ВМРО: В резолюцията на ЕП има куп неверни неща

Изложихме се пред европейците, заяви Александър Сабанов
8 окт 2020 22:20, Анисия Иванова
37

Европейският парламент одобри резолюцията за България с 358 гласа "за", 277 – "против" и 56 "въздържали се". Евродепутатите призовават за пълно и безусловно зачитане на европейските ценности.

Парламентът изразява съжаление относно "значителното влошаване" по отношение на зачитането на принципите на правовата държава, демокрацията и основните права.

"Тази резолюция не я намирам като нещо, което трябва да е под вниманието на българските граждани. Изложихме се пред европейците, изложиха се и някои от тях", заяви депутатът от ВМРО Александър Сабанов в "Денят ON AIR".

По думите му резолюцията изброява куп неща, които не били верни и не трябва да бъдат задължителни. Той допълни, че няма нищо лошо да се затегнат мерките за харченето на евросредства.

"Европейските средства не се раздават. Те минават по Закона за обществените поръчки. Всичко си върви по процедури. Всеки, който не спечели, няма как да е доволен", коментира Сабанов пред Bulgaria ON AIR.

Според него тези поръчки трябва да бъдат изпълнявани от малки местни фирми, за да имат хляб, а задаващата се криза ще удари първо тях.

Междувременно депутатите отхвърлиха ветото на президента Радев върху част от промените в Изборния кодекс.

"От ден първи ВМРО е против от машинното гласуване. Съгласихме се, защото това е вариантът, който е консенсусен", допълни Сабанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ей верно ли бре като не ви изнася - неверни като ви изнася да се изпълнява е сига номера на магистрални жрици де
27
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А когато събирахте пари от македонците за европаспорти не се изложихте, нали! Станахте *** на ГЕРБ и вашият председател,пишман- войводата от Русе, агент Иван от 1-о *** на ДС, сега отиде да преговаря в САЩ за втора полуескадрила Ф-16-70, та да запазят с БиБи и свитата му мястото си. Вие какво смятате, че на изборите през март ще съберете гласове да влезете в НС?! Ще стоите отвън и ще подсмърчате! Вместо сега да се ориентирате в защита на президента, вие лаехте като каракачанки! Дотук!
26
1
 
3
 
! Отговори
Истина е! преди 3 години
Използваха глупостта на рускинята Елена Йончева инедоразумението Радан Кънев, за да ни ударят.Удобно забравяте, че това не е удар само върху ГЕРБ,а преди всичко върху РБългария!
25
0
 
2
 
! Отговори
До № 26 преди 3 години
До АнонименЛечението на Тръмп струва 300000 долара! Мислиш ли, четака лекуват обикновените граждани.200000 американсци са починали от вируса!Като е полкова лошо у нас защо нашите граждани, които живеят в чужбина идват да се лекуват в България!
24
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този Сабанов, още ли е депутат?
23
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че нашето правителство безъслоно изпълнява повечето ес ценности: лъжа, измама, корупция, лицемерие! Ремонтите в годината на построяване и дневния ред на външно го доказват.
22
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали ние сме се изложили или лъсва истинската същност на ЕС?
21
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Макетата от ВМРО затриха Кирил и Методи и делото им, затриха глаголицата и книгите на глаголица.Анатема на предателите.
20
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали нямаше да плашите хората ето типична лъжа.Всеки ден.Знаете ли колко болни има на ден дето не ги поглеждате само заради ЕГН то им.Чукне 70 и аиде що бе хора това са родителите ни.Отивам тя казва каквото мама прави Абе хора дали сте хипократова клетва вие елементарно не може да лекувате една година ви чакаме.Погледнете Америка Тръмп за три дни се оправи а вие нямате срам да ни плашите докато има доктори които мутри ги командват това е
19
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България затова няма управия все знае е какво го интересува това знаеме.Наваремето хора с опит са му казвали еи така и така същите тия хора са теглил и от него сега аз ли да тегля вас пита м що за държава сме където некадърното командва е затова ли има и корона утре са рекорд 1000.Всеки ден нагоре от тия дето има хляб за у жоба им никои не мисли за малък и среден бизнес никои не мисли за здраве за кво да мисли пари за изборите
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото до това че бившия спира работа та.Ами да го попитам твоите деца ако останат гладни какво ще правиш кмете вие ме лъгахте 21 година.Появига се добри хора и такива като вас ли да ме спрат да работя.Вие ми хвърлихте документите заради родата в коша вас питам кое аз не мога да се справя кои вие крив и кого вие слушате е на грешен път сте така да знаете
17
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нагласата за агитация започна.Днес пред очите ми ме заинтригува следния разговор здравеи приятелю.Отговоря бе здравеите.Може ли един въпрос как ще се гласува отговора бе един как си ще направим ли борба отговора бе борбата е докраи господа всичко това се разви пред очите ми се питам докога ще се звъни на тия подобия те да дават указания.Отиваш да работиш а не с партии да се занимаваш
16
2
 
10
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 3 години
Още един измамник от ВМРО. Недоволен, че няма паспорти за продаване..
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Странни резултати от коронавируса.Пак ли в ПИК бг забележете ни плащат толкова много ли има наистина къде сте докторите затова ли сте без маски тоя път какъв е проблема
14
1
 
5
 
! Отговори
утре по всички преди 3 години
Телевизии ще ни обяснявт ,че това не е точно това , хората в прав текст им обясниха ,че те са престъпноста и само симулират ,че се борят сами със себе си !
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нагзени предатели, патерица, бушон, политически трупове "патриоти" .. бклуци долни мазни как си плюхте на суратя не е истина..
12
0
 
3
 
! Отговори
ти кажи за верните преди 3 години
И това ще стигне и за разследване и за оставка и за Ставрито и за.....
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Офффф ,наште управници с измислените дипломи от 55 ВУЗА в БГ пак най- големите разбирачи и по католици от Папата..Слава Вам "достойни " синове на многострадална майка България..а защо разбирачо не ни обясниш как така при тез широкоскроени вождове , не визирам само вас ,ами и тези от 1990г насам ,и вече над 12г в ЕС все сме последни по най- съществените показатели ..вероятно бием другите единствено по корупционни схеми
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-големия куп го избрахте вие псевдо патриоти.
9
17
 
2
 
! Отговори
роко преди 3 години
Защо трябва да се съобразяваме с нещо,което не ни е от полза.Имаме собствено законодателство и то е първостепенно.Няколко ***,обслужват тясно партийни интереси/подплатени солидно,явно/застават срещу страната си.Това не се е случвало досега с нашата страна в ЕС.Кои основни свободи,права и демократични ценности са нарушени.Налагат ни европейски ценности,които не са традиционни за България.Нинова и Кънев да се командироват в Европа и да не се връщат.