Йотова: Времето на варианта с експертен кабинет е минало

"Диалогът в страната не може да се нормализира, докато не се мине през избори"
12 сеп 2020 14:20, Елка Василева
354
Йотова: Времето на варианта с експертен кабинет е минало
Снимка: архив, БГНЕС

Времето на варианта с експертен кабинет отдавна е минало. Това каза вицепрезидентът Илияна Йотова пред БНТ. Според нея той ще носи белега на задкулисието, нещо, което в момента не отговаря исканията на хората.

Диалогът в страната не може да се нормализира, докато не се мине през избори, каза още вицепрезидентът.

"Президентът Радев избра по-честния подход - не зад завесите, а пред завесите. Излезе с всички рискове, които може да има един президент и един лидер, да каже това, което мисли, с ясното съзнание, че то не може да се възприеме от всички", каза тя.

Още по темата

По думите на Йотова президентът е спечелил и продължава да печели.

"Мостът много отдавна е изгорен между двете институции. Още буквално няколко месеца, след като ние стъпихме в президентската власт, очевидното нежелание на изпълнителната власт да работим като две институции, които имат цели, интереси, национални цели, едно противоборство, което беше несериозно и до голяма степен подрива интереса на собствените ни институции в България, след това се чудим защо хората не ни вярват", заяви Йотова.

Вицепрезидентът е против ситуацията да се представя като конфликт между две личности. "Нещата са много по-сериозни. Хората, които протестират, тези 60 000 или повече, които излязоха на 10 септември, те не са там, защото са на страната на Радев или защото са на страната на една политическа сила, това е едно спонтанно решение", продължи тя.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


354
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
267
4
 
2
 
! Отговори
Герб срам преди 3 години
Не.. не, не. Писмено не. (пауза) Ъъ, Цвета (пауза) Не само Просто Цвета да каже Аз съм проста кърджалийска п*тка и не мога да правя разлика между масово изтребление и геноцид Съобразете се с мойта прoстотия И така тя () Това не е спешно да ме търсите. Спешно е, спешно това е Просто казвате, че е прoста жената и си карате Когат си *** е лесно
266
1
 
3
 
! Отговори
ДоВСИЧКи314кОМЕНТа преди 3 години
КАЖЕТЕ НЕЩО ХУБАВО ЗА ЙОТОВА-ИЛИ НЯМАТЕ КАКВО?Може ли под статия за вицето да няма въпроси към дамата? Само показвате колко са могъщи ГЕРБ.Под статията за Президента същото. Навсякъде се коментира ГЕРБВИЕ ГИ БЕТОНИРАТЕ! НЯМА ЛОША РЕКЛАМА
265
15
 
4
 
! Отговори
Герб Гордост преди 3 години
За 11 г герб управление.Най корумпираната държава. Най бедната държава. 2 млн напуснали българия.
264
1
 
7
 
! Отговори
до 264 спам бот преди 3 години
до "Герб Мафия" Това не може да се напише от човек за толкова кратко време.Копирано е. Активираха се *** фарбиката на Младежкото БСM Те до сега управляваха западналият рейтинг на Нинова XD XD XD и сега 1 изгубен *** дойде да прекопирва същите съобщения тук. Прозрачни сте. Станахте за резила на цяла България с фалшифицираните си избори днес. Искат касиране на изборите за лидер.Не могат да си оправят партията-дошли да пишат под Йотова против ГЕРБ.КАЖЕТЕ НЕЩО ХУБАВО ЗА ЙОТОВА-ИЛИ НЯМАТЕ КАКВО?
263
2
 
2
 
! Отговори
Убийци преди 3 години
Шoпара бая е доносничил като член на бкп.Пил и ял, затрил стотици животи с доноси. Отговорен за пране на пари, трафик на жени, нарко трафик. Убил стотици хора като член на сик.
262
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аман от червени лелки по колко години живеят тези
261
12
 
2
 
! Отговори
Герб Мафия преди 3 години
Борисов има сериозни връзки с някои фигури от мафията от времето си в СИК включително с Младен Михалев (наричан още Маджо), и с неговия бивш партньор от организираната престъпност Румен Николов (наричан още Пашата")."
260
1
 
9
 
! Отговори
Исти преди 3 години
Времето на червените президенти- също!
259
4
 
1
 
! Отговори
Герб Мафия преди 3 години
Борисов поддържа тесни финансови и политически връзки с директора на Лукойл България" Валентин Златев, изключително влиятелен политически брокер и политически кукловод. Лоялността му (и неговата уязвимост) към Златев, играят голяма роля в процеса на взимане на политически решения на Бойко Борисов. Кметът ангажира Лукойл" в множество публично-частни партньорства, откакто е на власт
258
4
 
