Борисов нареди: 15% увеличение на заплатите на полицаите

Догодина възнаграждението ще бъде увеличено пак
17 ное 2020 14:32, Нели Христова
112
Борисов нареди: 15% увеличение на заплатите на полицаите
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов обеща, че ако икономиката върви добре догодина, служителите от МВР ще бъдат компенсирани допълнително.

Още по темата

По думите му в никакъв случай едни социални групи не трябва да се противопоставят на други. Борисов коментира, че ГЕРБ се отказва от универсални детски добавки заради неодобрение на мярката от обществото.

По темата той коментира:

"Високо ценим работата на българските служители в МВР, затова - 15% увеличение на заплатите. Да, не са 30%, както в някои от другите организации, но първо - там бяха много ниски заплатите, не бяха увеличавани от години. Затова го направихме лятото за тях.

Навсякъде ни критикуваха, че децата на заможните родители ще получават и те тези 40 лева надбавки. Затова се върнахме на стария вариант, мисля че е справедлив и точен и той няма нищо общо с полицаите, нищо общо със служителите на МВР, така че не ги преплитайте двете неща, защото първо - не е честно, второ - не е красиво".

Финансовият министър Кирил Ананиев също отрече да има противопоставяне, като обясни:

"Това, което излезе в средствата за масова информация, че има някакво противопоставяне между получаването на 15-процентно увеличение на заплатите на работещите в системата на МВР и родителите на деца, които получават детски добавки, не е вярно.

Необходимият ресурс за увеличаване на работните заплати в системата на МВР бяха осигурени от преструктуриране на разходите и трансферите по централния бюджет".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
13
 
19
 
! Отговори
аз преди 3 години
Всички на държавна хранилка вече ги нахрани, 100 хил администрация, 2 млн пенсионери, 100 хил куки, стадиончета за разни исмислени тобори - 50 % от гласоподавателите вече са подкупени... часният сектор кучета го яли, да пишат 60/40% документи, проверки, данс, кзп, глоби по пътищата и тн... Ако не стане с подкупване на хората ЦИК са техните хора, печатницата е готова с правилните бюлетини.
36
13
 
9
 
! Отговори
Forever преди 3 години
И пак има едно "ако", тоест внимавайте за кой ще гласувате. Дребните гербави номерца.
35
17
 
16
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Това се казва премиер, правителството му осигури приличен за нашите стандарти бюджет и сега има откъде да се вземе, за да се даде ... Не като едни предишни управляващи, които и сега се канят да вземат Властта, но оставяха след себе си само фалирали банки, спрени европейски фондове и трапове за шарани, а сега пак говорят за идеи, програми, визии и обещават "Светло бъдеще", та нека ги оставим да си живеят в миналото, че и в бъдещето, но към настоящето ни, да не посягат с крадливите си ръчички.....
34
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали за това гласуваме за ГЕРБ. Да има увеличения.
33
1
 
11
 
! Отговори
жабчу преди 3 години
Борисов нареди: 15% увеличение на заплатите на полицаите---------------Абе, за всеки случай, че знай ли сЪ!?-))))))Майтапа, настрана!А, кво прайм със залатите на Лекарите, Мед. Братя и Сестри, Служителите на Бърза Помощ, и Санитарките?????Че, в тези критични времена " когато цяла Европа страда" - цитат на ББ, Медицинския персонал е на Първа линия в битката срещу Вируса!
32
1
 
30
 
! Отговори
Винету преди 3 години
Кажи за децата бели мой братко Тиквуне?! Кажи за българчетата?! Защо САМО за тях няма парички?! На всички РАЗДАДЕ по нещичко за да им запушиш устите ,но за детските мълчиш...Кажи си ,не се срами да ги наречеш българи или какво ли си викаш - досега помагах САМО на " ДЕЦАТА ОТ МАЛЦИНСТВАТА ( щото само техните родители влизат в така заложените параметри и условия,) и занапред ще е така ...Пък те напролет ще пуснат по един глас за мен ..ПАК...АМИН
31
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да,прав си ,всъщност Герб са комунисти,но подвеждаха в Ес ,че са уж фашисти да им дават пари.
30
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-противния човек в Европа.
29
3
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 3 години
До 30Не обиждай нацистите като ги използваш за да описваш дърти комунопитеци като Бибитко и партията му на Младежкото БКП! Нацистите са направили доста повече за нашата държава отколкото цялото комунопитекско цоцалистическо предателско семе на тиквичките!
28
1
 
24
 
! Отговори
E преди 3 години
Аре стига сте им вдигали заплатите на тези ******* Да станат още по арогантни ли това ли искате? ,първо нека си вършат работата и после им ги вдигай с колкото щеш... писна ми все да се оплакват тези хора за заплати...АМАН
27
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на ресторанти намали ддс, на големи бизнеси плаща заплатите на работниците , на полицаи,учители,лекари увеличи заплатите , Ама от Къде ще дойдат тези пари ?-от Работещите бедни дето внасят данъци
26
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
задай им норма за кг и ако не е покрият никакво увеличение
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
bibi kolko jalti stotinki plati na onaz otrovna omrazna maya manolova da kara kola, da pravi video i da topli klimata sled tebe za reklama na partiata kolko ste umni, krasivi, smeli, predpriemchivi, inovativni, praktichni, zakonopisateli, efektivni, sgovorlivi, dobrodushni, lubezni, velikodushni, toplosardechni, sastradatelni, tolerantni, drujelubni, usmihnati, grijovni, shegoviti, spestovni i dobri pravoverni?:-)))
24
9
 
9
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
БРАВО НА ББ!!! НЕ СЕ ПОДДАДЕ НА МАНИПУЛАЦИИ ЗА ОЩЕ ПО- ГОЛЯМО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ ИМ. НО И ТОВА ИМ Е МНООООООГО! НИТО СА НА ПЪРВА ЛИНИЯ, НИТО ИМА МНОГО ПОЧИНАЛИ ПОЛИЦАИ ОТ КОВИД, ОСВЕН ЕДИН С НАДНОРМЕНО ТЕГЛО.
23
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко Тиквата ни дължи едни пари, по 2000 евро на месец за всеки, откакто ни вкара в коронакризата. 10 месеца по 2000 евро, вече ни дължи по 20 000 евро на всеки. Или да плаща, или му конфискувайте чекмеджето и джипа.
22
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вермахтът е на предела.Включени са хитлер юрген и фолкщорм,както и сс девизии.Очаква се декемврийската офанзива на фюрера.Тежка зима се очертава.Герб няма да отстъпи държава никога без бой.Млади гербаджийски студенти от фашисткия Вту вече застъпват на смяна заменяйки предателите учители не искащи повече смърт.
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стимулирате *** раждаемостправи са ВМРО. За тези, които плащат данъци, пак няма. За каква социална справедливост говорите?
20
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И защо?Каква работа вършат?Никаква!Значи медицинските сестри ще вземат по 700 лева и ще се грижат за стотици болни с риск за живота си, а полицаите ще вземат по 2000 лева заплата и ще си пият кафето с кварталните бандити?!
19
1
 
18
 
! Отговори
1 преди 3 години
др.борисов,така с нареждане,може само в "ипон "да стане,България,не ти е бащиния,осъзнай се
18
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестите позатихнаха и тоя пак навири гребена.И пак се кани да ви управлява.Ще се спънем ли за пореден път в една и съща тиква?