Хайверената левица и Радан Кънев хвърлили срамното петно върху България

Загубилата Европа подкрепила резолюцията на ЕП за страната ни
Обновена: 9 окт 2020 10:07 | 9 окт 2020 10:07, Камелия Цветанова
184
Хайверената левица и Радан Кънев хвърлили срамното петно върху България
Снимка: архив, БГНЕС

Евродепутатите от идеологическите течения, които били на изчезване, подкрепили безпрецедентна резолюция, с която ЕП обяви, че има влошаване на положението с правовата държавата и корупцията в България, смята Тома Биков от ГЕРБ.

При гласуването в четвъртък левицата, либералите и Зелените успяха да се обединят зад документа и преодоляха съпротивата на Европейската народна партия, която има най-голямата група в ЕП.

„Поздравяваме БСП и ДПС с този успех, защото успяха да мобилизират в ЕП тези, които никъде не са спечели избори, да хвърлят петно върху България. Докато има социалисти и либерали в България, не ни трябват пазачи около казана“, скочи Биков.

Според него няма нито един българин, които да е доволен от действията на българските евродепутати, които застанаха зад документа.

Още по темата

„Въпреки всичко ние ще продължим да отстояваме националния си интерес. Загубата в политиката не е ценност, а вие имате подкрепата на загубилата Европа, ние имаме подкрепата на спечелилата Европа, вие имате подкрепата на идеологически течения, които изчезват, на хайверената левица и на Радан Кънев, които са се откъснали от света“, нападна Биков.

Според него това, което се е случило в ЕП при обсъждането на резолюцията, е политическо противопоставяне между социалисти и десница.

„Това не е мнението на Европа, а на социалистите, зелените и либералите. Ние не отричаме, че в България има проблеми, но няма да приемем, че България е черната овца на Европа, защото тя не е такава. Подобна резолюция не е била приемана дори и за Северна Корея, а ние не сме по- зле от Северна Корея и от други европейски държави, които в последните години фалираха и бяха подпомагани от европейските данъкоплатци заради недалновидната си политика за разлика от България“, настоя депутатът от ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
3
 
10
 
! Отговори
ОСТАВКА...??? преди 3 години
На куково лето....кога цъфнат НАЛЪМИТЕ!!!!
88
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледам едно срамно петно на темето на Ковачев,май косица си присажда да му я приглаждат с наплюнчен палец?Очаквам и дебелия Ал скоро с плитка.
87
5
 
7
 
! Отговори
Свети Тома Бичето преди 3 години
ПФУууу!ГАДОСТ.... ден 367ми... днес Пешо протестанта донесе *** яйца.Хфърли ги едно по едно и мучеше песен:КОМУНИЗМА СИ ОТИВА...ден 424ви... Гошо протестанта днес ще обяви гладна стачка в катуна на Орлово гнездо - лумпенизация до откаТ....Бабикянче,напомняй им всеки ден на протестиращите защо протестират,пускай им МУЛТфилмчета,дори им раздай агитационни материали,фанелки ишапки,че взе да става рехав протеста и току забравили защо са там...А Черепа от Дубай ви наблюдава и си прави изводите!!!НЕ разбрахте ли ,че НЯМА да стане вашето... Осрахте се,не излъчвате необходимата почтенност и
86
6
 
11
 
! Отговори
Тенгрианин преди 3 години
Като падне ГРОБ, а той ще падне защото Небето така го иска, това неуспяло актьорче ще е първото от гербавата шайка, което ще забие нож в гърба на вожда си
85
6
 
13
 
! Отговори
520 преди 3 години
Фашистката хунта зад решетките. Ти и Боко *** сте първите!!
84
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За разлика от българската прокуратура MI-5,ЦРУ,КГБ и тнт сигурно още на следващия ден предоставиха доклади за еврата,кюлчетата по номера,емисии и дати на своите правителства.Сега сме хвърлили срамно петно-хайде стига!
83
3
 
8
 
! Отговори
До 76 преди 3 години
Ами наследница е на БКП.Ако още не си спомняш,питай боко,той много добре си спомня.Зер толкова години търкаше ушите на бай Тошо.
82
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербавите умориха народа си от глад 11 години на власт държаха пенсионерите със 100 евро пенсия.България е на последно място по всички показатели,на първо по корупция, нито един осъден висш крадлив политик,пищови,пачки,олигарси- всички невинни, обществени поръчки 6 олигарха печелят всичко влагат 50%, а 50% крадат и пълнят чекмеджета. Хората умират,но за лекето Божков и гербавите проблем няма!
81
9
 
