Нинова стана жертва на джебчии, обраха я в трамвая

Наложи се спешно да си вади лични документи
Обновена: 15 дек 2020 08:48 | 15 дек 2020 08:48, Камелия Цветанова
117
Нинова стана жертва  на джебчии, обраха я в трамвая
Снимка: БСП

Лидерът на БСП Корнелия Нинова се нареди на опашка пред Паспортната служба на бул. "Мария Луиза" в столицата в понеделник следобед. С маска на лицето тя си изчакала реда на опашка с около 20-ина души, съобщи „24 часа“.

По-рано през деня Нинова е станала жертва на джебчии, затова се наложило да си вади спешно нови документи за самоличност. Неприятният инцидент станал в трамвая, с който тя пътувала по лична работа, както често прави.

Докато се возела обаче, неизвестни лица задигнали портмонето на соцлидерката от чантата й. А в него били и всичките й документи.

Нинова веднага се наредила пред Паспортна служба, за да си извади експресно нови документи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
3
 
33
 
! Отговори
Хах преди 3 години
Били са нЕкои гладни комсомолци от нейния електорат, няма как да им се сърди. Те комунагите така са свикнали с чужда пита помен...
51
2
 
43
 
! Отговори
Въпрос към Курнелия? преди 3 години
Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
50
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демокрация власт на народа т. е. на борюкрацията и престъпниците. СДС времето е наше, да живее Джо Байдън и демокрацията и Барак Обама и ваксините на Бил Гейтс. Също и бананите и тоалетната хартия.
49
8
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая до такова ниво вече падна,че си прави хептен евтина реклама! Абе момиче, запомни , Бойко пак ще те победи!
48
2
 
27
 
! Отговори
антибсп преди 3 години
Ау, там били и фактурите за липсващите пари ...
47
19
 
4
 
! Отговори
Хм !? преди 3 години
Корнелия след като знае какъв е жизнения опит и трудовия стаж на Борисов в престъпните групировки с предмет на дейност грабежи, и след като знае, какъв е контингента поддържащ партията му, като знае от какви се състои самата партия ГЕРБ, защо така спокойно се разхожда с трамвая? С присъствието на ГЕРБ в общественото пространство, няма нещо по-естествено от това да бъде ограбена! Та те вече 11 години жестоко грабят българите. Под небето нищо ново!
46
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кафявият вожд никога не е пътувал с градски транспорт.Само с ес класи.И поради тая причина затварят половин град да не му стане нещо.
45
2
 
1
 
! Отговори
Тошо преди 3 години
Е, то на какво прилича това, ама и тя , къде гледа, ами внимавай госпожо , те това е реалността, гладни и невъзпитани хорица се возят в трамвая, ама и те не са виновни, те просто грешно са научени!Моля хора, върнете документите на дамата, парите също ... намерети си работа и не се занимавайте с глупости!
44
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
някой видял ли я да се качва в трамвая, не вярвам да е била, просто малко реклама си прави и повод да иска оставката на ББ
43
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами гербави, не знам какво ви е странно че пътува с трамвай? Ако си спомняте два пъти я блъскаха когато беше с такси? Уж случайно...Вашите олигарси с какво пътуват няма да питам, всички знаят...
42
7
 
35
 
! Отговори
trafт преди 3 години
тя в трамвай се е качвала последно като ученичка ....има си шофьор жената.
41
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 43Само един много голям по-мияр и *** като тебе, може да пита защо някой който е бил болен, е бил приет в болница! Ти си болен - не физически, но психически си увреден и болен
40
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако след 30 години крадене (т.е. демокрация) още има някой, който да повярва на това, значи абсолютно никога няма да се оправим, просто ще изчезнем като народ и толкова.
39
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Како ,стига театро ,ами стягай редиците ,нареди свестни хора ,програма ,план и Напред !Сега е момента да смениме Бойко ! Той си спасява олигарсите с големия бизнес,хотелиери,ресторанти и всякви Безвъзмездни помощи по програми , а Народа мре пред болници ,Нищо за дребния Човек !
38
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига бе, тя знае ли какво е това трамвай :)
37
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това да не е виц? Нейната височайша особа в трамвая, както често правела? Наредила се на опашка с още 20 човека? Предизборна кампания! Нищо вярно няма в това! Що не се нареди на опашка за ВМА и да чака пред стълбите като другите хора? Сега се чуди как да оправя имиджови щети преди изборите.
36
27
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Самия факт че Нинова пътува с трамвай, а не с лъскав джип за стотици хиляди евро, е достоен за уважение!
35
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До електоратСпоко бе! Ако по същия начин, в трамвая, ограбят и Бойко Борисов или Фандъчка също ще има съобщение в медиите.
34
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Робин Худ български вариант. Не нападат в гората, а в трамвая душманите. Кой ли знае къде си е изгубила или кой й е взел документите? Но я е срам да каже. Инсценировка!
33
3
 
19
 
! Отговори
електорат преди 3 години
И мене са ме крали- защо не пишете ? И аз съм висял на опашка- защо не пишете ? И аз съм вадил нови документи... М... ?