Вслушват ли се управляващите в протестиращите?

Властта вече е готова с ремонта на кабинета
22 юли 2020 22:35, Нели Христова
109

Управляваща коалиция се готви за ремонт на кабинета. Според депутата от НФСБ Христиан Митев ситуацията в момента е доста динамична и променяща се.

"Но това доказва едно - че управляващата коалиция се вслушва в част от исканията на протестиращите", каза Митев за Bulgaria ON AIR.

По думите му предстоят промени в персоналния състав на Министерския съвет, а какви точно ще са те, ще бъде ясно утре на Коалиционния съвет.

"Има много групи с различни искания - като тръгнете от плакати с отмяна на Закона за социалните услуги, минете през искания за Велико народно събрание, искания за промяна на мястото на прокуратурата от съдебната в изпълнителната власт, включително и хора, които протестират срещи 5G мрежите", каза депутатът.

Според него целта е не просто да бъде откликнато на исканията за промяна, а да бъде направен анализ на работата на всеки един от министрите.

"И тези, които не се справят, да бъдат сменени", заяви Митев.

По негово мнение правителството е допускало грешки, но се прави всичко възможно пропуските да бъдат отстранени.

"Давам примера с решението по отношение на студения резерв, като подобна грешка от страна на държавата, която в момента ще бъде поправена", добави гостът в студиото.

Според Митев прави впечатление, че протестиращите по повод Закона за хазарта не са излезли миналата седмица, когато промените са гледани в Комисията по бюджет и финанси.

"Техните протести са икономически мотивирани, аз ги разбирам. Освен това да процъфтява хазартът в България, ние имаме и задължение към останалите граждани да ограничаваме хазартната зависимост. Няма как да я ограничим като оставим сегашното масово разпространение на хазарт във всяко малко градче в страната", увери той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти му викаш да се маха,то ремонт прави!Ти да видиш?!Явно трябва да отидат на ушен лекар управляващите,нещо не чуват добре...
39
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
за 44 абдалАз се опитах да ти обясня колко си ограничен,но ти явно си платен герберастки ***!Не знам какво разбираш под милениум,такава дума не съществува в Българския език като определение за човек,но принуда нямаше за да си член на БКП.Изгода да!А руски ненавиждам,та спести си го.За наклона отдавна ти е на шест и половина явно...
38
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До И защо трябваНа *** човек не може да обясниш нищо!
37
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смятайте колко вярват на Борисов в Брюксел и как ни уважават 29 милиарда за 7 години от който само 8 няма да, връщаме другото е кредит Гърция 70 милиарда без нищо да връща
36
12
 
18
 
! Отговори
И защо трябва преди 3 години
Законно избрано правителство от милиони да слуша 200 безработни кресльовци Хайде да ми го обясните с думи простиЦиркаджии
35
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Старата песен - разделяй и владей. Няма по *** народ... Заслуйавате си го.
34
6
 
13
 
! Отговори
За 44 кавал, преди 3 години
По онез години много бяха членове на бекапету къде за изгода , къде по принудаЛичи си че си милениумНа такива като мен преживели соца - наклон на *** не можеш да давашПонял?Аре писта
33
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Утре заран ке разберем -трайте малко Бойко пак ще ви изненада всички.
32
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 36Е методите са сменени.Днес можеш да говориш и вицове,но друг е проблема и ти явно си пенсионер или работиш на държавна работа,затова не ти е ясно какво се случва и си ги пречупваш през онези времена с лагерите.Но е факт,че Борисов е бил член на БКП.А може и това да отречеш.То повечето дето сте от ГЕРБ го мислите за десен,защото ви промива мозъците през неговите медии.
31
7
 
11
 
! Отговори
Дайте снимка от дрон преди 3 години
Да се посмеем на протеста имЦиркаджии, Сър
30
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доган и Корнелия са бъдещето на България!
29
9
 
4
 
! Отговори
До 30 преди 3 години
Празни мисли на един празен човек. П,П, Не мисля, че ще ме пипне ковид, но теб със сигурност, ще паднеш на барикадата и ще пукнеш ,като овца без история.
28
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Комунистите са тук в лицето на ГЕРБ"Ха-хаааааа! Просто си нямаш и на хабер от комунисти.Чукай на дърво.Щото ако Борисов беше комунист не всичката помия, която изливате върху него, а една дума срещу него и вече да си в затвора или в лагер.Щото комунистите навремето за един виц срещу бай Тошо вкарваха по лагери и затвори откъдето можеше и да не излезеш жив.Минали сте покрай комунизма. Пишлигари.
27
0
 
5
 
! Отговори
До Чукондур преди 3 години
Ще ви стрижат вас дето пишете Управите.
26
15
 
4
 
! Отговори
Зиро преди 3 години
Нищо не му правим на Боко така. Той е угоден клоун на ЕС и помощ отвън няма да дойде, щото им слушка заповедите. Единственият начин е с кр-ъв. Но това тук няма как да стане. Твърде добри хора сме българите просто. Младите ли? Младите ходят там да пият бира и да гледат сеира, интересно им е просто. Протест със знаме и бира в ръка не се прави. Нито със смартфоун.
25
9
 
6
 
! Отговори
Чукундур преди 3 години
Спете бре шилигари ! Кой ви бръсне за слива бре ? Рая сте били рая ще си останете.Какъв дерт имате на кафата (главата)бре?Искайте увеличаване на доходите,пара искайте не тоя или онзи да падне.Не се ли виждате че сте фукари (голтаци)и само просите пара от европата.Само борчове правите бе.Утре децата ви ще ги връщат.Спете ,че утре ще ви изкривят от работа за 500 евро на месец.Нито държавата нито света ще управите . Овце сте,не сте нито вълци ,нито хиени ,нито лъвове.Все ще ви доят и стрижат.
24
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
''Вслушват ли се управляващите в протестиращите?Властта вече е готова с ремонта на кабинета''Ето колко се вслушва щом прави ремонт на кабинета!Протестиращите му викат да се маха от къщата,той ремонт прави?!Това е висша форма на ***!Направо граничи с ***!Ти го плюваш,той мисли,че вали!
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я, хазарт им се искаЯсно
22
1
 
4
 
! Отговори
Леле мале преди 3 години
г-н Християн Митев, някога били ли сте с жена?
21
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А кой ще понесе отговорност за пострадалите полицаи+Отговор - организаторите на "протестите"