Депутат от ГЕРБ след вота: БСП излъга хората!

Според Спас Гърневски у нас се готви метеж и пуч
Обновена: 21 юли 2020 12:24 | 21 юли 2020 12:20, Камелия Цветанова
84
Депутат от ГЕРБ след вота: БСП излъга хората!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

След гласуването на вота на недоверие към правителството, който очаквано бе отхвърлен, депутатът от ГЕРБ Маноил Манев обвини БСП, че са излъгали хората, че заради тях внасят вота и участват в протестите.

"Аз, депутатът от ГЕРБ Маноил Манев, гласувах против вашия вот поради три основни причини. Първата се нарича - лъжа. Втората се нарича - глупост, третата - се казва омраза. Вие с вашия вот на недоверие излъгахте младите хора, които ходят по улиците на България. Излъгахте, че го правите заради тях. Нищо подобно. Правите го заради вашата неосъществена лидерка", обвини той.

Още по темата
Според съпартиеца му Спас Гърневски пък се готви метеж и пуч. Той също нападна червената шефка Корнелия Нинова.

"Уволнената от собствения си премиер заради корупция по цял ден крещи "Долу на подкупените", скочи той.

"България е под безпрецедентен опит за метеж срещу законното правителство, в което участват три групи хора. Първата е самоизяждаща се БСП. Тя се опитва да спаси от възмездие създаденото от нея в криминалния преход мафиотска-олигарфия. За лице на уличния пуч бе изведен най-големият провал на БСП в политиката фелдфебел Румен Радев", скочи Гърневски.

"Няма друго определение на държавник, застанал на страната на бегълци от правосъдието срещу българската прокуратура, която търси възмездие. До дясното му рамо инсталираха водачката на безродната червена глутница Нинова, която от виден приватизатор днес вече се е превъплатила в ролята на Мизийската Света Богородица", каза още Гърневски.

По думите му във втората група попадат както отхвърлени от обществото политически маргинали, така и добре мотивирани ултраси, а третата е на интелигенти хора, които са се разграничили от първите две.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
1
 
0
 
! Отговори
тигана преди да преди 3 години
сме хванали рибата: ЕС и ЕБ дали разполагат с такава сума в трилиони като заделени налични, едва ли и икономиките на ЕС ще успеят да ги осигурят, май като америка фърст ще печатаме хартийки без покритие - да му мисли останалия свят ...
74
0
 
4
 
! Отговори
БСП-жалка преди 3 години
БСП собствената си чиния на Бузлуджа не могат да поправят, пък щели България да оправят. Кой луд ще им повярва ?
73
1
 
2
 
! Отговори
Шиши преди 3 години
Аз съм само един честен частни!
72
0
 
2
 
! Отговори
Наивник преди 3 години
Добре че в ГЕРБ сте винаги честни! Само не ми е ясно Бойко Борисов като си сменя мнението по два пъти на ден кога е честен, сутрин или вечер!
71
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрите много се пеняват, защото някой се осмели да им поиска оставката.
70
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иии бсп излъга ,а герб и ДПС мажат,оставка крадци
69
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Товаришчи,снова обасрались.Сега Решетников пак ще налага празния пъпеш на Мун Чо и оня ще клюма като пред москалския поп
68
0
 
0
 
! Отговори
На кого се надяваш преди 3 години
иска и аз да се надявам, но сигурно е много тайно. Поне кажете кога ще т.ни кажете, за да можем да гласуваме за него.
67
0
 
2
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
До 0 ,12Теб ако редовно ,те използват и захвърлят,защо си вадиш извода ,че и с другите е така.Аз на Нинова не се надявам тя е същата маскара като Биби.Борбата е за други неща, ама твоето мозъче не ги вдява, и за да ти е още по- гадно ще те оставя да си мислиш, имаш всичкото време на света.
66
3
 
5
 
! Отговори
баце преди 3 години
Този нещо се е объркал яката. Протестиращите никога не са се отъждествявали с БСП. Нещо много сте в грешка. Ако Корнелия е решила да се пробва да прави дивиденти от недоволството, значи не е успяла и да ходи да се обяснява на Позитано защо и как така. Протестиращите искат друго - да строшат това, което го разиграхте в парламента за парлама. Без оставки няма промяна.
65
6
 
3
 
! Отговори
ЕК и ЕП преди 3 години
Българският народ брагодари само не отпускайте парите преди да изтече мандата на Властелинът на ЧЕКМЕДЖЕТАТА, че нищо пак няма да разбереме от помощта Ви
64
3
 
1
 
! Отговори
Вейхайвей преди 3 години
До ВинатаЩе я научат. Ще трябва да им кажем каква е истината. Защото "Не в силата е Бог, а в Правдата". Правдата, която червените "демократи" се опитват да скрият.
63
5
 
5
 
! Отговори
Благодаря преди 3 години
на протестиращите - благодарение на вас цяла Европа видя колко крехка е европейската ни ориентация, доколко груби, манипулативни и извратени могат да бъдат компроматите и колажите с които ни дърпат назад, към социалистическото минало, колко силно и мътно е течението което може да повлече дори и най чистия ум. Призовавам родителите - разкажете на децата си за социализма, не се срамувайте, нека да знаят към какво ги теглят, омайвайки съзнанието им с фалшиви лозунги. Нека са реалисти.
62
2
 
10
 
! Отговори
Вината преди 3 години
на ГЕРБ е че не смачка Божковците и другите олигарси на БСП още веднага, ако ще и със средства на ръба на закона, а поради "демократичност" и "върховенство на закона" им даде възможност да корумпират и завладяват държавата. Днес те и техните аватари са най-гръмогласни с виковете си "срещу мафията" . Е тези деца които лъжете - те не знаят, но ние знаем на какви лъжи, фалшификации и манипулации сте способни. Жалко че спестихме на децата си разказа за зловещата ви природа.
61
2
 
7
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 3 години
Какво беше това Бсп, че нещо не си спомням ?
60
8
 
11
 
! Отговори
Човек се пита, преди 3 години
колко долна душица трябва да има онзи, който дискредитира своята държава в момент, когато в Брюксел се делят милиардите за възстановяване на страните членки на ЕС.В такъв момент всяка от преговарящите държави дърпа чергата към себе си и използва като коз всеки факт, който може да злепостави някоя от другите конкуриращи се с нея държави.Като какво друго, ако не като национално предателство могат да бъдат определени крясъците на "президента" и действията на организаторите на протеста?
59
3
 
5
 
! Отговори
Жоро Киров преди 3 години
ЕС излъга, че поткрепя протестите срещо Хунтата. ЕС вчера е отпуснал 2 милярда на Борисов и Шайката зада останат на власт.
58
10
 
6
 
! Отговори
сойка-присмехулка преди 3 години
В отчаяните си опити да продължат агонията си ГЕП включиха в лаенето и най- големите политически npocmumymku в РБ - другарите Гърневски и Манев .
57
7
 
8
 
! Отговори
ЕК и ЕП преди 3 години
Българският народ брагодари само не отпускайте парите преди да изтече мандата на Властелинът на ЧЕКМЕДЖЕТАТА, че нищо пак няма да разбереме от помощта Ви
56
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако се кандидатира Орешарски за премиер аз ще гласувам за него щото е от моя град Дупница