ГЕРБ обсъжда новата Конституция във вторник, ДПС мисли

БСП отказа да участва в консултации
161
ГЕРБ обсъжда новата Конституция във вторник, ДПС мисли
Снимка: ГЕРБ

ГЕРБ стартира консултациите с парламентарно представените партии за свикване на Велико народно събрание за приемане на нова Конституция.

Още по темата
Консултациите ще се проведат във вторник в зала „Изток“ на Народното събрание, съобщиха от пресцентъра на партията.

От страна на ГЕРБ в консултациите ще участват шефката на депутатите от ГЕРБ Даниела Дариткова, председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и Менда Стоянова.

Консултациите във вторник са с ВМРО, НФСБ и независимите народни представители.

На 2 септември с представители на ВОЛЯ.

На поканата от ГЕРБ за среща, от БСП отговориха, че имат решение на партията да не участват в консултации за нова Конституция.

Към настоящия момент от ДПС все още не са отговорили на поканата на ГЕРБ за среща.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
8
 
8
 
! Отговори
Оффффф преди 3 години
Вече не мога да ги търпя тези протестъри, като ми минат под прозореца и ми иде да им хвърля един картон яйца!
97
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм от Враца и за мен няма по-омразна партия от БСП/БКП. Тия отклониха водата, която течеше към града ни и ни оставиха на сухо, защото някога Тошо мислел, че врачани му били кроили шапката. Още помня израза северозапада трябва да се огради с бодлива тел и да се пусне ток по нея. Сега Корни решила да ни се прави на приятелка, ха! Москва може и да повятва на сълзи, но Враца никога няма да повярва на БСП!
96
6
 
10
 
! Отговори
Под секрет преди 3 години
Тези така наречени "протестиращи'" са гласоподаватели на БСП и Има такава държава!
95
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Партия ГРОБ ще ни го набие с 200
94
3
 
6
 
! Отговори
Няма да мине преди 3 години
До Sichtpunkt: А ти, като си я чел конституцията какво разбра? В кое Народно събрание се внася проект за нова конституция - в обикновено или във Великото Народно събрание? Нека първо Бойко и гербаджиите с патериците им съберат 160 гласа за свикване на Велико Народно събрание, пък тогава да ги мислят проектите. Да не говорим пък за това дали изобщо има проект. Това, което ГЕРБ внесоха е кьорфишек, даже и гербът е сбъркан. Преброяване на баламите.
93
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-отвратителни са пионерчетата от всички партии и цветове, които не мислят за нищо друго освен собствения си джоб.В настоящия момент всички партии са еднакво зле ... в белите държави държавната служба е като всяка друга работа, в България, Русия и Уганда държавната служба е бизнес, имот, нещо което се предава по наследство ... и защитава с оръжие в ръка, както се защитава имот
92
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия какви ги мислят Няма никакво значение вече! Браво на тези млади хора в палатките! Ще удържат до 2 септември! Жълтите павета ще почернеят от хора противници на властта и Най вече На мутрата др Борисов борчето след 1989 г с партийна книжка на ЦК на БКП в гардероба! Оставка незабавна И нови ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ! НЕ ОРГАНИЗИРАНИ ОТ ГЕРБ а От служебно правителство! Резултатите ще са други този път!ОСТАВКА!
91
2
 
6
 
! Отговори
Копи пейст преди 3 години
Някой по-умен го е казал:Депутат, софра, запой.Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет.Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри.Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони.Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа.Шок, пародия, държава.Изход, бягство, терминал.Народ, история, финал...
90
5
 
6
 
! Отговори
Пфу преди 3 години
Герб(бкп), подготвят новото издание на Живковата конституция.
89
14
 
9
 
! Отговори
Курнелия Нинова преди 3 години
И аз също ще гласувам за ГЕРБ!Една шепа *** въртят цяла София на пръста си, без ясна програма без алтернатива. То е ясно че се борят за властта, а не за промяната!
88
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стана 17:00 часа и минусите се обърнаха. Слочаеност? :D
87
5
 
2
 
! Отговори
Истината преди 3 години
ДПС + ГЕРБ = ВНС
86
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След Търновската конституция ще си имаме Толупска конституция
85
9
 
7
 
! Отговори
ист преди 3 години
С БСП и без БСП нова конституция ще има. Народът не иска БСП и юмрука на Радев. Опозицията може да си сложи черни шалчета.
84
10
 
10
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
До :)))))): Овцете на ГЕРБ се събират на Ситняково. Бойко ще държи реч. Вервайте му. Прочел е още веднъж Винету за да се подготви.
83
11
 
10
 
! Отговори
Веселяка преди 3 години
До Елена Защо не си запазите и килия в Софийския за да сте си близо до Борисов?
82
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега ще видим истинските предатели :) Който откаже да подпише е ясно.... Че времето му в парламента му е свършило.
81
14
 
12
 
! Отговори
До Елена преди 3 години
Ние също ще гласуваме за Герб, макар че никога не сме гласували преди това, но тези нагли протестиращи много ни издразниха!!!!!
80
0
 
7
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
До Sichtpunkt: 120 подписа за какво са достатъчни? За нищо. Чети конституцията:Ти недей ми цитира конституцията, аз съм я чел. По-добре мисли като четеш- 120 места само за внасяне на проекта за нова конституция, а 2/3 от гласовете на народните представители за свикване на ВНС! Гласовете на ГЕРБ +ОП+ВОЛЯ+ДПС +НЕСРАВНИМИ са точно толкова!
79
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев искаше нова Конституция, а Борисов изпълнява желанията на всички.