Слави освободи Росица Кирова след кафето й с Борисов

Тя е била координатор на "Има такъв народ" за Видин
183
Слави освободи Росица Кирова след кафето й с Борисов
Снимка: Facebook
Едно кафе с премиера Борисов разбуни духовете в партията на Слави Трифонов.
 
Днес по-рано Бойко Борисов се похвали в социалните мрежи с кадър в кафене във Видин. На масата до него е Росица Кирова, която преди 5 години се кандидатира за кмет на града, но в крайна сметка стана общинска съветничка.
Още по темата
През годините тя е критикувала управлението, оказва се, че тя е била координатор и на политическата формация на Трифонов "Има такъв народ". До днес, защото кафето с Борисов й подписа края на кариерата й като политик при Слави.
 
"Изпълнителният съвет и Националният съвет на "Има такъв народ" току-що се събраха и единодушно решиха, че Росица Кирова вече не е нито областен координатор за област Видин, нито член на партия "Има такъв народ". И доколкото познавам правилата, това ще последва за всеки, който нарушава морала и устава", написа самият Слави Трифонов във Facebook.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
2
 
3
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Власите са продажни, нагаждачи и службогонци. Слави е същия. Годжитата му и те! Сега Слави се прави на умряла лисица и се ослушва. Към кои да се присламчи напролет на изборите!
144
0
 
6
 
! Отговори
Бай Коко преди 3 години
Още от казармата съм си направил заключението какви службари са от северозапада и как са предавали цялата рота за да се върнат при техните с една нашивка на пагоните. Нищо по различно е и сега.
143
3
 
3
 
! Отговори
Emo преди 3 години
Славчо колкото по остарява толкова повече изкукуригва и като се има предвид чалгарския манталитет какъв политик то е ясно че е алчен за пари
142
2
 
4
 
! Отговори
Човек преди 3 години
В Северна Корея ли сме?Няма такава партия...
141
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Оф ..."не може за едно кафе да уволниш някого.."Можеш, особено, кгоато публично се показва с ръководителя на прекия ти конкурент.
140
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Главчо още не се е качил на кораба а иска поне замкапитан да е ,алооо чакай си първо % защото съвсем няма да са както казват цоциолозите платени от ОФ-то.Знаете ли че например Кънчо Стойче има имения не само на морето ами и покрай Мелник,една супа в комплекса за богоизбрани МУТРИ струва колкото е дал за един декар земя на тамошните хорица ТОЯ КОМУНЯР!!Андрей Райчев и червен Кольо също са богаташи а да не мислите че Асланов е бедняк!
139
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комплексите на Слави са пословични
138
7
 
8
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Всичко е както трябва, само някой от екипа на Славун е трябвало да обясни на госпожичката да изчака да минат изборите!
137
3
 
22
 
! Отговори
Гологлав фашизоид преди 3 години
Значи няма право да се радва жената, че се е преборила с властта да се построи един път.
136
5
 
23
 
! Отговори
Има-няма такъв изpog преди 3 години
Та коя точно точка от морала и устава на партия "Има такъв изpog" e нарушила госпожата!?
135
4
 
24
 
! Отговори
Фурнаджийска лопата преди 3 години
Правилно. Не трябва толкова открито да се демонстрират връзки които се налага да бъдат скрити и тайни за простолюдието. Значи Слави може да се гърчи пред Буда и да му прави мили очички когато го интервюира без да се налага да се самоизключва от партията си ... но за младата дама е забранено. Особено сега , когато шефът и се гласи да става поредното "Златно Пръстче" в българската политика .
134
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно така трябва да се прави.Браво Слави!Урок по морал в политиката
133
4
 
16
 
! Отговори
Чук и Гек преди 3 години
Най обикновен случай на политическо номадство и въртене опашка пред силните на деня! Партии много, матреалът - един и същ! Достойни хора - една кабинка на лифта! Забравете! Нищо не става от тази ***! Президента ако е пич, ще каже, че нищо не става с този народ, подава оставка и оставя Бойко да му се дивите на глупостите! Тренчев общо взето така постъпи!
132
8
 
32
 
! Отговори
Shaw must go on! преди 3 години
Но без Славито. Тоя освен празна гологава кратуна, с нищо не може да се похвали. Колко ли трябва да е загубен един човек за да пристане, на тоя, дето до неотдавна се опитваше всяка вечер по телевизора да се прави на оригинален и смешен?
131
15
 
12
 
! Отговори
Чук и Гек преди 3 години
Не можеш да сменяш системата, ако лочиш кафе заедно със Системата! Понятно! Очевидно, няма достатъчно интелигентна реална сила да противостои на Борисов, подкрепян от *** като него електорат! Негови думи, впрочем - като пишете минусите! Но, някой претендиращ за промяна и опозиция на тази простотия би трябвало да игнорира от кръга на познатите си герберастията, а не да я легитимира! не го ли прави, на момента се превръща в обикновена политическа пеперудка и мисирка!
130
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
правилно, трябва абсолютна изолация на тиквата, независимо от причините. по които контактуваш с него
129
3
 
10
 
! Отговори
Toдор преди 3 години
Като свършат парите стават политици защоли?
128
9
 
15
 
! Отговори
Беда преди 3 години
Новобранец е Слави! В такъв случай от Герб биха реагирали - Няма доказателства! Монтаж! Манипулация, организирана от дрона на Радев и Христо Иванов! На фотоса съм аз, но джипът не е мой!.......
127
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да ни е честит новият фурер Трифонов!
126
3
 
31
 
! Отговори
Оф ... преди 3 години
Слави показва за пореден път ,че няма хал хабер от политика не може за едно кафе да уволниш някого....още повече ако този човек е кадърен политиката е лицемерно занимание надали Местан и Борисов се обичат много ,много ,но си сръбнаха по едно кафенце къв е проблема?