Дядото на бития студент към Борисов: Не съм комунист, омерзен съм!

Всичко, което съм постигнал, съм го направил с моя труд, заяви д-р Димитров
Обновена: 20 юли 2020 21:46 | 20 юли 2020 21:35, Анисия Иванова
309

Дядото на бития студент от Хага - Евгени Марчев, отговори на премиера Бойко Борисов и заяви, че е дълбоко омерзен от неговия коментар.

Във втората вечер на протестите в София напрежението ескалира, няколко души бяха задържани, а срещу част от тях имаше и полицейско насилие. Едно от момчета, което влезе в болница, е студентът в Евгени Марчев. В Брюксел вчера премиерът коментира случилото се за първи път.

Още по темата

"Горчиво съжаляваме, но никога, никога това не е било толерирано от нас, но неговият дядо комунист не е дал възможност някога ние да имаме възможност да учим в Брюксел, в Хага, в Лондон или където и да е било. На тяхната възраст ни караха, когато имаше авария в Чернобил да маршируваме на манифестации", заяви министър-председателят.

Часове след изказването на премиера дядото на Евгени се обърна към Борисов, съобщи Bulgaria ON AIR.

"Бях изумен, изненадан съм, омерзен съм, че начело на нашата държава има такива хора. Аз не съм никакъв комунист, аз съм един д-р Димитров. Моите родители са прости орачи и копачи, нямам закрила от никой, сам съм се борил и всичко, което съм постигнал, съм го направил с моя труд", каза той.

Според дядото на битото момче единствената причина някой да не може да изпълни мечтите си, са вътрешните граници и честността.

Очаква се в близките дни да станат ясни резултатите от вътрешната проверка в СДВР. Полицаите, които се виждат в разпространените клипове са временно отстранени от работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 177Май Боки не е очаквал дядото да отговори :)))))Ко стана е БОКИ?Това не е отговор! Отговор ще 6ъде когато докаже че не е бил член на партията! Ако не го докаже ще бъде още по жалък и смешен!
170
7
 
4
 
! Отговори
Миша Дупка преди 3 години
Здравейте,Аз съм депутат от ГЕРБ. Моля ви, пощадете ни. Не ни вадете от мишите дупки. Откажете се от протестите и си изберете нови лидери. Не ни вкарвайте у затворо. ПЛС?
169
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божков първият честен български бизнесмен.Смех.
168
5
 
1
 
! Отговори
Припомнете ми... преди 3 години
Припомнете ми,че не мога да го намеря...Борисов разправяше, че му е достатъчно да чуел похвали на английски, друго не му трябвало... Кво беше това? Пратете ми цитата, за да се посмея, преди лягане. Благодаря!
167
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербавите из роди само се прикриват с показна русофобия, а инсче всичките са потомствени ***.
166
1
 
6
 
! Отговори
Може и 500 000 преди 3 години
До Само 5000Много наперихте опашки, извадете си и пионерските връзки, че скоро ще ви мобилизират да марширувате в защита на ПМ /
165
3
 
3
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
НАЛИ ПИСАХА, ЧЕ БОЙКО Е ЗАВЪРШИЛ С ПЪЛНО ОТЛИЧИЕ СРЕДНО У БАНКЯ !------Как няма да завърши с отличие, като майка му е била учителка в същото училище, а баща му е бил полковник от милицията? Вие знаете ли какво е полковник от едновремешната комунистическа милиция? Това е все едно генерал в армията.
164
2
 
3
 
! Отговори
Абе... преди 3 години
Нали Бащицата учеше английски с едни плочици преди 7-8 години.Е ЗА 7-8 ГОДИНИ ТОЛКОВА ЛИ НЯМАШ КАПАЦИТЕТ, НА ВЪПРОСА "Do you want coffee", ДА КАЖЕШ "Yes, please"/"No, thank you"?!ТОЛКОВА ЛИ НЯМА КАПАЦИТЕТ ТОЗИ ТИКВУН? ЧЕСТНО ЛИ?! ТОВА НЯКАКЪВ МАЙТАП ЛИ Е?!
163
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е коя е алтернативата на Герб.Бсп Бкп Рассия кореком затворени граници визи посолства бой и заграждания или китай шепа ориз на ден заплата 2 долара глад и мор.
162
3
 
2
 
! Отговори
Милиционерско Блато преди 3 години
Милиционерите следват указанията на пропадащи лидери. За това стават тези грешки!Не бъдете милиционери, бъдете български полицаи! БЪДЕЩЕТО Е ТУК!
161
2
 
2
 
! Отговори
Родна Милиция преди 3 години
Ние сме там, за да ви пазим... да не влизате на протеста.
160
1
 
3
 
! Отговори
Кой ще управлява? преди 3 години
Подкупния Иванов или Чалгаджията? Дайте да го решим вече? За какво простуирвате?
159
7
 
5
 
! Отговори
Рехав Протест преди 3 години
Слаб народ. Няма енергия протеста. Много зле. ГЕРБ нямат алтернатива.
158
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Падне ли ЕС с тази дупка е свършено.
157
2
 
2
 
! Отговори
СЪГЛАСЕН С ДА БЕ! преди 3 години
До ДА БЕСъгласен! Бойко сателита у затвор, АЛЕ АЛЕЕЕЕЕ! БАЙ ТОДАР АКО ГО ВИДИ, КАК СЕ ПРАВИ НА ДЕМОКРАТ, БЕЗ ДА СИ Е ВЪРНАЛ ПАРТИЙНАТА КНИЖКА, КЕ СЕ ОБЪРНЕ У ГРОБА!~БАБА ВИ ВАНГА
156
2
 
5
 
! Отговори
Само 5000 преди 3 години
Само 5000 протестиращи днес...Слаб протест. В държавата има 7 000 000 човека, няма как да оставим едни 5000 *** да определят бъдещето ни!
155
3
 
7
 
! Отговори
ДА БЕ преди 3 години
как да не си комунист, кой е подкрепял ком партията толкова години аз ли беили мойте дядовци които са лежали по затворите и лагерите до 10.11долу комунистите и техните сателити
154
1
 
2
 
! Отговори
Полезен Ход преди 3 години
Бойко, дай Пееф и Доган на народа и може да ти се размине затвора!Само съвет!
153
2
 
8
 
! Отговори
Боки Психопата преди 3 години
Боко Тиквито е МАФИОТ, ИЗМАМНИК, ПСИХОПАТ, УБИЕЦ.За подобни хора има предвидени присъди и затвори. ЗАЩО НЕ Е ТАМ?!
152
2
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Дядото има фейсбук. Боко Тиквaта е в шах. Не пак, а отново... Никой не вярва вече на лъжливото овчарче Бобчо. :))))))))