Радев покани МВР и ДАНС на среща заради протестите

Причината - ескалацията на напрежение и проявите на насилие
Обновена: 4 сеп 2020 14:43 | 4 сеп 2020 14:43, Камелия Цветанова
144
Радев покани МВР и ДАНС на среща заради протестите
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев покани на работна среща главния секретар на Министерството на вътрешните работи Ивайло Иванов и председателя на Държавна агенция "Национална сигурност" Димитър Георгиев.
 
Срещата, която ще започне от 15.00 часа на Дондуков 2, е във връзка с ескалацията на напрежение и проявите на насилие по време на гражданските протести, уточняват от прессекретариата на държавният глава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега ще разпитва какво точно е станало за да може да докладва на Божков!
58
8
 
1
 
! Отговори
полицая в момента преди 3 години
Защитава полицията колкото може ,само полицията ,те са невинни, за всичко са виновни хората ,как пък Президента не прекъсна речта му ,такава защитна канонада все едно съм във милиционерското училище с цел промиване на мозъка ,изобщо не му приемам обясненията !
57
3
 
18
 
! Отговори
злоба и ненавист преди 3 години
3ащо Румен Радев продължава с яростната конфронтация, истеричните брифинги и лавината от обвинения към всички останали??? Явно да отклони вниманието от себе си и поредицата от афери в собствения си екип. За да ни подтикне да спрем да питаме какво всъщност работи той самият, как изпълнява ролята си на държавен глава, за какво получава петцифрената си заплата. Откакто Гешев му разрови блатото на Дондуков 2 , съвсем е озверял, виждайки как кирливите му ризи ще лъснат.
56
12
 
3
 
! Отговори
До шошо преди 3 години
Ако имаш и грам акъл, ще прумееш, че той си той, поддръжници могат да му бъдат всички! Той единствен има сила и воля да се опълчи на мафията, но народът му го дърпа масово надолу, както е видно от мненията тук! В крайна сметка наведена глава, сабя не я сече!
55
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
55- ДА ПОСЛЕДВАМЕ ЗЕЛЕН ЧОРАП В ЕВРАЗИЯ- МИН ЗПЛАТА В РУСИЯ 118ЕВРО, В БЕЛАРУС 120ЕВРО- ЦЕНИ КАТО ТУК- ПРАВЯТ ТВ РЕКЛАМИ В ЕВРО.
54
4
 
12
 
! Отговори
гошко преди 3 години
До Анонимен"Никога не е казал и думичка в подкрепа на Русия."Той не, но виж поддръжниците и симпатизантите му.Иначе той и в палатка на Орлов мост не стои, това не значи че не работят заедно.
53
8
 
8
 
! Отговори
полицая трябва преди 3 години
да каже -- при маови бунтове против властта аз подавам оставка ,господин премиер предлагам и вие да подадете оставка защото не може да изправим народ срещу полиция ! А той в момента не спря да се оплаква ! А утре ще стане още по лошо !
52
3
 
10
 
! Отговори
Създава си алиби преди 3 години
-не съм аз виновен,ето искам да помагам да не се случи пак.Същевременнода разбере как вървят разследванията за участието на Божков,БТВ,Василев,триото,ХрИв,Мая,забранената партия и Боец,ренегата Шивиков,ул-трасите,в подклаждането на метежа,кой плаща за всичко,как идват парите.Ще муотговорят,че за всичко е виновен Йоло Денев,но тъй-като пенсията му епод 610 лв,няма как да му направят запор.
51
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Начи на президента му треперат гащите (не знам каква е причината), а Боко е доста спокоен, че хората 2 месеца са на улицата и го пишат по всички европейски вестници
50
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПЕТЪК Е В ЕЛЕКТРОННИТЕ САЙТОВЕ СЕ ПОЯВИ СЪОБЩЕНИЕ, ЧЕ БГ ЩЕ БЪДЕ ПРИЕТА В ЧАКАЛНЯТА НА ЕВРОЗОНАТА И ВЕЧЕРТА ЕДИН ЗЕЛЕН ЧОРАП ВДИГНА ЮМРУЧЕ КАТО ПРИЗОВА МУТРИ ВЪН И МАФИЯТА ВЪН- ЧЕ КАТО НАИЗЛЯЗОХА- МАЯ КОСТИНБРОДСКА, СКУЛПТУРА НА МАФИЯТА, АДВОКАТА НА МАФИЯТА, КЛОШАРИТЕ НА МАФИЯТА, БОРЦИТЕ НА МАФИЯТА, КОСТЯ КОПЕЙКИН, БОЕЦА, - А НАД ВСИЧКИ ЧЕРЕПА- КОЙТО Е НАЗНАЧЕН ЗА МИЛИАРДЕР ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ДИКТАТОРИ И ЗЕЛЕН ЧОРАП - АМАН ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ.
49
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горе ЕС! България на дъното!
48
8
 
23
 
! Отговори
оакан до ушите ! преди 3 години
Треперят му оаканите *** на асковския *** и треска го тресе , че падне ли му имунитета, заедно с уличените му в престъпления и държавна измяна aверчeта , ще търка нарoветe в пандeлатa.
47
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу ЕС! България над всичко!
46
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов е свършен- ясно е като бял ден.Не иска да подава оставка.Разбираемо е чакат го дълги години затвор.Меркелова Европа, която възприе с охота модела КОЙ ще продължава да мълчи, докато прогресивните сили в европейските структури победят.И там ще има присъди и затвор.Стратегическите държави САЩ и Русия имат своите проблеми и също мълчат.Мълчат посланици и организации.Тежкият тътен на мълчанието не променя фактите.България е проядена от корупция.Управлява диктатор с психични отклонения.Пролива се кръв.Обгазяват мирни граждани.По площадите мутри с полицейски ун
45
19
 
7
 
! Отговори
Хайдрих преди 3 години
Интересно защо ли през нормалното работно време е пълно с Бокьови дупколизачи, а после рязко всичко се обръща. За това ли ви вдигна заплатите на държавната администрация да му го крепите по форумите.
44
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зеления чорап е страхливец и подмазвач. Чуди се какво да прави, след като Доган му поиска оставката. Не вярвам да го осъдят, поне не и директно. Вероятно още преди края на мандата си ще замине на посещение в Русия и ще забрави да се върне.
43
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много платени гербери тука бе!
42
3
 
19
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 3 години
Довечера по жълтите медии: Извънредно: МВР и ДАНС влязоха в президенството! Очаквайте подробности!!!И площада се пълни за секунди с електората на БСП :D
41
22
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев върши работа за 50 човека, калинките се въртят като метиляви овце от медия в медия и не вършат абсолютно нищо, освен да ни облъчват с простотии.
40
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя Радев има много не остра физиономия