Радев разтревожен за водата: Да не се допуска да стане системен проблем

Севлиево отново на воден режим, хората искат съдействие от президента
16 сеп 2020 17:30, Красимир Ангелов
85
Радев разтревожен за водата: Да не се допуска да стане системен проблем

Не трябва да се допуска водоснабдяването да се превърне в системен проблем на България, заяви президентът Румен Радев, който се срещна с представители на Сдружение "Граждани за Севлиево".
 
Градът е на ограничителен режим на водата, а от три месеца снабдяването с вода на редица населени места в общината се осъществява чрез водоноски. Подобен проблем в Севлиево и близките села има почти всяко лято, а решение на проблема не се вижда.

Още по темата
На срещата на "Дондуков" 2, която се проведе по молба на неправителствената организация, беше изразено безпокойство от дългогодишното бездействие на отговорните институции, които многократно са били сезирани за проблема, съобщават от прессекретариата на държавния глава.
 
Според представителите на сдружението единствените отговори на предприетите досега инициативи – гражданска подписка от 10 000 души,  апели, мирни протести и публикации в местната преса, са неизпълнени обещания и призив гражданите също да търсят възможности за справяне с  проблема.
 
Има реална опасност водоснабдяването да се превърне от инцидентен в системен проблем за страната ни и случилото се с Перник да се повтори не само в Севлиево, а и в Добрич, Шумен и в градовете и селата по Черноморието, заяви президентът.

Румен Радев се ангажира президентската институция да остане ангажирана с този въпрос. По думите на президента огромните средства, които се заделят за управлението на водите, следва да водят и до очакваните от обществото резултати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
1
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Йончо Попов 67. Йончо, грандиозни са параноичните ти разсъждения! Комунистите ни лъгаха 45г. за светлото бъдеще, което създадоха само за себе си, и продължават да лъжат такива наивници като теб! Лайнометници сте вие, Йончо, че все още им вярвате ! Разтревожил се фигуранта, и с право, безбожника! Да беше излязъл на жълтите павета, не с вдигнат юмрук, а да беше коленичил с вдигнато лице към небето, към БОГ, и да се помоли за дъжд! Проблема е световен, природата си отмъщава за всичко!!!
67
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
фигуранта така се е разтревожил, че чак го е преместил от единия крачол в другия.Тревожи се фигуранте, но за оставката която много скоро ще трябва да подадеш! За кашите които забърка в държавата, за връзките ти с истинската мафия, за раболепието ти пред руските институции, за предателствата ти, за корупцията в която си замесен!Ще ти се наложи фигуранте! Българският народ всичко вижда! Бог също!
66
10
 
3
 
! Отговори
нали знаете преди 3 години
колко много си личите, герберастите, с едни и същи копи пейст заучени тъпотийки, и нищо по конкретната тема - а тя е че хунтата посегна на абсолютно всичко което може да се краде
65
0
 
12
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Оставка, сьд , затвор за Рундю Гумен Гадев !
64
0
 
11
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Каналин 62! Браво, много добре го каза, стискам ти ръка! Загрижил се фигаро тук, фигаро там и на края станал фигурант! Изплю се на президентството, излезе на жълтите павета с вдигнат юмрук РОТ ФРОНТ / червена рота /, насади омразата, разкол, българи срещу българи! Безпределно предан на партията която го направи президент! Предан на Нинова и Йотова които му дърпат конците, кукла на конци! Забравил ролята си на кого е длъжен да служи и кой е работодателя му!ФИГУРАНТ! Най-неуспешния президент
63
0
 
19
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Навремето Доган се пробва като хидроинженер и за Цанков камък гушна хонорар от 1 500 000 лева. Фигуранта, обаче няма неговият капацитет и освен да изразява фалшива загриженост и съпричастност нищо реално не може да направи. Освен да разпоредби на Дионисий Зарята да прави всекидневни молебен и за дъжд!
62
18
 
2
 
! Отговори
Много гадно преди 3 години
смърди на герберастки трольове в тоя форум бре... Направо не се трае!
61
3
 
9
 
! Отговори
Йончо Попов преди 3 години
Както винаги и сега е пълно с драсканици на всякакви лайнометници ...Проблема е изключително сериозен, даже грандиозен, където няма вода няма и живот - стара истина... А как да има вода от планината, като за 30 години изсекоха горите, от къде да се събере вода, като няма гора, няма и вода... За хората от Севлиево и региона спасението се казва язовир Мокра бяла - започнат в края на 80 год. и изоставен на етап пред завършване ... 30 год лъжат предизборно, че го довършват и нищо не се случва.
60
5
 
18
 
! Отговори
Мосю Радéв преди 3 години
Видя се, че това правителство нехае за контрол над облаците, и осигуряване на редовни дъждовалежи ! Ооставка !
59
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка !
58
0
 
23
 
! Отговори
ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в преди 3 години
ТОЗ ОТ ВИК - то ЛИ Е ?
57
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка бе ***!
56
0
 
3
 
! Отговори
гражданин преди 3 години
До 50. Потопите други ги правят, забравили? Нищо, ние не сме.
55
1
 
30
 
! Отговори
Каналин преди 3 години
Този само водопроводчик не беше ставал. Ама как ми се искаше, ама много ми се искаше да му дадат да направи служебен кабинет и да трябва РЕАЛНО да се оправя с всички проблеми на държавата. Циркът щеше да е пълен и НАИСТИНА да видите колко струва този фигурант.
54
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев поема инициативата на Тодор Живков които прави мост но установил, че там няма река затова и река направил за моста, Радев е новият строител на реки ,първата Радева река вече е ясно, че ще минава пред Севлиево. Браво на Радев като им направи река ще видите какво е истински президент.
53
1
 
7
 
! Отговори
Коко преди 3 години
До ГЕОРГИ ЛАМБУРОВ, за гората си много прав, веца не пие водата, просто използва енергиата на водата и същата тзи вода си продължава по реката, но големия проблем е изсичането на горите без въздух пожече от 5 мин едвал щр оцелее нчкой!
52
3
 
33
 
! Отговори
ВАГИНИР ПУТИ преди 3 години
КОЙТО СИ Е ГОЛА ВОДА,СИ Е ГОЛА ВОДА... КРЕМЪЛ МУ КАЗАЛ ДА СЕ ТРЕВОЖИ ЗА НЕЩО И ТОЙ СЕ ТРЕВОЖИ...
51
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев разтревожен за водатане се тревожи за водата, ами *** си събери cгaнта от площадите.
50
3
 
28
 
! Отговори
Защо ли преди 3 години
Май ,намаля водата откакто са го избрали!Да подава оставка ,та да валне дъждец!Следващото му обсъждане-"Защо Земята се върти?"докладчик Мая Костинбродска!Рецензент -Йоло Денев!
49
2
 
28
 
! Отговори
Мунчо Радев преди 3 години
Вижте обективно уплашената и глуповата физиономия на Грипен Радеф. Той наистина прилича и говори като ***. Срича, мънка, мрънка, декламира като тройкаджия, върти страхливо малките си злобни очички и говори с равен и безизразен гласец. Хората безпогрешно усещат нещата и безмилостно измислят точните прякори...