Служебен кабинет ще осуети бюджета на ЕС за възстановяване

Близо 25 млрд. евро са безвъзмездна помощ за България
2 авг 2020 10:55, Екип на Bulgaria On Air
184

Eвродепутатът от ГЕРБ Андрей Ковачев обясни в предаването „Опорни хора“ на Bulgaria ON AIR, че от общата сума от 29 млрд. евро, отпусната на България от ЕК за справяне с кризата, 24.7 млрд. са безвъзмездна помощ.

4 млрд. се отпускат като дългосрочни заеми. Според евродепутата в Европейския парламент има несъгласие с решението на Европейската комисия за Фонда за възстановяване.

Европарламентът е недоволен, защото са орязани ресурсите на много от общите политики на ЕС, като програмата "Еразъм“, по която учат много млади хора от България, парите за отбрана, за външните граници и др.

Според Андрей Ковачев до октомври трябва да се постигне споразумение.

Ако в България се състави служебен кабинет, страната ни ще осуети и ще отложи решението на целия Европейски съюз.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
1
 
14
 
! Отговори
НА КОГО преди 3 години
да вярваме. Известно е, че безвъзмездната помощ е 25%, т.е. за нас е около 7 милиарда. Останалото е заеми, които трябва да се връщат. Болката на Ковачев е в това, че ще изпуснат възможността да се включат в разпределянето /кражбата/ на парите. И още нещо - как служебното правителство ще осуети бюджета на ЕС за възстановяване!? Нали българските евродепутати ще са на мястото си.
104
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тридесет години без ЛУСТРАЦИЯ. Няма как парите да отидат в хора даващи продукти и услуги.
103
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Власта и без протести нищо не може да реши от тук нататък. С модела си не променян с десетилетие нищо неможе да промени. Качественните хора напуснаха държавата. Стискали са зъби и са се доизгражда ли. Тук са им останали имотите и ги боли. Знаят какво е да не си си в къщата. А модела , схемата, конструкцията не отговаря на ЕС.
102
1
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонименможе и да си прав!..Ето например:-Мутрьо го проучваха много време,установиха бандитското му минало,настояще и манталитет,дадоха му "партия" от подобни нему,и..ето.."Така делото им преуспява"..както се пееше в Австро-Унгарския химн..
101
1
 
10
 
! Отговори
Waffen SS преди 3 години
Защо този интелектуален пигмей не каже,че парите отпуснати на България са три пъти по-малко отнесени към човек от населението,отколкото за другите държави.Така,че ако служебното правителство стопира тази несправедливост,ние само ще спечелим от един правилно и коректно разпределен бюджет.За своята предателска политика ГЕРБ и в частност ББ заслужават народното презрение.Никакви конгратюлейшънс.Може и това вайкане за забавянето на милиардитее е от страх,че няма да могат да ги окрадат пълноценно
100
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Андрейчо,ние от тези милиарди така или иначе нема да видим нищо те вие вече сте си разпределили та затова бързате да ги вземете преди да паднете от власт....
99
0
 
9
 
! Отговори
Mister Cro преди 3 години
Не бе, това гербаво евродепутатче е много скромно, трябваше да каже, че ако има служебен кабинет и баце не е министър председател, то слънцето никога няма да изгрее!!! Вие сте като въздуха, водата и слънцето за всяко живо същество, без вас живот нЕма!
98
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Останели тая власт . Парите ще се разпределят в търтеите. Политици, военни, полиция , висши чиновници,
97
0
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До МНЕНИЕизключително важна забележка си направил,уважаеми!Защото гербавите ,като нямат нищо,са заподхвърляли едни милиарди,като "за пред хората",но какво точно представляват те,остава "тайна"..Интересното е ,че при жонглирането с "милиардите" някакси много срамежливо не искат и да споменат как стои тоя "паричен въпрос" при румънците и гърците,примерно..Просто бият тъпана!..Но това могат,това правят..
96
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Парите да се дават на подредени държави / с правна систена ,банкова, производствена , земеделска и др / И да привлече способни и качествени хора. Тук да останат малко полиция, малко военни, пенсионере, болни, инвалиди, социални администратори и подобни чиновници. Така парите от бюджета ще стигнат. И ще останат."Да се изгонят от държавата всички които могат да произвеждат". Това е решението от погледа на ВЛАСТА
95
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Показното раздаване на пари от Борисов, като че ли е спечелил джакпот от лотария, е демонстрация на безпардонно отношение към законите. Ако управляващите искаха реален демократичен контрол на каквито и да са разходи, не само в случая, нямаше да разпуснат парламента. Ние електоратът НЕ сме избирали действащите министри. Колкото Борисов лично е избран, безспорно водейки най-голямата партийна формация, толкова и Радев е лично избран като коректив на всяка, включително управляваща, партийна формация
94
1
 
9
 
! Отговори
0т 104 преди 3 години
Не е възможно - за 2 мин. 12 минуса??? ГЕРБави, работите ли в неделя?
93
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все едно тия пари сме щяли да ги видим ако останат на власт
92
0
 
9
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 3 години
Този Депутат от ГЕРБ е Пиян - ЕС отпусна на България 7 милиарда Евро за период от 7 години . Другите до 29 милиарда евро са право на заем от МВФ с лихва 10% годишно и с ГПР 50% .Та така драги Българи .
91
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото и да плюете срещу Радев,не е крадец ,мошеник или милионер,оставка на патриоти герб и дпс
90
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Служебен кабинет щял да осуети бюджета на ЕС за възстановяване, а ГЕРБавият кабинет допуска лавинообразно повишаване на цените на основните продукти, въпреки милионите помощи за приближени фирми и намалено ДДС. Ние всички плащаме сега за калпавата управленска политика. Хем страдаме, хем плащаме, хем нас обвиняват.
89
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия гербаджии все едно в и също училище да учили,мошеници от класа ,то и БСП и патриотчета са един и същи дол дренки
88
5
 
7
 
! Отговори
чичо Гошо преди 3 години
Анонимен писа,че може да се справим и без ЕС бюджета.Напълно съм съгласен.За да стане това първо трябва да се спрат дупките в бюджета т.е. краденето.Второ драстично да се намали държавната администрация с 70 процента,намаляване на числения състав на МВР и замяната му с качествени служители.Не може 120 килограмови тюфлеци да пробягат 3 км. и да не получат инфаркт или инсулт,а за психическата им устойчивост и мутренски манталитет да не говорим.Всяка област си иска експертите.
87
4
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 3 години
Не, няма да осуети.Ще ви осуети само краденето като за последно и може да не можете да си купите билетите до Дубай.Довиждане!И оставка!
86
1
 
3
 
! Отговори
хy преди 3 години
До Анонименне е лесно, когато между ушите ти има само вакум