Единадесети ден на протести в София, утре блокират и сгради

Засилено е полицейското присъствие в Триъгълника на властта
19 юли 2020 19:28, Анисия Иванова
216
Единадесети ден на протести в София, утре блокират и сгради
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

За пореден ден се очаква в центъра на София да се съберат протестиращи. Организаторите обявиха, че протестът ще премине в нова фаза от утре.

Началният час на протеста е 19.00 часа, а хората вече се събират на площада пред Президентството.

Днес се очаква да се дадат повече подробности за планираното за утре блокиране на парламента и други обществени сгради, съобщи Bulgaria ON AIR.

Засилено е полицейското присъствие в Триъгълника на властта. Исканията на протестиращите остават непроменени - оставка на правителството и главния прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За десет години управление какво направи Борисов за народа кажете *** или това го няма в опорките!
107
5
 
17
 
! Отговори
се тая преди 3 години
До СтудентМедицинаСамо дето с викане не става.Не знам как си я представяте тая работа, но май сте далече от истината. Никой не знае какво иска, всички като стадо повтарят едно и също. Освен да настане хаос и неразбория в държавата, друго няма да се случи. Защо не викате по Нинова, нали и тя краде, и не само тя. Такива като нея ли ще ви управляват? Младите хора искали промяна, каква точно, като си заминат в чужбина след като се навикат и нищо не променят. А оставащите ще им сърбат попарата.
106
1
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Хубаво, нека блокират сгради, само да не започнат да блокират болниците! Тогава ще стане страшно!
105
2
 
3
 
! Отговори
Борисов преди 3 години
Нема пари за *** ако искате заеми!
104
2
 
7
 
! Отговори
1986 преди 3 години
До Bad Company- Няма да те разбере...!Явно е от друго поколение,на готованковците..-!
103
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Промених си мнението за резултатите ОТ ПОЛУЧЕНИТЕ ЗНАНИЯ ОТ ЗАПАДНИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ! ЦИТИРАМ СТАНИШЕВ- какъв разцвет постигна икономиката, А КАКВИ ЗАМЕНКИ НА ГОЛИ ЧУКАРИ ЗА ИМОТИ НА ЧЕРНОМОРИЕТО, СПРЕНИ ЕВРОФОНДОВЕ и много други ,хора помнят.ЗАРКОВ- изказ съвършен лишен от всякаква аналитична мисъл, КЛИШЕТА И ПАПАГАЛЩИНА.ДОНО ИМА И НАИСТИНА УМНИ ДА СЪЗДАДАТ НОВА ПАРТИЯ БЕЗ ВНУЦИТЕ НА ДС И БКП.ТОГАВА МОЖЕ И ДА ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ПРОМЕНЯТ НЕЩАТА.
102
11
 
4
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 3 години
Ама защо в чужбина протестират срещу ГЕРБ?!!! Ние се грижим за тях!
101
7
 
17
 
! Отговори
1989 преди 3 години
В тая държава има ли въоще правоохранителни и правораздавателни органи?Явно се пропагандира и провокира гражданска война.Няма ли кой да ги озапти тези т.н. протестъри!На хората взе да им писва и някой ще превърти и ще стане мазало.Какво още чакат, не разбраха ли ,че всичко е една платена провокация,от която ще страдаме ние обикновените хора!
100
2
 
4
 
! Отговори
До 98 преди 3 години
Прозрачност при избора и назначаването им, би било едно добро начало за учебник.Избор предполага да има и други кандидати и да се обсъждат техните умения, дебати и т.н. до като при назначаването на Гешев и още куп други чиновници такъв липсваше, което създава усещането за манипулация и липса на професионализъм за съвестно изпълнение на задълженията им.
99
5
 
15
 
! Отговори
Bad Company преди 3 години
До избирателТрол гърчав, аз това време го помня. Синът ми е роден февруари същата година. Не е проблема на колко години е бил Бойко тогава. Проблема е защо изкараха хората на манифестация под радиоактивния дъжд!! Късметлии те, че не зависи от мен. Ако зависеше от мен щях да ликвидирам руските *** за 24 часа. Отпадъци гнусни.
98
1
 
10
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
До НационалистТи пък ........ Вярваш ли, че шепа пр*дльовци могат да имат такъв успех???
97
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
2 неща се искат ...
96
3
 
15
 
! Отговори
Националист преди 3 години
Интересно ще е утре, когато антиевропейците ще искат да сменят ориентацията на България и сложат Фигуранта начело по пътя за Евразия. Интересно как останалите българи, които се мислят за европейци, как те ще гледат апатично и овчедушно как ще им сложат визи за Европа ! Искам да гледам как европейците се надупват на антиевропейците на Фигуранта !
95
2
 
2
 
! Отговори
поздравлиения преди 3 години
и за независимо протестиращите сънародници за граница
94
2
 
4
 
! Отговори
до СтудентМедицина преди 3 години
Казано на твоя език , може да искаш да направиш някоя сложна операция ,но не е достатъчно да кажеш искам ,трябва да се подготвиш да направиш операцията защото ако объркаш и подцениш подготовката губиш човешки живот.
93
8
 
4
 
! Отговори
До Националист преди 3 години
Точно протестиращите са за ЕС, но нали следвате инструктажа и тролите, че са против.
92
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЛЕДАЙТЕ ДА НЕ СЕ ИЗКЕЛЕФЕЩИ ЕНТУСИАЗМА!
91
4
 
20
 
! Отговори
Националист преди 3 години
Нима шепа *** могат да преобърнат държавата, да ни изкарат от ЕС , от НАТО ??? Тоя народ така е позволил и на турците да ни заробят за 500 г. Ако утре позволим шепата тарикати и *** да бутнат държавата и да ни направят Задунайская губерния, значи 500 г. турско и 50 г. руско робство са ни били малко !
90
1
 
15
 
! Отговори
до СтудентМедицина преди 3 години
Изчетох това което искаш ,но не виждам какво правиш да го постигнеш.Искаш да съдиш Гешев, ок трябва ти 100 доказателства за престъплението което е извършил, след това хващаш и убеждаваш някой прокурор да го съди трябва да си убедителен защото ако загуби делото последния не е добре за него.Искаш да съдиш Пеевски , доказатествата пак ти трябват има имунитет той ще бъде премахнат ако се свали правителството но е глупаво да го правиш преди да си събрал нужните доказателствата. И т.н.
89
0
 
14
 
! Отговори
факт преди 3 години
като този ИЗБИРАТЕЛ ще пратят наивните протестиращи в руската пиятдурница. Стадото не мисли. Стадото го водят тарикати финансирани от престъпници.