Станали ясни сценариите и сценаристите, искали кабинет "Орешарски"

Какъвто и да бил проектът за Конституцията, ВНС може да промени всичко
Обновена: 1 сеп 2020 11:51 | 1 сеп 2020 11:00, Камелия Цветанова
297
Станали ясни сценариите и сценаристите, искали кабинет "Орешарски"
Снимка: МС

Примерът Бойко Борисов коментира във Видин, че вчера са станали ясни сценариите и сценаристите в момента.

„Вчера станаха ясни много неща. Първо, че ДПС не подкрепя ГЕРБ. За всички стана ясно, че приказките им за Велико народно събрание и нова конституция са били празни. Какво се оказа? Че всички са лъгали! Стана ясно за всички кои са сценаристите и какви са сценариите”, отсече той.

Още по темата
Според него не е нужно да се умува какъв бил проектът за Конституция на ГЕРБ, защото какъвто и да е той, ВНС може да промени абсолютно всичко в него - от първата до последната страница.

„Това беше нужно, за да покажем политическа воля. После може да стане това, което всички казват - БСП, ДПС, Слави Трифонов. Защо не искат? Защото са лъгали, че искат промени“, коментира Борисов.

Според него целта е да се състави кабинет тип "Орешарски".

„Колегите, които не мога да нарека десни, направиха добър сценарий, отидоха да плашат Доган, той им маха през храста и сега пак се скриха. Много се радвам, че стана така, видя се какъв им е сценарият на Божков, Радев, олигархията“, каза още Борисов по повод отказа на ДПС да подкрепи дебата за нова Конституция и свикване на ВНС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


297
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
2
 
15
 
! Отговори
Гамен преди 3 години
Когато хората започнаха да се бонтуват срещу това, те казваха "За какво идвате всяка година и всяка година едно и също говорите? Ние добре си живеем, българи и турци, разбираме се. Тогава и шофьора на доган, изказа лична позиция и че подкрепя казаното от хората. След 3 дни, шофоьра беше пратен уж за нещо си в делиормана. Намериха го в едно дере, между селата Лиси Връх и Долина. Катастрофирал бил, не можел да кара и затова. Ако не може да кара, щеше ли да е личен шофьор на доган? Заради изказване
186
0
 
9
 
! Отговори
Гамен преди 3 години
Сега да ви кажа още нещо. Откъде знам. Пазил съм доган. В с. Пристое всяка година има конни състезания, организират си хората и доган не е присъствал само веднъж. Местан беше там. След конните, после има мазни борби и изказване на почетния председател на ДПС. Хората в делиормана не го обичат, да знаете. От ДПС, винаги говорят за репресираните, за тези които били изгонени и не знам си какво. Веднъж едва го оттървахме. Самите турси, искаха да го линчуват, заради насаждане на етническа омраза.
185
20
 
10
 
! Отговори
Пенчо преди 3 години
Махай се, тикво проста.
184
4
 
5
 
! Отговори
Гамен преди 3 години
Отвориха границата с Турция, защото от там казаха да се отвори границата. Ще има избори и тези хора, ще дойдат да гласуват. А те гласуват за който им се каже. Просто ще е вече друго. Ще им кажат Ето, след всички, които назначихме ина Борисов му дойде края, хората не го харесват. Друг имаме вече - гласувайте за ТОЯ. И ТОЯ, вече самият знае кой е и какво ще прави. Ще прави същото, което се прави вече 30 години. Тоя ще прави каквото му каже доган (както досега) а на доган му се казва от Турция.
183
16
 
11
 
! Отговори
До Бойко преди 3 години
Недей много расъждава Бойко, не ти се отдава. Давай оставка или твоята кожа ***.
182
8
 
11
 
! Отговори
хехе преди 3 години
До Анонимен 190трябва да ти кажа че Бойко маневрира мнооого добре на политическата сцена !не знам кой му е шефа на политическия щаб ..но се справя перфектно до тук....ако бе Станишев ...Първанов или някой друг щеше да е "..хвърлил кърпата "а Бойко се справя ...полека полека приспива обществото ...мноого добре усеща настроението на народа и го води !с такива стачки ...ако изкара до края на септември край,играта свършиБойко ще си изкара мандата.но се усеща че дори БСП и ДПС го искат
181
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До истинаСтига лъга. Единствената мярка, която изисква промяна на Конституцията е броя на депутатите. Всичко останало можеше да го има. Субсидията за партиите показа, че представените в НС са един дол дренки. Няма ГЕРБ, няма БСП, няма ДПС, няма патрЕоти или неориентирани волевисти. НЯМА ПОЛИТИЧЕСКА ВОЛЯ ЗА ПРОМЯНА !!! Статуквото си е добре подредено и се знае кой-какво-колко. Иначе лакърдиите не спират.
180
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***, знаете ли какво е "Студен резерв"?
179
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората му искат оставката ,тиквата конституция иска да прави, голям наглец
178
7
 
