Пламен Юруков с оценка: Протестите са политически, нищо няма да променят

Странно е като видя Христо Иванов до Мая Манолова, каза Пламен Юруков
13 юли 2020 23:00, Красимир Ангелов
117

Гражданското недоволство срещу правителството продължава вече пети ден.

"Има много стари, познати лица от предишни протести. Много от 2013 г. Виждаме, че друга политическа сила стои зад тези протести. Тя е инспирирана от издигнатия от нея президент и от една страна това върши добра работа да отклони вниманието от скандалите, които имаме с неговите съветници", коментира политическият анализатор Пламен Юруков в "Денят ON AIR".

Още по темата
По думите му протестът е нормално политическо явление, въпросът е обаче, че когато той не е конкретизиран, последствията от него няма да са с толкова голямо значение.

"Много ми е странно като видя Христо Иванов до Мая Манолова, до Александър Томов и до президента Радев. Този протест започна като политически и неговата същност е политическа", каза още бившият лидер на СДС пред Bulgaria ON AIR.

Според него протестите са поведени именно от Румен Радев, който трябва да се грижи за единството на нацията и още тук започват политическите несъответствия.

"Почти всички хора са недоволни от правителството. В България има много неща, за които да си недоволен. Има много проблеми за решаване. От тези протести нищо не може да се промени", категоричен бе Юруков.

Той е на мнение, че изходът е България първо да тръгне по пътя на реформите и да се промени дейността на самите институции, както и промяна на Конституцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Страхът ви ми харесва, герберски тоалетни. Паниката ви мирише сладко и опияняващо. Странно ми е, но дори умствени инвалиди като вас са достатъчно умни, за да предусетят какво иде. Нека. Справедливостта и възмездието са най-великите ценности. Ударната вълна се надига.
29
0
 
11
 
! Отговори
Седесар преди 3 години
Още един политически труп " възкръсна" и откри топлата вода!! Пламен Куйруков?? Ха ха ха ха
28
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестирайте лошо няма, ама случайно днес да чухте, че има нови доказателства срещу продажните съветници на Радеф?
27
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предлагам, след скорошното падане на престъпната власт, да бъдат издирени всички гербави и да се потърси сметка за безобразията им!
26
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименПротестите бяха провокирани, а сега БКПтата стоят зад тях. И искат да изместят другото БКП-ГЕРБ.
25
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестират "млади хора" на потомствената градска номенклатура - "гладни", мацките полуголи, а старците с "мазоли" от търкане билетчетата на Черепа.И какво искат още - чекмеджета пълни с пачки от фотошопа който им изпрати Черепа от Дубай !А Радев ще им ги пусне с дрона пред Президентството !!!
24
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заминавате си, мутри!
23
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На последък доста " личности". Подкрепящи мутрата поради личните си интереси.Се опитват да ни насаждат мнението че сме виновни за нещо?!-:) Виж господине.др Борисов управлява България типично по комунистически! Така както и Живков не го правеше! Помня тези времена за твое съжаление и знам какво говоря! Младите хора на България искат промяна! И не ги интересува Интереса ти!-:) Успех на младите бългсри! 10 г нов комунизъм СТИГАТ! Мутрата вън от властта!
22
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я, някой стоял зад протестите. Аз съм там всеки ден, пък никой не ме е информирал. Нито някого от приятелите и познатите, които срещнах там. Бре, ако всичко е организирано от Черепа, да взема да му пиша във фейса да ми плати нещо, че още нищо не съм видял, гледай ти. А сега сериозно. От вожда си трябва да сте научили, че не е важно какво дрънкаш, а какво правиш. Като "нищо няма да се промени", защо са ви впрегнали да тролвате? Зад неадекватните ви писания не прозира друго освен страх.
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой беше този тип, Юруков?
20
4
 
9
 
! Отговори
от форумите: преди 3 години
Искам да попитам протестиращите дали в сряда ще се включат в протеста на БСП с Мая Манолова, *** Нинова и другите лица от БСП, които през 2013 избраха Пеевски за шеф на ДАНС?
19
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре ги нацели, че са безпринципни и жалки. Като БСП когато бяха в тройната коалиция, но одобриха плоския данък, помним, помним. Герб няма алтернатива, старайте се повече другия път.
18
1
 
5
 
! Отговори
Евала преди 3 години
Щом и в тоя сайт, свързан с варненската мафия, на журналята, оп драскачите е заповядано да я карат по яваш, значи уж опозиционерите ще го лапат. Още една седмица и протестите фют! изфърчат кат пфъдня.
17
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кешев е позор!Шкафчето също!
16
1
 
2
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
На пет кафета едно е за властта,или мизата ще се промени ако се изказваш неправилно.
15
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквото и да пишете Тиквата си заминава!Съвсем скоро!
14
7
 
9
 
! Отговори
Позитано преди 3 години
Давайте все така по ленински другари и другарки от форума и площадите ! Да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването на ГЕРБ, Борисов и Гешев !!! Не подминавайте и шефа на МВР !!! Слава на БКП и лично на другарката Нинова , другаря Радев и щедрите ни спонсори - другарите Цв.Василев и Васил Божков !!!
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никакви платени апологети няма да спасят прогнилата от корупция власт.Ще има и затвор за нея.
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали всичките "анализатори", "оценяващи", "политолози" и тъй нататък катетри на корумпираната шайка си мият устата, след като изказват очевидно и безспорно безпристрастните си позиции в защита на СИК?
11
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А щом нищо няма да стане, защо наизскачахте от дупките си?