Станали ясни сценариите и сценаристите, искали кабинет "Орешарски"

Какъвто и да бил проектът за Конституцията, ВНС може да промени всичко
Обновена: 1 сеп 2020 11:51 | 1 сеп 2020 11:00, Камелия Цветанова
297
Станали ясни сценариите и сценаристите, искали кабинет "Орешарски"
Снимка: МС

Примерът Бойко Борисов коментира във Видин, че вчера са станали ясни сценариите и сценаристите в момента.

„Вчера станаха ясни много неща. Първо, че ДПС не подкрепя ГЕРБ. За всички стана ясно, че приказките им за Велико народно събрание и нова конституция са били празни. Какво се оказа? Че всички са лъгали! Стана ясно за всички кои са сценаристите и какви са сценариите”, отсече той.

Още по темата
Според него не е нужно да се умува какъв бил проектът за Конституция на ГЕРБ, защото какъвто и да е той, ВНС може да промени абсолютно всичко в него - от първата до последната страница.

„Това беше нужно, за да покажем политическа воля. После може да стане това, което всички казват - БСП, ДПС, Слави Трифонов. Защо не искат? Защото са лъгали, че искат промени“, коментира Борисов.

Според него целта е да се състави кабинет тип "Орешарски".

„Колегите, които не мога да нарека десни, направиха добър сценарий, отидоха да плашат Доган, той им маха през храста и сега пак се скриха. Много се радвам, че стана така, видя се какъв им е сценарият на Божков, Радев, олигархията“, каза още Борисов по повод отказа на ДПС да подкрепи дебата за нова Конституция и свикване на ВНС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


297
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
2
 
11
 
! Отговори
истина преди 3 години
Слафчу се покри и дума за нова конституция ни отронва. Но плаща да му се качи рейтинга. Има пари плаща. Който плаща поръчва музиката "рейтинга"Славчо прави референдум за субсидия 1 лев, за 120 депутати, за машинно и мажоритарно гласуване. Защо мълчиш сега бе селски тарикат. Ще излезе че си обикновен червен лук.
166
1
 
3
 
! Отговори
хаха преди 3 години
пръскай червената ***!
165
7
 
11
 
! Отговори
Радефф-импичмънт преди 3 години
Първо Радев в затвора за държавна измяна по сегашната Конституция и тогава ВНС !
164
9
 
7
 
! Отговори
мак преди 3 години
Всички освен приближените са срещу него, начело с омра.зния му Радев. Горкият баце, той само иска да управлява вечно, щото си мисли, че без него България ще загине. Няма по-самовлюбен от него индивид.
163
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами ДПС, и особено неговия почетен председател, вече не харесват Гешев. Прекалено независим взе да става. ДПС никога не удрят открито, те предпочитат да си решават проблемите зад кулисите. И сега отново ще опитат "да раздадат" нови карти. Ако им го позволим, ако им го позволим.
162
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не го бива вече стария,приказва глупости и се излага.И доста се е налял,мяза на поливана тиква.
161
5
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонименм/у другото,тъй като по рождение си е "кафев",на Тиквун не му се е налагало да се учи от когото и да било как се лъже,защото това си го има в кръвта....Да краде-тоже..
160
7
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До АнонименЖивков не лъжеше!..Той беше УБЕДЕН родолюбец .За това при него от западнала земеделска страна,каквато беше ,България се въздигна до нивото на СРЕДНОЕВРОПЕЙСКА държава!..ФАКТИТЕ СА СИ ФАКТИ!!!!ВСИЧКО,което СЕГАШНИТЕ ХИЕНИ плячкосаха и продължават да плячкосват беше построено ПРИ "ТАТО"!!!!!..Е,сега отново сме НА ОПАШКАТА,но..."Да живей Боко-Титанът на мисълта и словото и бащица на българската демокрация!..Лубимецот на нацията"....
159
9
 
6
 
! Отговори
до Нормален преди 3 години
стига си живял в соца, тия времена отминаха и кат опорка даже не върни вече
158
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чакаме пряко включване от джипката! Там гербаджиите да се задействат и да направят един лайв в тубата.
157
15
 
9
 
! Отговори
нормален преди 3 години
Борисов , мачкай ги тия , те искат отново опашки за хляб да има ! нормалните българи са с теб !
156
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От Тато се е научиллда лъже, от Царя се е научил да краде. Те поне не псуваха като каруцари и не наричаха народа тиня, пeд***ли, лош човешки матерял, ***, маргинали и подобни.
155
12
 
12
 
! Отговори
Москвич преди 3 години
Към всички платени *** тук, които тока отдадено като Матросов пред амбразурата повтарят опорните точки спуснати им по оста Дубай-Москва-Белград :На Бат Бойко г-за трябва да му целувате, че с необмислените си и ненужни ходове от последните два месеца с оставки и други такива - катализира периодично и без тоза затихващия ви протест.И вместо сегашните двеста-триста души - сега щяхте да се събирате в два-три файтона.Това е истината !
154
0
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Атанас ВелмазовНачка,пишеш глупости и смехории...Но поне излизаш с името си,което ти прави чест...Разбира се,стига това "Атанас Велмазов" да не е българския вариант на "Поручник Киже"...../знам,че не вдяваш кой е "поручник Киже",но..приеми го на доверие../
153
9
 
5
 
! Отговори
Абе преди 3 години
голям играч го изкарахте тоз Дуан.Ами че той си е най-обикновен ,редови доносник,проводник на руски интереси в Бг.Същата работа и с големия" математик"черепахин-сополив магураджия от 80-те ,топял другите чейнчаджии,за да отърве "на топло".Ако на такива се възхищавате и чакате промяна-НЕ,БЛАГОДАРЯ
152
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хванали един ром да краде. И той почнал да вика:"Аз съм демократ, аз се боря комунистите да не дойдат на власт. Оставете ме още да крада, понеже аз се боря за демокрация!"
151
5
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонимен-не,не е "преродения Живков"!..Единствено по увисналия като банан нос си приличат..Всичко останало е 10:1 за Тато..Па и старта им е коренно различен..Живков има доста дълъг стаж като "убеден комунист" и е последователен ,а Тиквата го НАПРАВИХА "НА БЪРЗА РЪКА" и женерал,и му дадоха "партия",за което той самия не веднъж официално е благодарил на фондацията "Конрад Аденауер" /май беше/,която БИЛА "Решила ,че България била имала нужда от една истинска "дяснолявоцентриска партия"
150
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво Боко управлявай пожизнeно като Цола Драгойчева, Бай Тодар комуниста и Фидел Кастро иначе ще вземат да дойдат комунистите. Не пущай кокала ей и назначавай навсякъде свои хора да си уреждат роднините Институциите на трябва да са стожер на безобразията в държавата, институциите са там за твоите калинки и техните роднини да захлебват демократично.
149
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТониСамо дето построеното почти веднага се разпада. И се прави ремонт на ремонта, не рамонта, на ремонта...
148
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За 11-те му години на власт не беше приет закона за лустрацията, не беше разследван прехода, Доган неше разследван за нищо. Как си го обяснявате това, гербаджийчета?