Кризата се задълбочавала, една от причините - правителството

ГЕРБ се плашели от реакциите на хората заради предстоящите избори
Обновена: 15 ное 2020 14:53 | 15 ное 2020 14:45, Камелия Цветанова
191
Кризата се задълбочавала, една от причините - правителството
Снимка: БСП

"Правителството е една от причините кризата да се задълбочава", каза пред БНР лидерът на БСП Корнелия Нинова. Според нея заради предстоящите избори ГЕРБ се плашат от реакциите на хората и затова ги е страх да вземат мерки.

"Пълен провал е управлението на кризата. Управляващите действат хаотично и приемат мерки на парче. Пропуснаха златно време - лятото, когато цялата система трябваше да се подготви за втората вълна на пандемията", обвини тя.
По думите ѝ предизборно се харчат и парите от бюджета.

Още по темата

"Искат се компетентни хора, държавническо мислене, а не мандатно и до изборите да се мисли как да се решат проблемите. Управляващите не са такива", упрекна Нинова.

В предаването "Неделя 150" тя коментира и подготвената обществена поръчка от ЦИК за машини за гласуване.

"Закъсняха! Държавата да се намеси с помощ по-категорично. Да не оставя отговорността само на ЦИК", посочи тяя.
Соцлидеркатат беше категорична, че ако поръчката за машини се провали, отговорността няма да е на членовете на ЦИК, а ще е политическа и ще е на правителството.

Във връзка с оттеглянето на предложението за детски надбавки за всяко дете, лидерката на БСП заяви, че това е предизвикало напрежение между ГЕРБ и "Обединените патриоти".

"За тези 4 години те са демонстрирали не веднъж някакъв разнобой, после търговията се задейства и нещата се изглаждат", смята червената шефка.

Нинова подчерта, че е неприемливо да се противопоставят "майките срещу полицаите", което по думите ѝ Бойко Борисов прилага постоянно в годините на управлението му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Управляващите действат хаотично и приемат мерки на парче."===Права е Нинова! А когато БСП краде и съсипва, го прави организирано, систематично и цялостно. Справка - самата Нинова.
15
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно хотелчето в Гърция го е закъсало и няма свежи прички да си поддържа стандарта. Трябва да почне да краде в най-скоро време,че в тия тежки времена глад голем..
14
3
 
21
 
! Отговори
Лъжкинята преди 3 години
Лъжкинята Нинова да каже къде са изчезнали парите от партийната каса, а не да отклонява вниманието с псевдозагриженост за правителството !
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 12 Абе болния,какво си плащал ти като лечението е безплатно щом си внасяш осигуровките. Всичко минава по клинична пътека платена от здравната каса.Не обяснявай как само тия дето си плащали са лекувани от короната.
12
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спасителят в ръжта...
11
3
 
8
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Как се подготвя човек за нещо, за което няма лек , няма лекарства, и икономиката не трябва да спира да работи!!!Казах ви селяни прости, да се самокарантинирате, защото от вас няма никаква полза, освен като биологичен материал и работна сила, идва Китайския дракон и той ще ви пийне мозъците, в които не протичат никакви мисловни процеси!!!Животът е жесток селяни прости, а от вас няма никаква полза!Агент Клара Дарбишър!ЦРУ!!!
10
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименИ аз заемах легло без сериозни симптоми. Имаше даже и празни тогава. Просот не всеки можеше да си го позволи. Какво? Да ти платя лечението ли искаш? Айдеее се разкаарй!
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 123Айде поредния откачалник. И аз съм работил за тази банка, чрез подизпънител. Ако си мислиш, че се разкарват станасти с кинжали и роби, а на 17 етаж плануват корона вируса, докато на 23-я обсъждат завладяването на Сирия, катко повече конспиратори, то да си жив и здрав. Ама замисли се, ако и на 1/10 беше вярно всичко, нямаше ли да сме с окови на врътовете, без образование, без медии, да ни набиват докторини в главата и да убива масово "неверниците"? Какво? Неудобно ли ти е? ДОБРЕ!
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сладурана, с изкуствени мигли е.
7
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има индикации, че господарите във Вашингтон обмислят вариант за смяна на верния, но натрупал вече много негативи и гафове васален управител Борисов, с червената капиталиска Нинова или правоверния натовец Радев.
6
0
 
10
 
! Отговори
До 123 преди 3 години
Йес сър, вървите в правилната посока, друго обяснение за липса на опозиция просто няма!
5
3
 
4
 
! Отговори
до 123 преди 3 години
Добро утро, колега. Разбира се, да не смятате, че Изр.аел ще позволи някой не-техен да се изкачи по родната ни политическа ни стълбица? В юмручето им сме, както всички други държави.... да сме благодарни, че още имаме поне привиден суверенитет.
4
4
 
20
 
! Отговори
123 преди 3 години
Дали Нинова не е троянски кон на Ротшилд. Сина й работи в Голдман Сакс.
3
21
 
5
 
! Отговори
Дахау преди 3 години
Работата ви прави свободниИска си човека ББ концлагери в кръвта му е!
2
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А пък Нинова е виновна за смъртта на поне един български гражданин,защото заемаше легло във Вма болна от короната без да има сериозни симптоми както обявиха от централата на БСП. През това време хора със сериозно влошено здраве не бяха приемани. А уж тези с лекото протичане на короната трябваше да се лекуват вкъщи. И после ми говори как е щяла да спасява народа. Е видяхме как ще ни "спасява".
1
5
 
31
 
! Отговори
Що за дебили преди 3 години
Гласува за бесипетуИ в частност за таз крадла ?!45 години стигатВласт повече няма да видитеАре писта