Нинова: БСП са членовете й, не аз или Националният съвет

Членовете на партията били за промяна, категорична е соцлидерката
12 юли 2020 15:33,
89
Нинова: БСП са членовете й, не аз или Националният съвет
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП са членовете й. Не съм аз, не е Зарков, не е ръководството, не е дори Националният съвет. Членовете на БСП не са разделени по тези въпроси, които обсъждаме днес. Има разделение в Националния съвет. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова във връзка с това, че част от социалистите провеждат национален съвет без нея, предаде БГНЕС.

Още по темата

Разделителната линия е ясна – за промяна на мафиотско-олигархичния модел на управление или кръгла маса с него. Аз съм убедена, че членовете на партията са за промяна. Тези, които искат да сядат на кръгла маса с управляващите, си е техен проблем, добави Нинова. Тя съобщи, че преди сряда няма да има заседание на Националния съвет. „Ако го обвързвате с вота на недоверие, то на 13 юни Националният съвет взе своето решение. Определи темата корупция и направихме работна група, която да разработи мотивите. Направихме график за среща с парламентарни и извънпарламентарни партии. Тази работа е свършена на 13-ти от легитимното заседание на Националния съвет”, обяви Нинова.

След като властта ни отказа събора на Бузлуджа, ИБ решихме да го проведем пред Министерски съвет. На този митинг ще поканим разбира се и други хора, които искат да ни подкрепят. Това ще бъде нашият, на партията митинг, но това не пречи да участваме, да се включваме във всички протести. Датата ще уточним утре на ИБ. Имаме решение, че преместваме националния събор на левицата от връх Бузлуджа пред Министерски съвет, каза още Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП власт няма да види ГЕРБ са десетки пъти по-добра партия
73
6
 
1
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
Опозиция може да има във всяка демократична партия. Само в ГЕРБ това е невъзможно. Там Бойко е единствен и неповторимЖалкото е, те един от знаковите лица в тази опозиция - Георги Гергов получи 43 милиона държавни пари за една дупка в центъра на Варна, която не струва и една десета от това. И за какво? За да мъти водата в БСП. И оттогава дупката си е все там, никой не се кани поне градинка да направи на нейно място
72
9
 
0
 
! Отговори
Има алтернатива преди 3 години
Отива си гербаджийската дружинка. К'радоха, д'ерибействаха и на народа му писна от тях. А и Каскета помогна на хората да се събудят - да е жив и здрав.Президента Радев показа, че може да събира заедно и леви и десни. Това е пътят. За отстраняването на корумпираната грербаджийска дрижинка може да се наложи да се мине през програмно правителство като това на Димитър Попов през 1990г.
71
7
 
0
 
! Отговори
Време за промяна преди 3 години
До Киро: Не си чул какво предлага БСП? Корнелия Нинова го е казала не веднъж: Промяна на модела на управления на държавата. Може и по-конкретно, но това е дълга тема.По времето на Станишев влязохме в ЕС и ни поставяха на едно ниво с Румъния, даже и преди нея. А при вече трети мандат на ГЕРБ изоставаме и от последните в ЕС. Време е ГЕРБ да си ходят. Суджук, къщи за гости, обществени поръчки за наши хора. Трябва да се сложи вече край.
70
2
 
11
 
! Отговори
киро преди 3 години
Не чух какво предлага ако дойдат на влас - но те не могат да управляват сами така, че очаквайте коалиция с ДПС и Слави - истински ужас
69
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора, пазете си мандрите. Тия си отарашиха касата, издъпаха кредити, похарчиха и тях, сега от дайте да дадеме, става дайте да ядеме :)
68
2
 
9
 
! Отговори
Дариткова е права преди 3 години
КН фалира БСП,разби я,а сега иска и държавата.НацСъв на БСП се събира даопределя тактиката и в унисон с новите политически дадености-опита на Радев за преврат и приканването от него на народа към бунт,формиране на общ фронт срещу ГЕРБ.Като в баснята на Крилов орел,рак ищука искат да карат държавната "каруца".РР ще иска да е орела,мотаещитесе вляво-вдясно"Да-БГ"-рак,за КН остава да е щука,а тя иска да излапаостаналите и да управлява сама.Затова чака край Радев в засада и НС не яинтересува.
67
3
 
16
 
! Отговори
Хе,хе! преди 3 години
Тази снимка на Нинова най-точно показва какво е състоянието на БСП и колко е авторитета на крушовската ***. Само позата и показва колко е несъстоятелна като лидер, а партийните поръчения за война са точно като от партиен секретар ! Еееех, Нинова, вече не 1991 г. !!! Оттогава изтече много вода и много информация! Знаем кой кой вече и власт червени недомасленици никога няма да видите ! Искате да оглозгате малкото месце на народа , а ? Нема , другарке !!!
66
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БКП се оказа силна антидържавна партия! За 1 вечер се преименуваха в БСП и пак задрапаха за власт и нови кражби! Тяхната сестричка ГЕРБ не пада по-долу.
65
3
 
26
 
! Отговори
До 71 преди 3 години
Дано БСП изчезне завинаги и ни освободи от неприятното си присъствие.
64
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Избирайте Нинова! Може да дойде и вашия ред да приватизирате нещичко:))) Няма да е Техноимпекс.
63
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бсп е в будна кома..Именно затова не трябва да подбират,а голяма част в БСП хората са прелкалено морални и честни,а да се съюзят ако трябва и с дявола,за да учстват във властта,на всяка цена!БСП трябва да бъде подкрепена,ще останем без най-старата лява партия в България,това не трябва да се допуска в никакъв случай,защото ще попаднем в капан!
62
2
 
20
 
! Отговори
Комунисти ли преди 3 години
Фалиращи банки и затриващи държави... Комунисти.... Пфуууу
61
4
 
17
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 3 години
Какво беше това Бсп, че нещо не си спомням ?
60
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма значение каква ще е цената,важното е , да се обедините и работите,ако не за победа,то поне за участие в управлението по някакъв начин,за да не изпуснете влака,не се разделяйте,а се обединявайте!
59
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Концентрирайте се в спечелване на избори и поне участие във властта,това трябва да ви са целите,приоритетите и нещото с което да се ангажирате всички,а не в изгаряне на енергия във вътрешни интриги и разделение,разделението не трябва да стои пред вас,ако бъдете пак прекалено морални,ще загубите!Пожелавам успех на БСП,дано успеят!
58
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Членовете на БСП отдавна са виснали и опикават джапанките.
57
3
 
8
 
! Отговори
Курнелия е абсурд преди 3 години
*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече три пъти поред на избори. Не го ли схванахте все още...
56
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-важното е да не се цепите,докато се цепите вътре в партията си и сте заети с вашите си вътрешни разделения и интриги заради разделенията,други печелят изборите!Дори и евентуално да не спечелите изборите,но поне трябва да участвате във властта и управлението, иначе ще ви смачкат и съвесем ще останете без финансова подкрепа,а ние не искаме България да е без БСП и БСП трябва да бъде подкрепена!
55
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП са тия, дето инсталираха Гешев и Цацаров. Безропотно и в пълно починенеие. Тоест ратаи на Доган и Пеевски!