Алгафари: Думата "въстание" не приляга на протеста

Според политолога Димитър Димитров няма визия за промяна
Обновена: 11 сеп 2020 06:52 | 10 сеп 2020 22:35, Нели Христова
49

64-ти ден на протестите в София. Засилено е полицейското присъствие в Триъгълника на властта през целия ден, след като на първия голям протест се стигна до сблъсъци.

"Тези, които участваха в сблъсъците, не приличаха на революционери, а на анархисти", коментира политологът Димитър Димитров в "Денят ON AIR".

Според политическия PR Нидал Алгафари когато се говори за мафия, трябва да има точно определение.

"Тези граждани въстават срещу корупцията, но забравят, че те са част от сделката", заяви той пред Bulgaria ON AIR.

По думите му думата "въстание" не приляга на това, което се случва.

"Това, което се случва е едни недоволни хора, които ги обединява едно нещо - усещането за липса на справедливост", коментира Алгафари.

Според Димитров и политиците, и протестиращите искат промяна, но нямат визия за нея.

"Ако има промяна, тя би трябвало да се случи след края на март. Трябва да видим състава на парламента и нека тези, които протестират, да са наясно, че мнозинство в Народното събрание без Слави Трифонов и ДПС няма да има", смята политологът.

Политическият PR допълни, че тези, които твърдят, че искат промяна, не са наясно какво искат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
Скептик преди 3 години
Блюдолизци винаги се намират. Каква хубава дума: блюдолизец.
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, болшевишко възстание приляга плвече. :-) Нали болшвиките от ДБ го вдигнаха. :-)
39
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
13ДоАко се хванете и за бананите,цена нямада имате.Да загърбиш цяла социалнасправедлива ,човешка система,за единмиасквич и тв,здраве му кажи.Яжте гербавата мъка и си живейте.Докторът,който стоеше денонощно долеглото ти,днес само гледа какъворган може да ти вземе.Добро вижданеимате.Изживейте си го.
38
0
 
1
 
! Отговори
65 преди 3 години
Въстание??Смях. Когато от почивка се върнат всички и излязат, може би.Тия километрични опашки на границата, на морето ,в воловете,не ще да е от недоволни.
37
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съгласен съм. Думата "излагане" е много по-подходяща!
36
1
 
6
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 3 години
А думата ,,алгафари" не прилягана българския..
35
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И МАНГАФАРИ НЕ ПРИЛЯГА НА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА
34
4
 
6
 
! Отговори
ПорЦелан преди 3 години
От както Слави напусна БТВ популярността му се разсейва като пръдня в лятна нощ и е почти изчезнала, но все още се усеща лека воня.
33
4
 
3
 
! Отговори
До вчера , преди 3 години
Бозаджян и Господарите на платеният ефир се прегръщаха с Борисов!Сега гледам директни предавания от протестите !Явно Дубай субсидира и някои хора пак ще бъдат използвани и излъгани!
32
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво "въстание", какви 5 лева? Там ходятвсичкиИмпотентниОтрепки, които не са направилиНИЩО смислено в живота си и искат да избияткомплексите си...***...
31
31
 
13
 
! Отговори
А чи ко неясно има преди 3 години
От туй по ясно, кратко и настоятелно искане на НАРОДА какво искат:ОСТАВКА на бай *** и ИНСТРУМЕНТА каскет Каренин с незабавни честни избори!!!!
30
31
 
11
 
! Отговори
Мехуро преди 3 години
Кое е липсата на визия - колко по-кристално ясно да ви се каже от ОСТАВКА! Първо махаме бокклука Барисов, после ще се правят избори и каквото сабя покаже. Аз не се наемам да говоря от името на народа, нека каже самия той. Е сега аз ли не съм наясно, или на поредната гербаджийска изтривалка не и харесва какво чува?А и да - искам избори който Борисов да участва минимално в изборния процес. За да са по-честни изборите.
29
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фасул > Възтание > Миниране.
28
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имаме правителство от анимационни и супер герой.Имам чудна идея за нов блокбастър.Ще снимаме продължение на отмъстителите но ще го кръстим унищожителите и ще е комбинирано с анимационни и игрални герои.Радев и Кирилов в ролите на спондж боб квадратни *** и брат му зелени чорапи ББ като Танос Божков като Локи Нинова с черния кон разбира се ще играе жената чудо а Карадайъ ще играе оня дето всички му го набутват на финала.Предчувствам как ще отидем на награди еми .Може също и в Кан що не.
27
9
 
26
 
! Отговори
Радев-фигурант преди 3 години
Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например че грипът е опасен, че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва и не върши. Кому е нужен такъв безличен президент ?
26
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе не ми пука нито за едните нито за другите имам предвид протеста и управляващите защото докато не се премахнат нелепите корона мерки и не се изрита от България всичко свързано с мутри олигарси и ДС агенти промяна няна да има а за такова нещо никой и дума не обелва.Но днес проправителствената пропаганда се ос.ра.Били намерили в храстите преди протеста водни пистолети камъни и самурайски меч цитирам.Само един въпрос бяха ли до меча щита на капитан Америка *** на Тор и копието на съдбата ?
25
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имаме съвсем конкретни идеи.Съд на Линч за управляващите.Това е публична, извънсъдебна саморазправа!
24
21
 
12
 
! Отговори
българин преди 3 години
до 23 зеленият ***. Какво стана ли? Не знаеш ли сополе малък? Ами ПЛОЩАДА ПОЧЕРНЯ ОТ ПРОТЕСТИРАЩИ СРЕЩУ РЕЖИМА НА Дедо ТИ БОРИСОВ! Това стана! И дано ЕС го подкани да си тръгне сам! Щото няма да го търпим още ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА ***!
23
16
 
25
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Извинявам се за откровеният въпрос, но защо един арабин трябва да казва на Българите какво трябва, или не трябва да правят в държавата си?!?! Представете си сега някой Българин да отиде в Арабия и да им дава нареждания! Абсурдно е!
22
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тоя е политолог? Че това професия ли е? Все едно е избягал от някоя хипарска комуна. Сега ще се изредят поне 50 такива като него. Някои ще си говорят с Тангра, други ще обвиняват Вожда-слънце. И? Голямото дърдорене 50-та версия. Ама с дрънкане не се плащат сметки - трябва работа! Направихте страната един call център, защото е по-евтино и от Индия на работодателя. Няма производство, няма машиностроене, няма нищо. Не ви ли е срам да се излагате, бе?