Радев признателен на тези, които два месеца оспорвали моралното падение

Диалогът имал смисъл, ако е поставен на здрава основа
359
Радев признателен на тези, които два месеца оспорвали моралното падение
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Диалогът има смисъл, само ако бъде поставен на здрава основа“ - така президентът Румен Радев коментира призива на министъра на отбраната Красимир Каракачанов държавният глава и премиерът Бойко Борисов да си подадат ръка в името на експертен кабинет, съобщи БНР.

Още по темата

"Това означава по безспорен начин да изчистим истината за записи, шкафчета, корупционни схеми. Да установим кои са механизмите, водещи до този порочен модел на управление, и как да се установи справедливостта. Едва тогава може да се води някакъв диалог за бъдещето, другото е лицемерие и компромис, който само ще задълбочи кризата. Моята голяма признателност днес е за всички будни граждани, които вече повече от два месеца оспорват моралното падение и зависимостите на малцина да определят бъдещето на целия народ“, заяви президентът Румен Радев по време на днешното си посещение в Ямболско.

Президентът посети днес село Бояджик, община Тунджа, а след това ще бъде в Пловдив, където в 18,30 часа ще участва в официалното учредяване на фондация „Млади медици за България“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


359
Още по темата: протестдиалоградев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
6
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Мамо Фернандес го няма мамо, Фернандес загина за свободата на Мадрид!Според мен селяни прости, ако вие изгоните Бати Бойко и си поставите някакви народни закрилници, веднага ще ви спрат парите и еврофондовете от ЕС и МВФ!Животът е жесток, а политиката е най-жестоката лицемерна к..ва!Или играете по правилата на Новия Световен Ред, или сте валат!Казах ви, че Ердоган е велик , а Турция е империя с гръбнак, с икономика и вътрешен ресурс да води самостоятелна политика!Това е животът!Джили!ЦРУ!
42
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моля да не намесвате целия народ повечето в това общество сме от ГЕРБ
41
3
 
15
 
! Отговори
Хм..... преди 3 години
Да подкрепяш хулигани,замерящи с яйца и др. хр. продукти сгради с историческо минало и добро арх. строителство за този е морално....Наистина е неадекватен този...Или се прави на такъв....
40
4
 
12
 
! Отговори
Самохвала Пфууу преди 3 години
Значи Фигурантът Радев е признателен и на себе си !
39
5
 
13
 
! Отговори
АК-47 преди 3 години
Не разбрах дали е благодарен и за изхвърлянето на храна от разни зомбирани екземпляри в най-бедната страна в ЕС?
38
2
 
15
 
! Отговори
Ради преди 3 години
Моята голяма признателност днес е за всички будни граждани, които вече повече от два месеца оспорват моралното падение и зависимостите на малцина да определят бъдещето на целия народ, заяви президентът Румен Радев по време на днешното си посещение в Ямболско.Мислехме си ,че избираме президент , който да поведе народа към светло бъдеще а той ни трови с погребални речи , подклажда метеж и ще ни докара до гражданска война.
37
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И на този празник ли се *** бе ***??? Ами догодина есента и на теб ще ти свърши времето и ще станеш клиент на Гешев заради руските шпиончета, които бе събрал като съветници.
36
1
 
15
 
! Отговори
Божков: преди 3 години
Тоя верно голям Фигурант... След час и половина почва есента, така че ми прецака "Българско лято 2020"...
35
3
 
17
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Радев оставка! Ти не ни трябваш, истинската партия в България е само една...това е ГЕРБ!
34
2
 
17
 
! Отговори
Цезар преди 3 години
Тиквите на БСП са на площада, трима овчари и малко овце, викат беееееако застане начело на държавата, ОТРОВНОТО ТРИО ще краде не за трима а за шестимана Радев хората АРМАН БАБИКЯН - ХАДЖИ ГЕНОВ И ДРУГИЯАко в деня на независимостта в Щатите призовеш народакъм уронване на държавното управление ще ги осъдят на 300 години затвор.
33
2
 
7
 
! Отговори
ганьо преди 3 години
До 36. Само че не е народът, а един плешив чалгар. Има огромна разлика.
32
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Радев е руски агент, тогава не знам какъв е Бойко, който иска да строи ЮП защото государя в Кремль му е наредил така.
31
5
 
22
 
! Отговори
Извънредно положение преди 3 години
Ей ***, речите на фигуранта трябва да се пускат вечер преди лягане, 5 реда бисери на Румен Рубладжийски са достатъчни за да ти се приспи.
30
2
 
15
 
! Отговори
Гледна точка преди 3 години
До 30. Е, ами и аз да ти отговоря. Защото когато сте го избирали (без мен) не сте знаели (сума ти народ се излъга) какво представлява този случайник в политиката и че ще върши неща, които противоречат на функциите му като президент. Ей, затова. Както и ти, предполагам, искаш предсрочно оставката на правителството, въпреки че и то е законно и легитимно избрано от народа.
29
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
a ti kakvo li si mislish za Somalia?
28
1
 
13
 
! Отговори
!!! преди 3 години
Е не трябва ли те да са му признателни? Такъв Бунтар с охрана...
27
4
 
23
 
! Отговори
Пенев преди 3 години
Дай боже да е последния руски агент в българска институция. Отскубването от руското влияние е трудно, но задължително за икономическото развитие.
26
29
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев е сред народа, а Борисов празнува от джипа.
25
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалко за българите, че на светлия си празник трябва да слушат пропагандата на един предател. Заобиколен от служители на чуждо разузнаване предатели, този мерзавец продължава да се представя за морален стожер. Радеф, напусни президентската институция и изчезни от политическата сцена.
24
3
 
11
 
! Отговори
Знаете ли? преди 3 години
Какво означава SOS? Селянинът си остава селянин...