7
 
! Отговори
Гамен преди 3 години
Има избори, но те са просто фиктивни. Казвате Борисов и Радев са еднакви. Всички са еднакви. Защото те са ги избрали да са еднакви, а за народа избора е просто ден някякъв и обявени резултати. От 30 години насам, всеки едно обещава а накрая е същото. Защото те са избрани, да правят това което се прави. Избор има народа, когато иска Петкан. Но в листата има Драган и Иван. Народа иска Петкан, ама няма Петкан. И това ли е избор? Не, това е налагане - Избирай единия от двамата, които ние кажем.
177
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе импийчмънт за Радев, бе. Какво не разбрахте
176
0
 
10
 
! Отговори
Гамен преди 3 години
Доган управлява, но и той е кукла. Само че на по-високо ниво. Зад него има вече цяла държава. Е от там казват какво и що. Дядо ми почина през 97 година. Винаги, ама винаги гледаше новините човечеца и когато даваха Доган по телевизията, само псуваше и казваше - Ей тоя е в основата на всичко, но не могат да му направят нищо. Тук в България не могат. Българите не могат. Да знаете, пазете се от този човек, той е сила, защото зад него има друга сила, голяма колкото държава. Прав беше дядо. Има избори
175
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дърпа Доган конци, когато има какво да дърпа. През 2013 имаше протести срещу Орешарски, но не затова подадоха оставка, а защото видяха, че ще съсипят всичко за пореден път. А като съсипеш всичко, няма какво да "дърпаш". Вероятно и сега ще стане така - нова власт, икономическа криза и като тръгне да върви към катастрофа, ще върнем пак ГЕРБ, да пълни държавната каса.
174
1
 
10
 
! Отговори
Гамен преди 3 години
Защо мислите надъхват народа срещу Русия? Ами защото Доган го прави а зад него има цяла държава. Но не е България. Затова никой не може да го пипне. Ето тоя е олигарха а не божков,можков и еди кой си че имал бизнес за 1-2 милиарда. На Доган, само имотите са му над 20 милиарда. Не говоря само за България. Доган казва - вземаш едни пари, правиш това, правиш онова, ще си премиер, но ще правиш каквото ти се казва. Не само с Борисов, с 80% от депутатите е така. Доган управлява
173
8
 
3
 
! Отговори
хехе преди 3 години
аз разлика между Радев и Бойко ...не виждам ....и двамата са еднакви !Бойко се продаде на едни олигарси ...и работи с тях ....Радев се продаде на други олигарски.....намиращи се извън граница.....Бойко работи с САЩ и ЕС ...радев е с Турция и Русия....Бойко прай коалиций с разни патриоти....и тем подобни ...Радевпраи коалиция с ДПС и с пеевскиЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ СА И ДВАМАТА !
172
4
 
9
 
! Отговори
Гамен преди 3 години
На всички е ясно, че доган дърпа конците от доста години. От може би повече от 20 години. И на Борисов му е ясно това. След като от ДПС, отказаха да ги подкрепят, на Борисов му е ясно че си заминава. След като ДПС публично заявиха че не подкрепяд ГЕРБ, значи вече е решено. Който и да дойде, а той ще дойде, да знаете че ще бъде същото. Не е в Борисов проблема,в Доган е. Той назначава в държавата и той уволнява. Плюем Борисов, но той е кукла на конци. Който и да дойде, ще бъде същото, да знаете.
171
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТоПредполагам, че всяко действие против мутрите и мафията е държавна измяна, щото в момента те са държавата.
170
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов каза, че след като нямало достатъчна подкрепа да промени конституцията, щял да продължи здраво да работи. Което означава, че ще продължи да е вкопчен здраво във властта докрай. Нищо неочаквано, мутрата си е мутра.
169
3
 
7
 
! Отговори
skatelite преди 3 години
До АнонименГешев е в нивата ... търси зайци в тревата. Човекът се е амбицирал най-накрая по негов обвинителен акт да бъде осъден някой, та дори да е крадец на вафли ...
168
4
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Радефф-импичмънтнеколко пъти попитах,та да знам и аз де..:-КАТО КАКВА ЩЕ ДА Е ТАЯ "държавна измяна",в която обвинявате Президента?Ще я дефинираш ли?