Единадесети ден на протести в София, утре блокират и сгради

Засилено е полицейското присъствие в Триъгълника на властта
19 юли 2020 19:28, Анисия Иванова
216
Единадесети ден на протести в София, утре блокират и сгради
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

За пореден ден се очаква в центъра на София да се съберат протестиращи. Организаторите обявиха, че протестът ще премине в нова фаза от утре.

Началният час на протеста е 19.00 часа, а хората вече се събират на площада пред Президентството.

Днес се очаква да се дадат повече подробности за планираното за утре блокиране на парламента и други обществени сгради, съобщи Bulgaria ON AIR.

Засилено е полицейското присъствие в Триъгълника на властта. Исканията на протестиращите остават непроменени - оставка на правителството и главния прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Утре вечер като отидете на протеста ще ви посреща психо-тройката и ще ви пита - Ти какво блокира днес?! И ако нищо не сте блокирали, ще ви казва Марш от тук - не може, щом не изпълняваш светата отровна повеля.
127
1
 
3
 
! Отговори
до 124 преди 3 години
Ако отговаряш на изискванията на някоя програма и програмата смяташ че ти помага, действай и си подгони документите , това са европейски програми и най важното е дали покриваш критериите а не човек на кой си.Така че в това нямаш проблем, а както каза ти реално покриваш критериите, но дали тези субсидии са достатъчно и помагат само за закърпване на положението .За съжаление дори и със тях не се получават нещата няма национални приоритети за развитие на земеделието и животновъдството.не сме в тем
126
2
 
10
 
! Отговори
РАБОТЛИВКО преди 3 години
До ЗА 10 ГОДИНИ .ЯВНО КАЛПАЗАНИТЕ ИСКАТ ДА ВЗЕМАТ КОЛКОТО РАБОТЯГИТЕ...!Е ПА НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА ОТ ЕС ...ВСЕ ОЩЕ ...ЗА СЕГА И НАДЯВАМ СЕ ЗА В БЪДЕЩЕ!
125
1
 
19
 
! Отговори
реалист преди 3 години
Бойко разби наркоорганизацията младите за туй негодуват искат пак по цели нощи в градинките щастие и безумен смях
124
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Частната фирма какво общо има с Борисов, говорим за нещата които зависят от държавата да се подпомага българското производство.Имаш късмет да попаднеш в добра фирма,добър работодател,но това е индивидуално,тука тиквата няма нищо общо!
123
0
 
17
 
! Отговори
аз преди 3 години
До АнонименДай боже да е така, защото друго не заслужава. Не е редно един държавен глава да се държи като ....няма да напиша думата, за да не обидя някой, който не го заслужава. Ама такъв президент е срам за народа си, дано го разберат и протестиращите, защото рибата мирише от главата, не само при правителството на ГЕРБ , а и в президенството, в БСП и къде ли не. Аз лично не чух смислени предложения за СЛЕД ТОВА, какво трябва да се случи и кой да управлява? КОЙ?
122
0
 
13
 
! Отговори
йончева преди 3 години
Балъци мнооооооого !
121
1
 
8
 
! Отговори
до 124 преди 3 години
Още при договарянето за влизане в европейския съюз държавата въобще не се е сетила че има земеделие , с изключение на зърнопроизводителите и картофопроизводителите които си имат лоби.Така че там сме прецакани още в началото не защото някой има далавера в това ,а защото нашите умници не са знаели какво искат.А животновъдството е забравено напълно, докато другите държави си имат договорка .
120
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращи другарчета, стегнете се! Г-н Божков не си хвърля честно спечелените пари за да се разхождате по жълтите павета и да показвате колко сте умни и красиви. Айде малко да се позатичате!
119
1
 
12
 
! Отговори
izh преди 3 години
Действайте. Ако утре стане както крещите, мутромилионерите могат да се сетят за НЯКОИ от вас. Тези дето ще им трябват за пушечно месо после. И ако ви стига мозъчето след година, когато всички резерви бъдат излапани, може и да се замислите. А дано, ама надали.Така че действайте петолевковци !!!
118
1
 
17
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Гешев, арестувай цялата цоциалистическа платена пасмина и на стадиона зад телените заграждения!Петолъчниците разбират само от бой!
117
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спонсорите нервничат, искат по-бърз резултат!
116
6
 
25
 
! Отговори
ЗА 10 ГОДИНИ преди 3 години
До Анонимен---МОЖЕ НИЩО ДА НЕ Е НАПРАВИЛ,НО МИ СЕ УВЕЛИЧИХА ДОХОДИТЕ ТРИ ПЪТИ И ТО САМО С РАБОТА,ПОДЧЕРТАВАМ СЪС ЗАКОННА РАБОТА И ПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ ВЪРХУ ПОЛУЧЕНОТО РЕАЛНО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ,А НЕ ОКРИТО.ЗА СВЕДЕНИЕ РАБОТЯ В ЧАСНА ФИРМА И НЕ СЪМ ЧЛЕН НА ГЕРБ.
115
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1986Не съм си и помислил, че ще ме разбере. Руския *** нищо не разбира. Неговата работа е да пейства опорни точки. Гнус неземна! Аутсайдери , наети за руска пропаганда. Некадърници. Хора, които нямат нормална работа. Професия "***". Звучи гордо , а? :) За дребни рубли таковат мамата на цял един народ и не им пука! Амеби нещастни! АЗ ако съм на тяхно място ще се гръмна ритуално. Такова унижение никой нормален мъж няма да го понесе. Е, може би съм от "старата гвардия" .Оная, мъжката.....
114
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Понеже се занимавам със земеделие държавата какво направи за българското земеделие, животновъдство освен че изкла на хората животните!Дават пари на техни хора от еврофондовете които ги взимат и не правят нищо,а на истинските земеделци никакви субсидии,затова всичко загива,хората вече се отказват няма смисъл,само внос отвън ще ядем!
113
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боилко е мошаник чакмаджето е пулно с пара сига кражба от дражавата ората сма гладни изкам извори за мов прамиер и Радев да напраи рафорендон за празедент
112
3
 
14
 
! Отговори
от 98 до 109 преди 3 години
Изборната процедура на Гешев и аз не я одобрявам , нито подкрепям Гешев.Но е той е главен прокурор, не е политическа фигура и не му е работа да се харесва на народа а да налага наказания на всеки които е нарушил закона.Дали си върши работата не знам ,дали е престъпник също не знам.Ако е престъпник трябва и той да си отнесе наказанието.Но трябва да е съден от съдебната система а не от народ които иска оставката му защото бара някой които народа иска да нарушава закона,а той спазва закона.
111
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трабва остафка да даде Боилко стига кражба 11 години сигат ниа искама Радев да прай рефорендон за президент искама вастанови Българиа и да кантралира правителствато
110
7
 
9
 
! Отговори
До се тая преди 3 години
Ела да видиш и да се убедиш. Хората не са на улицата в защита нито на Радев, нито на Мая, нито на Нинова. Това че те се присламчват, а медиите информират избирателно с цел да разделят народа е друг въпрос.
109
2
 
15
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Точно това се чудя, ама то си е така у нас при Бойко. Разглези ги, дава министри, утре и оставка, какво е това? Няма в Конституцията "гражданско неподчинение". Има право на мирни протести. Утре ще застанат пред Парламента и ще се опитат да спрат депутатите даже да влязат. Тогава ще има кордон и те искат да се пролее кръв - за да си подаде оставката Бойко. Ако не утре, на следващия ден. *** и лузъри, все държавата им виновна.