Какво ще се промени във властта? Дончев зове: Търпение няколко дни

Нямало мотив за предсрочен вот, важното в политиката било да можеш да слушаш всички
Обновена: 21 юли 2020 12:48 | 21 юли 2020 12:46, Камелия Цветанова
229
Какво ще се промени във властта? Дончев зове: Търпение няколко дни
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вицепремиерът Томислав Дончев потвърди, че ще има промени във властта, но призова за търпение още няколко дни, за да се разбере какви точно ще са те.

Според него мотив за предсрочни избори в момента няма.

Още по темата
"Противно на това, което мислят мнозина, в политиката не е важно да можеш да говориш, най-важно е да можеш да слушаш, а ние можем да слушаме много добре всеки - и тези в парламента, и тези извън парламента. Демокрацията предполага да се приема правота на най-голямата група, да приемаш посоката им, но и да чуваш и по-малката група", коментира той.

"Ще има промени, никой от нас не иска да мечтае за това, което е било преди две седмици, но какво ще се промени, ще изчакате няколко дни", допълни вицето.

По думите му години наред във вътрешнопартийни спорове, винаги от ГЕРБ са излизали с аргумента: "Да, но ние сме по-добри от другите", но това вече не било достатъчно.

А за протестите той коментира: "Аз имам по-богат протестърски опит от тези навън, съжалявам, че с тях няма как да се говори, няма такъв формат към момента".

Той съобщи, че приоритетите на властта остават преодоляването на икономическата криза, здравната система заради пандемията от коронавируса, подготовката на пакета финансиране от ЕС, енергийните проекти, създаването на организация за машинно гласуване.

"Тази нощ имаме сделка, която е добра сделка за България и за ЕС. Съюзът през тези тежки последни дни доказа, че от него има смисъл за европейските граждани и страните членки, ние сме толкова свързани като икономики, че сепаративни мерки не биха ни били от полза", коментира той за приемането на многогодишната финансова рамка на ЕС от Европейския съвет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НЕЩО ДА КАЖЕТЕ?Византийците винаги са ни подлагали динената ***!
164
0
 
4
 
! Отговори
ясно??? преди 3 години
До до 160Докато се възприемаме като низши ще ни третират като такива!
163
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ... до 160каква икономика сънуваш ти????
162
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТИТИАма със сълзи не става бе!
161
2
 
3
 
! Отговори
до 160 преди 3 години
Не е нужно да гледаш в чуждата паница, гледай си твоята .Това са 22 милиарда безлихвен заем.И 7 реална помощ .В всички случай това е добре дошло за икономиката, естествено добрия въпрос е как с тази инвестиция да извадиш максимума за икономическо развитие на България.
160
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НЕЩО ДА КАЖЕТЕ?Ужас!
159
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НЕЩО ДА КАЖЕТЕ?Ами ще връщат и правнуците!
158
1
 
6
 
! Отговори
ТИТИ преди 3 години
Срам няма те ли?Не Ви ли омръзна да ни лъжете.Имайте търпение, търпението ни се изчерпа достатъчно Ви търпяхме и Вас и предишното крадливо племе.
157
1
 
6
 
! Отговори
НЕЩО ДА КАЖЕТЕ? преди 3 години
ПОЛУЧИХМЕ 29 МИЛИАРДА, ОТ КОИТО 7 СА БЕЗВЪЗМЕЗДНИ.А ЦИПРАС ПОЛУЧИ 70 МИЛИАРДА, ОТ КОИТО 36 СА БЕЗВЪЗМЕЗДНИ.
156
0
 
2
 
! Отговори
абе ако доган преди 3 години
раздава порциите да има за всички с турски произход, да вземе да гласуваме и българите за него, че поне да има и за всички българи, че сега само герб лaпа като ламята спаска
155
1
 
5
 
! Отговори
И ние ги знаем преди 3 години
До Знаеме ги 154Опорката "Ако не си с ГЕРБ си комунист и ще отидем в Евразия" също я знаем и вече се изтърка. Хората на протеста искат модерна и европейска България. Нещо, което ГЕРБ за 10 години дори и не опита да постигнеИначе, признанието ти, че си ОК да те крадат някакви башибозуци и да им плащаш десятък, за да можеш да се топнеш в Гърция, като цяло доста добре описва електората на ГЕРБ, който на следващите избори вероятно ще е наполовина.
154
3
 
4
 
! Отговори
до 150 преди 3 години
Гласувал съм за Радев и не съм доволен от него , проблема обаче на моя избраник, е че не се ориентира в работата си.А тези които се правеха, че му помагат да влезе в работата си само го използваха и то доста умело, а той не се усети че е използван.За съжаление моя избор попадна на човек които е лесен за манипулация.
153
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Банкер:- Работите ли, работите ли ?Е чакайте пачките...ама друг път !
152
4
 
4
 
! Отговори
Ало, Дончев преди 3 години
търпяхме 10 години, повече нито ден няма да Ви търпим !
151
5
 
5
 
! Отговори
Знаеме ги преди 3 години
тези опорки на комунистите "Всички са маскари" , нали така. И ни водите за носа, обаче вече ви схванахме играта, ако не е ГЕРБ да се правят на маймуни, за да останем в Европа, гласовете ни ще се разпилеят и БСП ще ни поведе към Евразия. Благодаря. Ако ще всички в ГЕРБ да са мутри и корумпирани ние искаме да пътуваме, учим, работим и търгуваме с Европа. Искам на море в Гърция всяка седмица и самолетен билет на цена на автобусен искам парите си в евро, колкото и малко да са. Това е МОЯ интерес...
150
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 150Да де, нали за това става въпрос. Че Бойко е лоялен и се отчита единствено на Шиши и Ахмед.
149
3
 
3
 
! Отговори
НЯМА ВРЕМЕ преди 3 години
времето на хунтата изтече сега - трябва да понесат отговорност за всичко, което ни причиниха, през последните 10 години
148
0
 
1
 
! Отговори
до 149 преди 3 години
Спокойно които плаща поръчва хорото, няма шанс да ни дадат пари преди да изиграем поръчаното хоро.
147
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе много се вторачвате в Шиши, Доган, Черепа и т.н.Политиката е продукт на лобита.Всеки избирател е едноличен лобист, а ако се кандидатира за някакъв пост сам търси някой да лобира за него.Крайния резултат е важен, дали избраният от отделния избирател е лоялен към него.Ето например Фигуранта. Той е продукт на Решетников, но вие го избрахте.От моя гледна точка той е лоялен, но не на вас, а на Кремъл.Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант
146
1
 
8
 
! Отговори
ЕК и ЕП преди 3 години
Българският народ брагодари само не отпускайте парите преди да изтече мандата на Властелинът на ЧЕКМЕДЖЕТАТА, че нищо пак няма да разбереме от помощта Ви