Цветанов: Противопоставянето прави политиците зависими от задкулисието

Докато бил в политиката, бившият втори от ГЕРБ останал чист
22 сеп 2020 17:17, Анисия Иванова
79
Цветанов: Противопоставянето прави политиците зависими от задкулисието
Снимка: БГНЕС

Противопоставянето между институциите прави политиците зависими от задкулисни игри. Това коментира във Велико Търново лидерът на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов.

„За голямо съжаление, много от това институционално противопоставяне, от липсата на диалог ни прави зависими от други задкулисни игри, които обаче не са в интерес на обществото и на България. Независимостта ни прави много по-силни, когато има възможност да чуем и различното мнение, но не и да се противопоставяме, а просто да изслушаме различната гледна точка“.

Той не изневери на традицията да чества Независимостта в старата столица, откъдето бе депутат. Цветанов бе сред политици и представители на институциите, които присъстваха от рано сутринта на светата литургия в историческия храм "Св.40 мъченици".

Не застана до официалните лица, не беше и на трибуната на Царевец, а сред гражданите в подножието на Патриаршията, съобщи "24 часа".

Не пожела в празничния ден да говори за новия си политически проект, но заяви, че когато бил в политиката, не е влизал в задкулисни игри. "Знам, че винаги, когато си в голямата политика, си податлив на много изкушения, но знам, че когато си принципен в политиката, си подложен на много натиск и същевременно много опити за дискредитиране", каза Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
1
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Цецо, ще гласувам за тебе, ако ми дадеш ключовете от някой апартамент. Предпочитам този в Бояна, но може да се задоволя и с този в Малинова долина. А бе не искам да е първи етаж, искам да е в тих квартал.
66
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човекът с апартаментите ще спаси държавността! ХАХАХАХАХАХААХ
65
0
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
демек, всички да са зависими от козяк, като него...
64
0
 
4
 
! Отговори
Зайо преди 3 години
Защо ни пробутват стари манджи?Навремето ДПС принуди Орешарски също да кандидатства на избори, след като му биха шута като министър-председател. Е взе 0.2%. Толкова и Ц.Ц ще вземе, за да отбие от процентите на герб.
63
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Върни апартаментите!
62
0
 
11
 
! Отговори
Скептик преди 3 години
Е друго е дасе кълнеш на ЦРУ, ФБР,МВФ и СБ както преди си се клел на Народната Милиция. Всички е явно. А не знам за какви републиканци става дума. България не е република а придатък.
61
0
 
8
 
! Отговори
SHEFA преди 3 години
НЕЩО КАТО ГО ГЛЕДАМ МАЙ Е ПОИСПРАЗНИЛ БАЯ ПАНТАЛОНИТЕ-САМО УШИТЕ И НОСО СА ОСТАНАЛИ.-ТАКА Е КАТО СЕ ПРАВЯТ ПАРТИИ ЗА РАЗСЕЙВАНЕ НА ГЛАСОВЕ-ДА АМА НЕМА ДА СТАНЕ-ЦЕКО ЦЕКОВ Е ПО УМЕН.
60
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Парцалената кукла на Сорос.
59
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха, кой говори за задкулисието!Точно този, който знае как става. Най-голяма марионетка в съвременната ни история. Вероятно не смее и да диша, ако не му е позволено от кукловодите.
58
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цвъко кога ше оди у затвора?
57
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде ако изобщо влезеш в парламента,Едва тогава да се изказваш Гербере?!
56
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Независима България, цвък, цвък
55
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако трябва да дам живота си в името на България и трябва да избирам между България +спасяване на населението от масови убийства и от другата страна предателство за апартаменти и милиони,винаги ще избера България и спасението на живота на хората в държавата ми пред богатствата,но някои хора са дебелокожи и готови да стъпчат всичко в държавата си,дори населението, в името на личния си интерес и богатства...... и ето затова България не може да върви напред,а потъва и се превръща в жалка колония
54
2
 
7
 
! Отговори
Винету преди 3 години
Е, па ако "Цвък-Цвък" вземе власта шъ ривете за бат Бойку!!!Тоя шъ превърне Бг у американска феодална колония!А, БКП-ту у колония на генеколожката Урсула фон дер Лайнер - шефа на ЕС (която между другото е живяла доста дълго у САЩ и също е "За" по-тясна проамериканска европейска политическа линия).ПС---------Любупитну, кво шъ праят проамериканцте "по-света и у нас", гату избухни гражданската война у САЩ, а рабутатъ май върви натам-къ!
53
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоес новата партия на ЦВ.ЦВ -РБ ЗАПЛАШВА да стане проводник на тъмни опасни ИСЛЯМСКИ секти ,либерастска масонория и за капак да скара България с турския президент ЕРДОГАН -НАЙ-върлия враг на ФЕТОЛАХ ГЮЛЕНи ТРЕТИЯ по важност член на РБ е шуменеца Гюнай Исмаил експерт по МАЛЦИНСТВЕНИТЕ групиЦЕЦО ЦВЕТАНОВ масон-ислямист гюленист либертариано републиканец пълен ТЮРЛЮГЮВЕЧ с дъх на имоти и апартаментс
52
12
 
1
 
! Отговори
Удряй преди 3 години
Цвък удриии, мачкай наред. Погреби Герб. Да живее САЩ и Евроатлантическият център за сигурност. Бой докато не ти ръкопляскат от Европарламента и Белият Дом. И Румен Шадравана не дойде на крака да ти се извинява за прякора дето ти сложи. Българските предатели сигурно и Левски са го наричали "шестакът", задето ги отнасяше винаги по шестима на сеанс, понеже толкова побира револвера, както и сега. Вземи си още апартаменти че да вият от злоба още повече гaдoвeте. Щом можеш и не са крадени пари е ок.
51
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е цитат от фен на републиканците и техен човек републиканец по душа:"Думата "републиканци" е заблуждаваща.Цветан Цветанов и неговата партия ще бъдат аватари на американските неокони или либералните глобалисти. Наричани още хилъристи."
50
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЦветаное НЕ Е републиканец,заглавието е подвеждащо и умишлено заблуждаващо,тсамите фенове на републиканците казаха,че не са републиканци,сега ще намеря и другия цитат за неговата хилъристка партия
49
3
 
2
 
! Отговори
Цитат за РБ преди 3 години
ГОРАН БЛАГОЕВ -Завършил История в СУ дипломна работа Ритуални жертвени практики,колене на животни в ИСЛЯМА и духовния смисъл на Курбана в мюсилманския свят,Горан горещ подръжник на МАСОНската идея обединение на Православие Католицизъм -ИСЛЯМ с превес на ИСЛЯМА,ГОРАН БЛАГОЕВ симпатизант на ИСТАНБУЛСКИЯ масон патриарх-Вартоломей,Горан НАЙ-върлия хулител на БПЦ симпатиз идеите на ИСЛЯМския проповедник ФЕТОЛАХ ГЮЛЕН
48
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво г-н Цветанов, след като си имаме демократи крайно време беше да се появят и републиканци у нас.