Социалистите се качват на Бузлуджа, няма да има събор

БСП отбеляза годишнина от организираното социалистическо движение
Обновена: 1 авг 2020 11:34 | 1 авг 2020 11:30, Камелия Цветанова
81
Социалистите се качват на Бузлуджа, няма да има събор
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП ще отбележи 129-ата годишнина от организираното социалистическо движение в България на връх Бузлуджа.

Ще бъдат поднесени венци и цветя на паметника на Хаджи Димитър, на барелефа на основоположниците на партията и на паметника на партизаните от Габровско-Севлиевския отряд, съобщиха от пресцентъра на партията.

Ще бъдат поднесени цветя и на Паметника на свободата на връх Шипка в чест на боевете по време на Руско-турската война (1877-1878) и на 142-ата годишнина от Освобождението на България.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още по темата: БСПБузлуджа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
1
 
! Отговори
к.75 преди 3 години
Само едно не забравяйте: ще смените Нинова с DM бившия арестант Добрев, но електорат няма да имате, дърти и млади ! Няма да има кой да гласува за вас и за онзи украинско-еврейски съсел, който се скри в Брюксел. Старите хора отвратени няма да гласуват за вас.
74
1
 
2
 
! Отговори
Ти чуваш ли се, бе? преди 3 години
До Анонимен 74Как виждаш бабите-комунистки като труженички на магистралата?Нали помниш онзи съветски виц от времето на късния социализъм? Дето решили и там да направят един бардак, ама свръхлуксозен, та и в това отношение да надминат Запада. Нали по всички партийни конгреси се е отчитало, че СССР във всяко отношение е по-напред от Запада.После се чудили защо бардакът фалирал Всичко било свръхлуксозно, а жриците - проверени членки на болшевишката партия още от 1917 г.
73
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Млад партиен членТи пък как реши, че няма да има почерпка?Който осигурява пари за транспорт, той ще даде и за биричка, и за кебапчета. Няма да оставят своите хора на сухо.Но защо не ни съобщят приблизителния брой на екскурзиантите?
72
0
 
8
 
! Отговори
Млад партиен член преди 3 години
Ура! Най-после полоитико-налудничаво сборище! Ама,Нинова,защо на Бузлуджа,а не,да речем ,на ... Луната ?! На теб и твоята клика няма ли да е по-изгодно да се проведе тако ва сборище на Луната- хем звучи по-помпозно,хем е къде-къде по-отговорно,а и си имате превозвач -президента с радост ще ви откара до там,нали така?! Хем,щом няма да има кебапчета и биричка ще се оправдаете с климата на ... Луната,че там,да речем, бързо се развалят ха-ха-ха!
71
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе тези лентяй не чух веднаж да са отишли на полето или на магистралата за работят, а все се местят по-близо до Масите...с кебапчета и биричка !Гладни били !!!По-мерзка секта от русофилите няма !
70
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тъй доживели до оная светла дата да станат техни мандрите в страната.
69
0
 
11
 
! Отговори
Въйй! преди 3 години
Ми исконните кебапчета, бе другари? На кого ни оставяяяш Коро?
68
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лошият ,,монархофашизъм" през 1942г. махна турското име на върха и го нарече Хаджи Димитър.Изглежда това не важи за БСП и журналистите в днес.бг.
67
0
 
9
 
! Отговори
Pepi преди 3 години
Комунист за бой се стяга . Но ковида дебне в храстите хммммм.
66
0
 
12
 
! Отговори
1-n преди 3 години
Ковид-19 харесва това
65
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прогнозата е за гръмотевици и градушка за прекръстителите на връх Хаджи Димитър с турско.
64
3
 
20
 
! Отговори
В памет на преди 3 години
Габровско-севлиевския отряд следва да бъде отчетен бойният път на отряда:разбити-45 мандри;изяден 20 тона кашкавал,другият запален преди да еплатено на селяните за млякото;500 агнета на чевермета,убити 25 кучета-пазачи на мандри,секвестирани 5 шишанета на полски стражари и пъдари,заедно с трите им патрона;изгорени архивите на две села(после е трябвалоселяните да доказват кой е платил данъци,или да плащат втори път).Да,борбата срещу капитализма е била тежка и трудна и с много жертви.
63
1
 
22
 
! Отговори
BG преди 3 години
Да си вземат червеният президент, на чинията и да отлитат !
62
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се качат на Бузлуджа и там да си останат.
61
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Умни са американците приятелю! Като кажеш на децата какви идиотии са правили комунистите и те цъкат с език и твърдят, че преувеличаваме. Абаче като видят веществените доказателства и стават антикомунисти! Така, че напълно разбирам защо американците ще дафат пари за възстановяване на чинията на Бузлуджа! И аз бих дала, точно защото мразя комунисти!
60
10
 
5
 
! Отговори
Бригадир с каскет преди 3 години
БКП се преименува на БСП, защото се отказва от марксизма, като идеология и политически модел за развитие на обществото, но не се отказва от социализма и идеите за социално пазарно стопанство.За период от 130 години е нормално да се изпробват и да се развиват различни обществено-политически модели.Не е нормално да се правят партии еднодневки, които да вземат парите и да псе скрият, като Иван Костов с парите от приватизацията на предприятията, построени от целия български народ!
59
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чинията ще я възстановят-щатите дават няколко милиона за това,не прочете ли?
58
1
 
21
 
! Отговори
факт преди 3 години
не одете , кюфтаци нема да раздават ! парите отидоха за протестите !
57
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми умни са бспарите... имат си вече пилот да им подкара чинията и чааак на червената планета! Стискаме ви палци!
56
4
 
19
 
! Отговори
Какви традиции бе преди 3 години
Седнали разни да се фукат с партия на повече от век, с някакви идеи за "светло бъдеще". Ей там, където отивате, има една порутена летяща чиния, която е символ какво е останало от идеите ви.Репресии от началото до края, *** измишльотини в икономиката, вечен дефицит и долнопробно качество на потребителски стоки, кариеризъм и привилегии за "отговорните другари", всекидневни лъжи - с какво любимият ви издъхнал социализъм беше по-добър? С въшните заеми, присвоени от същите "отговорни другари"?