Радев: Никакви прегрупирания не могат да спасят кабинета

Президентът коментира в Пловдив случващото се в страната
Обновена: 16 юли 2020 18:09 | 16 юли 2020 18:00, Петя Славова
376
Радев: Никакви прегрупирания не могат да спасят кабинета
Снимка: БГНЕС

Има народи без правителства, но няма правителства без народи. Младите хора осъзнават своята мисията – на тяхното поколение, заяви в Пловдив президентът Румен Радев, предаде БГНЕС.

Българите вече са на улицата. Никакви прегрупирания в кабинета не могат да спасят държавността, заяви държавният глава.

Още по темата

Главният прокурор имаше множество възможности и то с железни улики да разкрие огромните злоупотреби на властта. Естественият изход е оставка, никакви прегрупирания не могат да спасят кабинета. Хората няма да се приберат преди да видят оставката на правителството и на главния прокурор.

Аз нито познавам този "Шиши", нито Доган, нито Божков. Друг е давал, в случая премиерът, огромни обществени поръчки – за милиарди, на "Шиши", друг е раздавал банки. Така че който е имал вземане даване с целия този кръг, сега ще трябва да си носи последствията, коментира още Радев по повод казаното сутринта от премиера Борисов.

За сега не коментирам, отвърна Радев на въпроса дали е готов със служебен кабинет и добави: "Аз съм готов с всичко".

Президентът днес е в Пловдив, където се срещна със студенти от Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство "Проф. Асен Диамандиев". В града под тепетата Радев бе чакан както от привърженици, така и от недоволни, скандиращи "оставка" срещу него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


376
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
256
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фигуранте, я изпълни фигурата "***"!
255
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Президентският кабинет наистина нищо не може да го спаси.Скоро ще се разхвърчат перушина и съветници.
254
0
 
29
 
! Отговори
Аз преди 3 години
На резидеята му прочетете още 100 пъти клетвата,която е положил в парламента и програмната му декларация. Нека каже как я изпълнява.
253
1
 
21
 
! Отговори
Фигурант преди 3 години
Някои хора се раждат посредствени, други постигат посредственост, на трети посредствеността се налага отвън. Майор Майор бе придобил посредствеността си по трите начина. Дори между съвсем незначителни хора той се отличаваше със своята незначителност и на всички, които го срещаха, той винаги правеше впечатление с това, че с нищо не прави впечатление.Параграф 22
252
7
 
31
 
! Отговори
ГБ преди 3 години
Най-скапания ПРЕЗИДЕНТ,който сме имали някога ,Погледнете му злобната МУТРА ,
251
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев,срам ме е ,че гласувах за тебе - ти се оказа Предател, готов да жертва Хиляди за лична цел и под диктовка на Озверели олигарси .- ти си Позор за Армията и душманин на Народа !
250
6
 
34
 
! Отговори
Do 242 преди 3 години
Гражданска война ли искаш? какви блокади бълнуваш? Такива като теб са за затвора! БКП трябваше да бъде забранена и да има лустрация. Тези подлеци за 1 нощ се преименуваха.
249
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 269 Божее, слез си прибери вересията. Толкоз за такива като тебе. Аз искам пък някой да вкара Божков и Цветан Василев доживотно в затвора. Като Ал Капоне - за неплатени данъци.
248
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе то има една нашенска поговорка - кой такова на другия, сам пада в него. Та....
247
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НаблюдателПротестиращите скандират "Оставка" и стават все по-многобройни.като станат над 90 се обади
246
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както не са били на власт 10 години БСП и Доган ще ошушкат държавата за секунди. Никога повече власт за тях
245
2
 
24
 
! Отговори
Ауу преди 3 години
До 269 Е тато искаш предсрочни избори, защо не си на протестът, а висиш по форумите, но не ти стиска да си на площада, там се лее КОВИД 19. Пиши си ,не ни пречиш .
244
2
 
9
 
! Отговори
И още преди 3 години
Всеки бивш президент на Република България има право на пожизнено месечно възнаграждение в размер на 60 на сто от основното месечно възнаграждение на действащия държавен глава.
243
0
 
9
 
! Отговори
Тук някой питаше, за преди 3 години
Бившите президенти имат безсрочно право на безвъзмездно ползване върху недвижим имот (офис) - частна държавна собственост - до 200 кв. м, в посочен от тях областен град за извършване на обществена дейност. За да изпълняват дейността си и офисите да функционират, държавата отпуска по 30 000 лв., които стигат до предназначението си чрез администрацията на действащия президент. Бившите държавни глави имат право и на по един сътрудник, чиято заплата и осигуровки се плащат също от администрацията на действащия президент. На експрезидентите се осигуряват еднократно и средства за закупуване на технич
242
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте във Варна. Муцанов ембламатичен субект от прехода... Вика Оставка :) Боже толкова ли сте слепи на всякъде старите муцуни чакат КОКАЛА. В София видях цялото БСП да ходи напред назад. Ужас... Като гладни песове са.
241
2
 
38
 
! Отговори
Д-р Ох Боли преди 3 години
Такава хубава снимка има Радев - с вдигнат юмрук! Почти всеки паметник на партизанин е в същата стойка. БСП още преди да се роди Фигуранта са знаели, че ще дойде "активния борец срещу мутрите", заедно с Елена Картечарката.
240
2
 
37
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
За БСПС вашите камъни, по вашите глави! Скоро ще ги усетите!
239
1
 
33
 
! Отговори
тъп електорат преди 3 години
Те, в БСП са си *** ***, всеки драпа да седне на стола на Нинова, а сега прехвърлиха собствените си скандали в управлението на държавата и ако ще да се срине, те са готови и не им пука!
238
28
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предсрочни избори са нужни за да има кой да вкара Борисов за три месеца в затвора
237
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може ли някой да ми каже за какво са предсрочни избори? Кому са нужни те освен на бесепарските функционери и на грабителите мафиоти? За тях е важна властта, вие за какво се тръшкате? Мислите ли че на някой изобщо му пука за вас? Като крещяхте преди години и вдигахте лозунги какво променихте за себе си? Абсолютно нищо.Не ви ли е ясно че от революции няма полза? Те не ползват вас. Оставете правителството на мира ще дойде времето за избори но не под нечия диктовка.Тогава му мислете