1
 
! Отговори
Герб Мафия преди 3 години
За спортна дирекция знаете от новия сезон политиката се променя и започвате да изписвате и изговаряте двете цската така: цска София, а новаците като ЦСКА 48.Васко(може би Васил Иванов А.Н.) е говорил с шефа и трябва да се покаже отношение към втория му клуб. Не му е харесало това, което е чул и видял.Не искам да съм лошата, но ще се наложат още съкращения, заради Covid-19.Не мисля, че ако се придържаме към спуснатите от Севда насоки, ще имаме проблеми. Следвайте препоръките до изборите.
257
3
 
10
 
! Отговори
Да служебен кабинет преди 3 години
Експертен кабинет за реализиране поръчението на Решетников не върши работа, затова Радев ще състави служебен кабинет и веднага ще организира излизане на България от ЕС и НАТО и ще ни присъедини към Евразия. Само че след това фигурантът дава ли си сметка какво ще последва за него и приближените му...
256
5
 
0
 
! Отговори
Герб Мафия преди 3 години
Даренията на шефа и г-н Пеевски да се отразяват с необходимото внимание.Не забравяйте препоръките ми от началото на месеца, относно компаниите на шефовете и отразяването на посещенията на премиера в тях. Същата трябва да е и посоката днес.С колегите от Канал 3 поддържаме първоначалната уговорка за обмен, а от днес и с агенцията на г-н Недялков (ПИК А.Н.). Там препоръките при конференциите на Щаба да се чуват ВИНАГИ въпросите на ИВЧЕТО (явно Ива Николова А.Н.). Нареждането е от шефа и аз смятам така.
255
6
 
1
 
! Отговори
Герб Мафия преди 3 години
Знаете, че не трябва да изкарваме управлението безгрешно, но не и провалено,ЗА ДА НЕ НАРУШАВАМЕ ДОГОВОРА,но ни е позволена критика, в рамките на нормалното.Напомням ви, че от репортажите с премиера да се изрежат въпросите на бТв, 7/8 и Свободна Европа.За президента репортажите да са кратки и без конкретика.Божков винаги да е споменаван катоОБВИНЕНИЯТ В РЕДИЦА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ БИВШ ХАЗАРТЕН БОС. В тази връзка канете Найденов по-често. Той СЪЩО СЕ Е ЧУЛ С ШЕФА и има готовност винаги да е първо при нас.
254
6
 
1
 
! Отговори
Герб Шашми преди 3 години
Професионални насоки (май 2020) на Нова ТВКолеги, напомням на всички, че репортажите за кметовете на ГЕРБ, за които имаме данни, че имат минимални грешки в управлението да са леко критични.За кметовете на БСП и ДБ, включително и районните в София, трябва да сме силно критични, та дори и да засягаме Столичната община.
253
5
 
0
 
! Отговори
Герб Шашми преди 3 години
Шефът на Александровска болница Костадин Ангелов, новият здравен министър.Най затъналата болница в страната дължи над 70 млн лв.Самият Ангелов през 2019 си купува апартамент за 586 749 лв.Точно когато е е шеф на фалиралата болница
252
4
 
0
 
! Отговори
Герб Шашми преди 3 години
Новият министър. Лъчезар Борисов е председателят на надзорния съвет на Българската банка за развитие (ББР), който одобри кредит от 75 мл. лв. на дружество, свързано с колекторската фирма "С. Г. груп"
251
5
 
0
 
! Отговори
Герб шашми преди 3 години
После ни инсталираха още в 10,30 ч., за да чакаме Борисов с бурни аплодисменти. Той обаче пристигна в 14.00 и дори не се е спря при нас, както прави обикновено, за да дърдори глупости. Нервите ни не издържаха и на връщане всичките 200 човека от автобусите го изпратихме с каруцарски псувни
250
3
 
0
 
! Отговори
Герб шашми преди 3 години
200 човека платена от ГЕРБ агитка станаха свидетели на тоталното падение на лидера на хунтата Бойко Борисов във Варна освиркване и псувни заради десетилетието кражби и разпродажби на гърба на народа.Тоя ден обаче Бойко изтегли късата клечка местните гербери бяха мобилизирали с автобуси около 200 работника на ВиК в морската столица да Му ръкопляскат. Първо ни пратиха по домовете през работно време да се преоблечем, за да не сме по екипи на ВиК и така да лъсне, че сме платена агитка.
249
3
 
0
 
! Отговори
Сачева Крадец преди 3 години
Директори на общински и държавни фирми по места са принуждавани да стават членове на ГЕРБ, за да запазят работата си точно както в комунизма. Фирмите са мачкани и рекетирани, както никога досега, твърди предложената от ГЕРБ за социален министър.Посочената от Бойко Борисов нова социална министърка Деница Сачева само преди 6 години е била върл противник на ГЕРБ и на самия Борисов
248
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Деница Сачева, 2013 година: ГЕРБ управлява със страх и репресии, точно както в комунизма!