде забранена , а Вожда им ще бъде публично линчуван.Дойде Видовден ,мизерници!!!
7
 
17
 
! Отговори
уточнение преди 3 години
Цялата герберска орда се е втурнала да варди шкафчето на Тулупос и лятната резиденция на Сокола.
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЗАСЕГА ...
5
 
14
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 3 години
Хунтата и Барба Ганьос са проклятиета на бай Тошо ,чийто личен слуга беше дон Ганьос.Гешефта-Ганьос-Шиши -Доган ,всички до един трябва да са по килиите.Даже Цвък изглежда като светец, до тези крадливи и арогантни нещастници.
18
 
5
 
! Отговори
Олд преди 3 години
До КОНСТАНТИНОВБорисо ще е следващия президент на България.
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТИ ни слушай и ние ще сме послушни!!!
15
 
8
 
! Отговори
Олд преди 3 години
До Анти ГЕРБРадев ще види власт когато цъфнат налъмите (по Ралин).
3
 
6
 
! Отговори
Борисов преди 3 години
Да не виждах как всички учреждения дето едно време бяха пълни с *** на Държавна издръжка ЦК, ОС, ГС БКП, БЗНС, ДКМС, ПС, ОФ, ОНС, ГНС от времето на седесаря Костов до днес пак са препълнени с *** на Държавна издръжка от определени партии бих ти ПОВЯРВАЛ.
6
 
21
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 3 години
Т.иквата най-после откри топлата вода. Браво! Пледстоят тежки години... Ами че то този откакто е на власт годините са все тежки. Е, за мутрите и олигарсите е песен, но за обикновените хора е мъка. Днес приеха мой близък в софийска болница и още от вратата са взели на близките 1000 лв. за "консумативи". И когато Президента казва, че управлението е мутренско и има рекет и корупция, всички пищят, че разединявал нацията. Позор за ГЕРБ и м.утрата.
2
 
6
 
! Отговори
ИМА ЛИ РАЗЛИКА? преди 3 години
ЕДНО И СЪЩО ЛИ Е ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ И ИСКАНЕ ЗА ОСТАВКА?ДА ВИСЯ ВИДЯ СЕГА, ВСЕЗНАЙКОВЦИ.
5
 
14
 
! Отговори
Сети ли се Рангеле ? преди 3 години
Когато хората ти пишеха и говореха, ти гонеше Михаля по козите пътеки и АМ.Когато твоето МИНИстърче на финансите потули изченалите 700 млн. ти мълчеше като зад*ник.Знам, че няма алтернатива, защото всички сте крадци. Лошото е, че народът пак ще сърба попарата, а вие ще си нарамите пълните чекмеджета и ще хукнете да ги арчите по *** !
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Христо Иванов премиер.
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който обича държавата си не краде от нея.
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всъщност г-н премиерът преди да реши КАКВО ДА НАПРАВИ , трябва са си зададе само един въпрос:ДЛЪЖЕН ЛИ СЪМ НА НЯКОГО?
3
 
12
 
! Отговори
2020 преди 3 години
Високосните години са лоши, но тая надмина всичко ....
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
#ОставкаКаскет
5
 
17
 
! Отговори
затвора е за хора преди 3 години
До ГЕШЕВ Е ПОЗОРкато Бойко!