Станали ясни сценариите и сценаристите, искали кабинет "Орешарски"

Какъвто и да бил проектът за Конституцията, ВНС може да промени всичко
Обновена: 1 сеп 2020 11:51 | 1 сеп 2020 11:00, Камелия Цветанова
297
Станали ясни сценариите и сценаристите, искали кабинет "Орешарски"
Снимка: МС

Примерът Бойко Борисов коментира във Видин, че вчера са станали ясни сценариите и сценаристите в момента.

„Вчера станаха ясни много неща. Първо, че ДПС не подкрепя ГЕРБ. За всички стана ясно, че приказките им за Велико народно събрание и нова конституция са били празни. Какво се оказа? Че всички са лъгали! Стана ясно за всички кои са сценаристите и какви са сценариите”, отсече той.

Още по темата
Според него не е нужно да се умува какъв бил проектът за Конституция на ГЕРБ, защото какъвто и да е той, ВНС може да промени абсолютно всичко в него - от първата до последната страница.

„Това беше нужно, за да покажем политическа воля. После може да стане това, което всички казват - БСП, ДПС, Слави Трифонов. Защо не искат? Защото са лъгали, че искат промени“, коментира Борисов.

Според него целта е да се състави кабинет тип "Орешарски".

„Колегите, които не мога да нарека десни, направиха добър сценарий, отидоха да плашат Доган, той им маха през храста и сега пак се скриха. Много се радвам, че стана така, видя се какъв им е сценарият на Божков, Радев, олигархията“, каза още Борисов по повод отказа на ДПС да подкрепи дебата за нова Конституция и свикване на ВНС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


297
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
247
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако ще е правителство на Орешарски,с две ръце ще го подкрепя,предпочитам БСП и ДПС да управляват,защото когато управляваше Станишев,БСП заедно със ДПС,страната беше най-спокойна и най-добре и хората не бяха тероризирани,преследвани,мачкани, подслушвани, избивани!
246
5
 
4
 
! Отговори
!!!! преди 3 години
Орешарски го свалиха, че искал да изтегли 1 милиард заем...................а крадците от ГЕРБ колко заем изтеглиха.............15, 30 или 50 милиарда????България стана робска държава на МВФ и Световната банка поне още 200 години..........гаранциа от шайката на крадците ГЕРБ!!!
245
2
 
3
 
! Отговори
изпущи арния човек преди 3 години
прав е, но като седне защо се превръща в клъст клист, при което вони на смърди, а това бяха думи в посока на Карагулянчев, Бат Бойко защо го търпи узобщо. Да махнеш правосъдния министър защото не е посегнал да подпише текста на конституцията която самият Ребъл и съвтници дори не са я виждали камо ли обсъждали.Виждам Ребъла в партията на Цветанов и с ново назначение - Главен Прокурор на РБ
244
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В шайката на Мутрата от СИК няма нито един човек роден в София! Чобани, първо поколение с обувки, с помътнели от риене на гюбре очи, пъплят на талази в клетата ни столица и претендират да са елит. Опростачването е отвратително!
243
4
 
2
 
! Отговори
Не мож измамиш тоя преди 3 години
*** собственик на БТВ Иван Костов е редник в ДС и КГБ но в турското разузнаване ГЕНЕРАЛ на когото Сик Бойко му лиже лайяната от дирника и *** уйоДрагаселския седесар Слави ЕВГЕНИЯТА Трифонов е цесекарският му ШАМАН номер ДВЕГААД ЗЕЕВИ АВИАТОРЪТ от ЛЕТИЩЕТО е еманация на еврейските самопризнания че евреиският шеф от създаването му 4.3.1919 до 23.7.1926 на комунистическияинтерНАЦИОНАЛИЗЪМ то ест КОМИНТЕРН или интерЦИОНАЛИСТ ако щете е създатела на РУСКИЯ НАЦИОНАЛИЗЪМ в самото СССР
242
3
 
3
 
! Отговори
КУКУИНИЦИТАТГЕРБЕРИ преди 3 години
Бойко възродителя на Живков като слуга на фудбалера Ердоган чрез търговия с българско оръжие през Турция за Ислямска държава и сие туркофили успя да задмине всячески по избити мюсюлмани Слободан МилошевичфактГЕРБ смениха и името на севернокореиския вожд КИМ ЧЕН ИН на "ун"В братска ДЕВЕТОСЕПТЕВРИЙСКА КНДР двойника ЧЕРВЕН БЛИЗНАК на ЧЕРВЕНА БЪЛГАРИЯ за смяна на култовата червеномонархическа буква ИИИИИИ като ИНИЦИТАТА от Банкя на Ротшилдови-СМЪРТКим ИР сен,Ким Чен Ир,Ким Чен Ин и прочие
241
4
 
4
 
! Отговори
Всеки иска преди 3 години
Да изклеца Путин по разбираеми причини. Бъди патриот !Начукай го на пРезидента чу!Да живее България!
240
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Средната заплата в София беше над 500 лева------- И как е била над 500 лв, като баща ми и майка ми получаваха единият 180, другия 160 лв, а пенсията на баба ми беше 60 лв ?
239
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко, жал ми е за тебе, *** политиката и *** се лекувай! Докато още можеш да спасиш нещо.
238
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами прав е Бойко...Не е ли така.Мършавия протест стигна до кривата круша.
237
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен БОРИСОВ ПЕЕВСКИ ДОГАН -МАФИЯ ! Кво се прави на улав ? А олигарсите на *** ,Домуза ,Ковачки ,Емил Митев ,АПИС , Хидрострой,Главболгарстрой ,нали му пълнят Чекмеджето ?Много е примитивен Толупа .
236
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Средната заплата в София беше над 500 лева ,а и Сливен и Габрово не отстъпваха . Не си живял тогава и плещиш демократични мантри ,сиреч ,лъжи . А ако си живал ,са ти бърсали с.о .полите .
235
4
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
До НА ГОРНАТА СНИМКАТози от снимката е прашинка до Тодор Живков.Не всичко при него беше мед и масло,но такава разруха и бездуховност не е имало.
234
1
 
7
 
! Отговори
<span class=" преди 3 години
нема да ви пазим крадените ЧЕКМЕДЖЕТА и незаконни имоти - плащайте си за охрана, а не да точите хазната и да тормозите децата за тая цел
233
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце каза " Излизайте на улицата, за да падне правителството". Датата е 02.09.2013г. Баце, ще те послушам точно 7 години по-късно. Внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне!
232
3
 
2
 
! Отговори
хахахахаааа..... преди 3 години
До ГЕРБнов. виц, нали
231
10
 
5
 
! Отговори
ГЕРБ преди 3 години
БОЙКО БОРИСОВ е единственият достоен политик в момента
230
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Средната заплата беше 200 лева през 1983 година, а тогава Жигулата струваше 6100 лева------ Друг път е била 200 лв. Средната заплата тогава е била към 150 лв, 200 лв вече отиваше към висока.
229
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой никога не д твърдял, че иска нова конституция. Искаше се ремонт на старата в частта за прокуратурата.
228
5
 
10
 
! Отговори
Ник Нейм преди 3 години
Това че е премиер съвсем не означава, че е за пример, както смятат от Днес.бг.