Единадесети ден на протести в София, утре блокират и сгради

Засилено е полицейското присъствие в Триъгълника на властта
19 юли 2020 19:28, Анисия Иванова
216
Единадесети ден на протести в София, утре блокират и сгради
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

За пореден ден се очаква в центъра на София да се съберат протестиращи. Организаторите обявиха, че протестът ще премине в нова фаза от утре.

Началният час на протеста е 19.00 часа, а хората вече се събират на площада пред Президентството.

Днес се очаква да се дадат повече подробности за планираното за утре блокиране на парламента и други обществени сгради, съобщи Bulgaria ON AIR.

Засилено е полицейското присъствие в Триъгълника на властта. Исканията на протестиращите остават непроменени - оставка на правителството и главния прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
0
 
3
 
! Отговори
хлорохин преди 3 години
Нещеме нийй богатствоНе щеше ний пари.Искаме свобода И светли бъднини
147
15
 
1
 
! Отговори
Торстейн преди 3 години
Сега съм на 46 години след 15г ще се пенсионирам тук в Норвегия хората на 60 се пенсионират и ще взимам хубава пенсия между 2000-4000лв а вия в България работете за тиквата за 500 на месец и накрая ще взимаме по 200лв пенсия да се чудите за кое по напред за ток вода лекарства ! Аз като стана пенсия и като взимам хубава пенсия ще си ходя по цял свят а вие си бройте стотинките и си гласувате за тиквата ***
146
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не вярвам на боядисани лисици. Това Радевци,Маноловици,Къневци,Демократи-аристократи, маргинали и други лами,всичко е лакомо за власт и пари!
145
7
 
0
 
! Отговори
Торстейн преди 3 години
Успял съм в чужбина само и само с труд и работа . Имам бригада от поляци които работят за мен , ще взема и норвежка пенсия ! Само часовника ми е 240 000 и е ПАТЕК- ФИЛИП с розово злато и хронограф и лунафазер ..вярно аз също съм теглил кредити ..но почти съм ги изплатил . Самолета не трябваше да го купувам защото трябваше да продам едната яхта
144
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протеста ще се засили.Народа остана без работа и е гладен.Мачовете са без публика.На хората им писна от политическите далавери.Като няма хляб и зрелища в България ще бошуват протести.
143
0
 
18
 
! Отговори
Сатира преди 3 години
До 150Да точно, защо въобще му искат оставката, или трябваше да бъде като предния главен прокурор Цацаров. Да бъде мижитурка и *** и да си не показва носа никъде. Един работещ прокурор и отново недоволство. Българина е ограничен и мразеш човек. За него винаги проблем са били работещите, себераздаващите се, и можещите.
142
1
 
1
 
! Отговори
До реалист преди 3 години
Абе, Джанко, колко струва 40 г Булгартабак а сега Борис Морев те търси през вселените... Имаш хиляди почитатели, смятат че правят бюджети на гърба на прадядовците си
141
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това Божков което прави ми прилича от филмите на Ел Чапо и Певло Ескобар Те така се криеха някаде щото бяха обвинени! И Чапо и Ескобар искаха да падне дадено правителството и смяна на главен прокурор!И после да чисти
140
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще блокират,ама на куков ден. Веднага отиват в друга графа и те го знаят!
139
2
 
20
 
! Отговори
до 144 преди 3 години
и аз не мога да разбера защо му искат оставката, за първи път от толкова време има един мъж с топки, който да се опълчи на олигархията. Някой тип Борис Велчев ли щеше да почне дела срещу Банев, Миню Стайков, Недо Димов, Прокопов, Васил Божков и т.н. Ами и срещу Кьовеши имаше протести и ако някой организира защитен протест за Гешев ще отида и ти я неорентирани ще ги изметем.
138
15
 
1
 
! Отговори
май тап преди 3 години
Борисов ще падне и ще бъде съден. От ге шеф .
137
7
 
3
 
! Отговори
ТРОЛОВЕТЕ преди 3 години
Вече бачкат денонощно
136
2
 
18
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Очевидно Божков е решен да прави преврат на всяка цена, скоро и оръжие ще извадят сигурно.
135
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че то в петък следобед в Лидъла на мола в Бургас има повече хора ....То пък неделя,лято....може да са по почивки...
134
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
протестиращи уморат нямат, само се потят. Лятото работете, че зимата ще четете романа глад.
133
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Твърдо съм срещу тези протести!Те са антидържавни и в полза на крадците,убийците и олигарсите!А Гешев е голям мъж,защитаваш държавните интереси,затова престъпниците не го харесват,но народа го харесва!
132
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тея само се правят на американци, защото в Америка е модерно да се протестира. Дори и не могат да формулират, че сме диктатура под двама генерали, пъзльовци. Птивиждали им да преврати, а ги управляват военни, милиционери
131
1
 
23
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
11 ден на протест??? Какъв протест??? Аз не виждам протестиращи???
130
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз ще се кандидатирам за министър председател! Която партия ще се казва БНВ = България Над Всичко!Казвам се Лъчезар Иванов на 25-г съм Гласувайте за мен!
129
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ех,Бтв! Защо е това голямо натягане, с тези "пребити студенти"? Ами че този, влачения, видял как приятелката му била дърпана и бита? Как стана това - полицаите го извличаха гърбом спрямо нея? А думите на Борисов - "На ТЕХНИТЕ ГОДИНИ караха да маршируваме под дъжда с радиация.." Каза ли "АЗ МАРШИРУВАХ" или "НА МОИТЕ ГОДИНИ".Станахте за смях с антиБорисовската си насоченост,погледнете си предаването на Ризова - мирише на червен мухъл,всекидневно:-((ОФ-телевизия,БожкОФ-телевизия,все тая сте..