Хайверената левица и Радан Кънев хвърлили срамното петно върху България

Загубилата Европа подкрепила резолюцията на ЕП за страната ни
Обновена: 9 окт 2020 10:07 | 9 окт 2020 10:07, Камелия Цветанова
184
Хайверената левица и Радан Кънев хвърлили срамното петно върху България
Снимка: архив, БГНЕС

Евродепутатите от идеологическите течения, които били на изчезване, подкрепили безпрецедентна резолюция, с която ЕП обяви, че има влошаване на положението с правовата държавата и корупцията в България, смята Тома Биков от ГЕРБ.

При гласуването в четвъртък левицата, либералите и Зелените успяха да се обединят зад документа и преодоляха съпротивата на Европейската народна партия, която има най-голямата група в ЕП.

„Поздравяваме БСП и ДПС с този успех, защото успяха да мобилизират в ЕП тези, които никъде не са спечели избори, да хвърлят петно върху България. Докато има социалисти и либерали в България, не ни трябват пазачи около казана“, скочи Биков.

Според него няма нито един българин, които да е доволен от действията на българските евродепутати, които застанаха зад документа.

Още по темата

„Въпреки всичко ние ще продължим да отстояваме националния си интерес. Загубата в политиката не е ценност, а вие имате подкрепата на загубилата Европа, ние имаме подкрепата на спечелилата Европа, вие имате подкрепата на идеологически течения, които изчезват, на хайверената левица и на Радан Кънев, които са се откъснали от света“, нападна Биков.

Според него това, което се е случило в ЕП при обсъждането на резолюцията, е политическо противопоставяне между социалисти и десница.

„Това не е мнението на Европа, а на социалистите, зелените и либералите. Ние не отричаме, че в България има проблеми, но няма да приемем, че България е черната овца на Европа, защото тя не е такава. Подобна резолюция не е била приемана дори и за Северна Корея, а ние не сме по- зле от Северна Корея и от други европейски държави, които в последните години фалираха и бяха подпомагани от европейските данъкоплатци заради недалновидната си политика за разлика от България“, настоя депутатът от ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
1
 
! Отговори
Чака преди 3 години
До АнонименА твоята жена как се казва?
68
2
 
10
 
! Отговори
хайверена резолюция преди 3 години
Черни сили,подземни сили ,там/ вБулгаристан/ за власт и кокъл мрънкат...Ропот и клетви в пияна ОТРОВНА мъка парадират за демокрация...Скърцане със зъби,неолиберални вопли и сълзи от плажа на Росенец бликат...Гняв и надежда/говежда/ да ги огрее Баце с ОСТАВКА...въстание подир въстание извиват се кат змия в пазва...И нахалос падат от кревата с трясък след наркотичен сън дълбок ...Събуждайки се виждат ,че краката им са отвити...И чаршафите ОПИКАНИ!
67
13
 
18
 
! Отговори
КРАЙ С ГЕРБ преди 3 години
Когато ВОЖДА се е 0CPAЛ чак до устни всички ли трябва да му търпим ла?ната?А когато някой посочи пред БЕЛИТЕ ЦИВИЛИЗОВАНИ ЕВРОПЕЙЦИ, че тиквения ни вожд се е омазал целия - то той бил хвърлил петно върху България.
66
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега благодарениена тази резолюция ще ни натрапят Истанбулската конвенция. Честито на всички протестъри!
65
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Европа иска еднополови бракове в БГ и ако комунистите дойдат отново на власт това ще стане факт!
64
6
 
3
 
! Отговори
Бедняк преди 3 години
До 45. Кое те интересива, защо съм беден или защо изказвам това мнение? Чети и другите във форума и ще разбереш че ти пък си също беден, но духовно беден! То е неизличимо!
63
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не, не, точно гербава мъка усещам!Ревлива и жалка.
62
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тома Биков,по жена Волов пак не знае какво говори.Но това е новата тактика на Тулупа.Скрил се е в миша дупка,особено сега след тази унищожителна за управлението на ГЕРБ резолюция.А срама по традиция ще го оберат няколкото ПГербаджийскиП и такива като тоя клепарник.
61
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербавото робство е по-жестоко от турското.
60
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЕС сипа двойна порция от кафявата река на Мутрата от СИК!С големия черпак.
59
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като си помисля,че гражданите на Европа издържат /стотици милиарди евро/ тези празнодумци от така наречения европейски парламент.....
58
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И в тези коментари усещам гербава мъка май?Ха ха ха ха ха...
57
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Думи на политик, който знае какво е станало в ЕП и мисли за националните интереси.ГЕРБ са единствената партия, която понастоящем отстоява въпросните.
56
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези съюзи не свършват добре. И ЕС ще се разпадне.Тя от там идва корупцията.
55
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оплюването не е на България, а на мафиотите, които са я яхнали!Не е едно и също, мазни гербуляци!
54
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както казва един мой приятел надзирател в затвора всички казват че са невинни
53
2
 
7
 
! Отговори
Този Трайчо преди 3 години
и той леко се отърва. Нали и той беше от управляващите и Иванов и Р.Овч. също. Все ще се намери за какво да ги разследва Гешев. Нека ЕС да види, че се работи в тази държава.
52
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рускинята и хомосексуалиста оплюха България, а тук някои гледам им се радват.
51
5
 
10
 
! Отговори
оценканарезолюцията: преди 3 години
ПФУууу!ГАДОСТ.... ден 367ми... днес Пешо протестанта донесе *** яйца.Хфърли ги едно по едно и мучеше песен:КОМУНИЗМА СИ ОТИВА...ден 424ви... Гошо протестанта днес ще обяви гладна стачка в катуна на Орлово гнездо - лумпенизация до откаТ....Бабикянче,напомняй им всеки ден на протестиращите защо протестират,пускай им МУЛТфилмчета,дори им раздай агитационни материали,фанелки ишапки,че взе да става рехав протеста и току забравили защо са там...А Черепа от Дубай ви наблюдава и си прави изводите!!!НЕ разбрахте ли ,че НЯМА да стане вашето... Осрахте се,не излъчвате необходимата почтенност и
50
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това не е мнението на Европа, а на социалистите, зелените и либералите. Ние не отричаме, че в България има проблеми, но няма да приемем, че България е черната овца на Европа, защото тя не е такава. Подобна резолюция не е била приемана дори и за Северна Корея, а ние не сме по- зле от Северна Корея и от други европейски държави, които в последните години фалираха и бяха подпомагани от европейските данъкоплатци заради недалновидната си политика за разлика от България