5
 
! Отговори
Баце...Въхььь... преди 3 години
Европейска резолюция....т.е.поредното ЛГБТ ПРАЗНОДУМИЕ....А БЕ Я ЪРььь У ЛЕВО!!!!Те ще ми казват кой ще кара влака...!!!!СУСьь бре ***!!!
80
7
 
16
 
! Отговори
Прос Селендур преди 3 години
Бойко иска да ни краде и да дерибейства пък ние да не пискаме щото ще изложим България пред Света много добра логика...типично за герберасти...!!!
79
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Европа видя еврофондовете си в едно шкафче и беше шокирана.Сега Биков,Ковачев и сие да идат в Брюксел и да обяснят как това е фотомонтаж.
78
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я па тоя.Срамното петно е за Боко и каскета,не за България. Не България краде от еврофондове и пълни чекмеджета,а вожда и неговата бухалка.Затова не ни причислявайте към себе си,ние не сме вие.
77
8
 
9
 
! Отговори
Гацо Бацо Фиуй ЪРььь преди 3 години
Национално предателство в ЕП-кои бяха ЮДИТЕ:Радан Кънев /Демонична България/ и Елена Йончева/БСП/....!!!!Помнете и бдете хора и на следващите изборо гиПРЕЕБЕТЕ!!!!
76
3
 
10
 
! Отговори
АХЕ преди 3 години
Малииии, ГРЕБ, Кравов, къде ви останаха изповядванията на Европейските ценности????? Вие, Другарки и Другари от ГРОБ/ГРЕБ, успяхте да обедините всички други срещу ЕНП, включително и ЦЕЛИ 10% от самата ЕНП!!!!!! Това и баш комунистите не са успявали!!!! Надминахте БКП!!! И после питате с българската поговорка : "Кой ми (с)р(а) в гащите?????" Въпросът ще ви е риторичен!
75
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко Борисов е карикатура на диктатор.Тома Биков, София, 2013г.
74
6
 
13
 
! Отговори
Кьовеши на бял кон преди 3 години
ГЕРБАВИТЕ мишоци са в кома, не знаят как да реагират. След като Европа се събра и им каза в очите, че са накадърници, крадци и престъпници, остава само едно ОСТАВКА. После идва Кьовеши и ще се ходи по затворите. Февруари или март румънката ще запретне ръкави и почва от България и Тиквун Паша. Няма съмнение.
73
4
 
9
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 3 години
Какво беше това Бсп, че нещо не си спомням ?
72
8
 
11
 
! Отговори
:) преди 3 години
Тома Продажни за Тиквун Умни преди да го приемат за крадец в мафиотската мрежа ГЕРБ: "Бoриcoв нe e диктaтoр. Тoй e кaрикaтурa нa диктaтoр. Втoрoтo нe e пo-мaлкo врeднo oт първoтo. Тoзи чoвeк дoтoлкoвa cи e пoвярвaл, чe e зaбрaвил кoй e и oт къдe идвa. Пo-лoшoтo e, чe cякaш и ниe зaпoчвaмe дa зaбрaвямeOбeщaвaм ви, чe щe нaпрaвя кaквoтo зaвиcи oт мeн Бoйкo Бoриcoв, никoгa пoвeчe дa нe ceднe в крecлoтo нa миниcтър-прeдceдaтeля.
71
5
 
12
 
! Отговори
Кой предаде България преди 3 години
Отговаря поп Кръстьо:Радан Кънев и Елена Йончева да не се крият кат ПРЪДНЯ в ***...
70
7
 
9
 
! Отговори
бб преди 3 години
Няма удобна или неудобна истина.ЕП констатира това което и Герб не отрича,а и народа го знае.Само правителството и Биков имаха очакване истината да бъде поднесена удобно за тях или ако може да се добавят и други очернящи страната ни твърдения,а не факти.Не вестоносците са виновни за лошите новини,а тези които са ги създали.Щом признаваме изнесеното в доклада и това в резолюцията,то е оценка не за народа и България,а за управлението на тази страна в това число и за г-на Биков.