ДПС отговаряло на омразата с любов, това бил кодът на движението

Отказът на Доган и Пеевски от НСО - проява на отговорност
Обновена: 11 юли 2020 17:45 | 11 юли 2020 17:40, Камелия Цветанова
1
ДПС отговаряло на омразата с любов, това бил кодът на движението
Снимка: ilhankyuchyuk.eu

Младежите от ДПС не са искали да се противопоставят. Отсреща имаше опит за агиткаджийство, за насъскване, за физически сблъсъци, на които ние отговорихме с любов. На омразата отговорихме с любов. Кодът на ДПС е толерантността, коментира Илхан Кючюк, евродепутат ДПС, пред БНР.

Още по темата

Той подчерта, че не е имало централна организация за събиране около „Росенец“, а само спонтанно желание на млади хора за участие в събитие, организирано от други.

„Нямаше как да не се изразим като активни млади хора, познаващи д-р Доган от десетилетия... Не се призовавали за противопоставяне, нашият апел беше – България е нашата родина и искаме децата ни да живеят в Република България“, посочи той.

Илхан Кючюк призова политиците да не се набъркват в работата на специализираните структури на държавата и „да водят политическия дебат по един доблестен начин за българските граждани, ако искат да спечелят доверието им“.

Кючюк коментира и доброволното отказване от охрана от НСО на Ахмед Доган и Делян Пеевски, като го определи като поемане на отговорност, нещо, което през годините и двамата са доказали, че могат да направят.

Евродепутатът нарече „политическо внушение“ свързването на Пеевски с прокуратурата.

Той беше категоричен, че от страна на ДПС етническият мир не е застрашен.
 


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
0
 
1
 
! Отговори
фикри преди 2 месеца
Да живее курана и сталин дпс и атака победа
пиже президент данчо ментата премиер
всичко е с любов райно
дпс и атака победа
само ислямска държава и комунизмът ще спасят светът ДПС ПОБЕДА
140
1
 
1
 
! Отговори
Бунгар преди 2 месеца
ДПС защитаваха огромен частен луксозен палат,скъп кей и яхтено пристанище за не по малко от 250 милиона евра,а какво защитаваха българите,че чак им лъснаха дебелите задници търкаляйки се по земята.Ами едно мизерно заливче, пародия на плаж местенце от няколко квадрата каманаци.ДПС културно,авторитетно,дисциплинирано...,но ганйовци като хуни. Пуснете си видеото и се вижте...жалка картинка.За пореден път Доган ни се изплю в лицето,за което сме си виновни ние.Неможем...това е истината.
139
1
 
2
 
! Отговори
Joko преди 2 месеца
Познавам Родопите и тамошното население. Помаците са сърдечни хора, но българската партокрация не си мръдна пръста за тези бедни хорица и позволи на шепа Фесове да ги яхнат ! Сега всички им сърбаме помията.
Защо го направихте ?
138
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Разбирам от това кай се пишат сценарии.
137
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Как се надигнаха да крякат като не се трогват да гласуват по избори.
136
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Надушвам Сорос навсякъде.
135
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 2 месеца
До факт,а ганьоо,какъв ли е.
134
1
 
4
 
! Отговори
факт преди 2 месеца
ДПС е отровният цирей, източващ и замърсяващ България. Тези са *** безскрупулни същества, по-зли от *** индийски пришълци. Помаци и турци, фанатици сунити, желаят само едно- физическо унищожение на българите и православните християни. А те да си направят ислямски помашки емирства. Помаците от Родопите са непоправими башибозуци от стотици години. Всички са въоръжени с бойни карабини и са жестоки убийци и бракониери. Турците са същите.
133
0
 
2
 
! Отговори
POKD преди 2 месеца
Тоя е по-двуличен от най-двуличната .....на планетата.Ако има как и Черно море ще присвои.Не е луд който изяжда баницата ,а който му я дава.
132
0
 
1
 
! Отговори
цкъфйл преди 2 месеца
ами щом България е вашата родина и искате децата ви да живеят тук , научете български и децата си научете ! кара:..... не знам си кой още не го е научил , или по точно не иска да го учи !
131
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
божее и тия не бяха се обаждали - ухилен, любов раздавал, ти да видиш, ма плажа не пуска и го държи само за себе си, ама излиза да ми говори за любов. Ми да взема и аз некое местенце за мене си само и да си говоря и аз така алабаланици, крепите герб и затова ще получите само "не любов."
130
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
продължение- Ню Йорк тогава го наричали Ню Амстердам.Нас ни касае обаче 2-рия лъч-спират при КОнстантинопол- перлата на европа. По европа тогава само племена няма държави нйма гернмания, няма франция, италия на градове-републики. 700г се мъчат да превземат Константинопол. Като не става идват на Балканите и тука щото разединени, предатели бол падаме и чак тогава когато обграждат Константинопол от ви страни последен в 1453 го превземат и плячкосват. Балканите ги обезлюдяват, избити, взети и продадени в робство, на мястото на всяка църква задължително се строи дкжамия, тя никога не е построена пр
129
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
тия още като се появява исляма 700-те тръгват на 3 лъча да налагат исляма, единия стига испания и там стоят 800г. После испанците поне 300г освобождават парче по парче,последна андалуся.Ама пък после изабела и Фердинанд почват една гонка всичкото мюсли и евреи и дори тия приели католицизъм гонят,а светата инквизиция хич не им вярва и на покръстилите се измамници,грехове натрупали за 800г робство шъ плащат.тъй ама тия като бягат да спасят кожите и награбеното имане и къде отиват-горе до дания че те са най силни по море тогава и таман са открили америките и хоп-правят Америка, Ню Йорк тогава го
128
1
 
2
 
! Отговори
Край преди 2 месеца
Доган и ДПС са проект на тайноте служби на БКП и СССР.
За добро или лошо не знам. Местан беше човека на Ердоган в България а не Доган.
Не бих се учудил ако Ердоган е заплахата за Доган. Това Доган не може да го каже в прав текст.
Нещата братя българи са по-сложни отколокото ги виждаме на повръхността.
127
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 126

И Волен Сидеров - главен прокурор, нали?

А пръстите - в контакта?
126
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
пълни лъжи и поредните дпс-интриги,виждаш ли осреща имало "агиткаджийство"???-каквото и да значи това,"опити за насъскване"???-каквото и да значи това,а тия отговорили с "любов"???-каквото и да значи това.А накрая с нсо,без нсо хората не са можали да използват плажа.Цялата държава,кметове,НС,министърпредседател,не могат да осигурят достъп до обществен плаж.Осигурили само полиция с наши пари да пази доган.Ето как борисов ще осигури охрана с полицията вместо нсо, уж за да не стават сблъсъци за вашата безопасност я по-добре не ползвайте този плаж-тънкото послание на боко ага.
125
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ДПС трябва да бъде забранена.
Доган, Пеевски и цялата шайка около тях в затвора.
Времето за оставки мина отдавна.
124
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Турското РОбство СВЪРШИ. АХмед Доган и тия от ДПС, да ходи да си търси правата в Турция. ВЪН.
123
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До тулупче

Сега снишават глава герберастчетата, разчитат на Доган да замаже положението...Боко както винаги си приказва каквото му хрумне...хахаха.Очаквам Рдев освен дрон, да изтреля някоя ракета към Бояна и Гештапо да почне да пее серенада...хахахаха
122
0
 
4
 
! Отговори
тулупче преди 2 месеца
Нека отговорят и на оловото с любов.