БСП vs. Борисов: Раздава парите на българите сякаш са лично негови!

Премиерът трябвало да предложи актуализация на бюджета
290
БСП vs. Борисов: Раздава парите на българите сякаш са лично негови!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
Лидерът на БСП Корнелия Нинова обвини управляващото мнозинство, че потъпква парламентаризма и настоя премиерът Бойко Борисов да дойде в НС и да предложи актуализация на бюджета.
 
"Премиерът да дойде и да не говори в парламента за мазнинки, а да дойде с числа какво е изпълнението на бюджета, какви са прогнозите, откъде идват тези 2 милиарда и да дебатираме как тези пари ще стигнат до хората и бизнеса, а не до вашето обкръжение“, отсече тя в декларация от името на ПГ на БСП.
Още по темата
Тя обвини лично Борисов, че е обявил антикризисните мерки, докато е пътувал из страната.
 
"Пак от джип, а сякаш това са му лични пари, не, това са парите на българските граждани и вместо днес да е тук да предложи актуализация на бюджета, както се прави в парламентарна република, какво предлагате вие -дори не мнозинство, а един депутат Валери Симеонов и то в Закона за местните данъци и такси иска промяна на ДДС върху вино и бира. Това не е нормален парламентаризъм“, скочи червената шефка.
 
Според нея по този начин управляващите лишават опозицията от правото й да направи своите предложения за актуализация на бюджета за антикризисните мерки.
 
"Лишавате ни от възможността да изложим своето виждане за антикризисен план. Сега кой носи отговорността за предложенията и защо не давате гаранции, че парите няма да отидат в чекмеджето на Борисов", настоя тя.
 
Заради призивите на Нинова, шефката на НС Цвета Караянчева обяви, че ще разговаря с премиера и ще уведоми депутатите дали ще отиде при тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


290
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Закуска на родилка в Шейново: филия хляб, 20 грама сирене и чай. Обяд: две филии хляб, 2 кръгчета колбас с диаметър 4 сантиметра и 10 грама масло. Вечеря: 3-4 супени лъжици макарони с кетчуп.
14
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами негови са като е Премиер !
13
3
 
12
 
! Отговори
Меркел преди 3 години
До Анонимен 15Асане, ти защо не си в Германия? Кога се върна в България? Или в Германия трябва да се работи? Стой си в Бг-то Асане и чакай някой да ти даде пари като през целият си живот не си забил един пирон и само си крал и точил държавата с помощи!
12
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глад мори каскетите и искат служебно правителство на кухата кубинка Радев че да се нагълтат.
11
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутро като искаш в Еврозоната сега ще дадеш на всеки пенсионер по 5 000 евро в Германия ще дават по 9 000 евро на всеки човек не само на пенсионерите.
10
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корнела се оказа в капана - уж е член на социална партия, а не подкрепя да се дават пари на бедните
9
5
 
23
 
! Отговори
загрижен преди 3 години
Телевизията на Слави става платена, кога телевизията и на БСП ще стане платена, за да съм сигурен, че децата не могат да попаднат на тях случайно и да започнат да им промиват мозъците? 7/8, БСТВ и Алфа трябва задължително да могат да се спират с цел безопасност на подрастващото население.
8
12
 
34
 
! Отговори
BG-Гражданин преди 3 години
Раздава, защото тези пари постъпват в държавата благодарение на това правителство ... При Вашите предишни управления, спираха европейски фондове, фалирахте банки и погребвахте парите на пенсионерите и майките с болните деца в траповете на Белене и Цанков камък ... Даже и собствената си партийна каса отарашихте ... !!!
7
25
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези 50 лв това са подаяния, а не антикризисни мерки. Боко Тиквата да подава оставка, никой не му иска обясненията то се вижда какви ги върши не искаме лъжи повече. Оставка, служебно правителство, електронен вот и нови избори.
6
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ББ е решил да остави на бсп-то празна хазна
5
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Борисов раздава парите на българите сякаш са лично негови"Съдейки по чекмеджето - негови са си, хахаха.
4
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само Божков раздава лично негови пари.Честит рожден ден
3
10
 
15
 
! Отговори
Само БСП преди 3 години
Трябва само на нас да дава, защото касата ни е празна!!! А народа има много даже изхърля храна и евраци по улиците!!!!!
2
16
 
32
 
! Отговори
Кънчо преди 3 години
Като не дава пари...що не дава ? Като дава пари...що дава ? Няма такива изтръпнали смешници.. Сиг ги е страх да не им дръпне електората пенсионери..
1
12
 
10
 
! Отговори
1908 преди 3 години
Мафията е нашата религия, а Божков е нейният пророк. Честит рожден ден, благодетельо!