Доц. Мангъров: Тази неясната сила кара цели държави да се самоубиват икономически

Рещението му да стане част от АБВ било човешко, не политическо
4 фев 2021 18:23, Нели Христова
159
Доц. Мангъров: Тази неясната сила кара цели държави да се самоубиват икономически
Снимка: БГНЕС

"Ако исках да оглавя листа, щях да бъда в друга партия. Моето решение да бъда в АБВ не е политическо, а човешко. Това е партия, която се обърна към мен, довери ми се, защото споделя моето виждане за нещата. И на практика тя ми дава пълна свобода. Не съм ангажиран с нищо. Мисля, че изборът ми е правилен и бих посъветвал много хора да ме последват. В момента разделението не трябва да бъде леви-десни, а да има обединение срещу тази неясна, неведома сила, която кара цели държави да се самоубиват икономически. Не знам каква е тази сила, не мога да я формулирам, но тя съществува. Целият свят се е побъркал и реагира по крайно неадекватен начин".

Това каза инфекционистът доц. Атанас Мангъров пред bTV по повод новината, че влиза в листите на АБВ. "Не ми е била целта да вбия клин между Петков и Първанов", обясни той.

"Страните, в които мерките са най-големи, заболеваемостта е по-висока, там се появяват нови щамове. Това е феномен, който ще мине през цялото човечество и ще си отиде когато се получи т.нар. колективен имунитет. Много хора ме питат дали да се ваксинират и аз им казвам - все едно ми задавате въпрос дали да се ожените. Проблемът пред тези ваксини е, че те не са изпитани по правилата", допълни доцентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
32
 
14
 
! Отговори
Отврат преди 3 години
Тази физиономия на невестулка - кога ще се скрие! Отврат!
124
18
 
6
 
! Отговори
Off преди 3 години
Сега ако вземе да се изпикае във фоната пред президенството заедно с партийния си лидер, вече няма какво да ме спре да гласувам за тях ;)
123
27
 
10
 
! Отговори
хахахах преди 3 години
Тази неясна сила направи така, че вирусът да не изчезне през лятото, за да си скъса дипломата доц. мангърофф ;р
122
2
 
0
 
! Отговори
някой преди 3 години
До: 128А лечение на рак?
121
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Човек и добре да живее, умира." - хан Омуртаг"Човек и добре да живее, се жени" - доц. Мангъров!
120
19
 
8
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
Може да се върнем към нормалното само, когато се открие Лечение, не ваксини, за ковид - инфекцията. Или когато тя стане безобидна - но това няма да е много скоро. Дотогава - спасението е в Маската - когато трябва, не винаги и не постоянно. Но преценката трябва да е точна.
119
3
 
3
 
! Отговори
До 125 преди 3 години
Ами образовай се, чети, потруди се малко. Цялата информация е налична в нета. Не дамам нищо наготово!!! Принцип!!!
118
13
 
12
 
! Отговори
Край преди 3 години
Сишлата която кара цеи държави да се самоубиват икономически е СТРАХ от смъртта съчетан с многото излищна информация която произвежда интернет.Даже и общества които първоначално не искаха да се затварят - се затвориха под натиска на уплашените.Ако тоя вирус се беше появил 1965та година нищо подобно нямаше да произтече.
117
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НИЩО ПОДОБНО!!!! НЕ ВЗЕМЕШ ЛИ СПЕШНИ И ПРАВИЛНИ МЕРКИ ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН - ЗАГУБЕН СИ-------Е, кажи какви са правилните мерки, просвети ни?
116
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре да като няма нищо защо не се зарази?
115
10
 
29
 
! Отговори
До 120 преди 3 години
Мангъра е прав ! Само администрацията и полицията са доволни и възнаградени --другите под ножа ! Прав е че парада се командва от вън ! Прав е ,че така или иначе ще се случи стаден имунитет докато се туткаме с ваксините !Прав е че гласност се дава само на тези които подкрепят репресиите !
114
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Манете го тоя,той е улав човек.
113
27
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този *** греши причина-следствие.Кой позволява този *** да е близо до хора и да застрашава здравето им?Това вече е престъпление, което държавните органи наблюдаваха безучастно година и не предпазиха хората от този болен човек.
112
8
 
11
 
! Отговори
SS преди 3 години
И вируса и идващата финансова криза ще ни съсипят. Животът такъв какъвто го познаваме ще изчезне.Много ще се разорят.,,Много бизнес ще фалира. Накрая всичко ще се срине.Ще настъпи анархия.
111
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е така.В Китай мерките бяха драконивски и сега няма коронавирус
110
22
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали си изгори дипломата? Санитар Мангъров мърси ефира с конспиративни теории и грешни изводи.Санитар Мангъров да бъде уволнен и да става политик.
109
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До боледувалАз не че вярвам на световната истерия покрай настинката, както и повечето хора по света, но ДОЦЕНТА не беше ли казал, че било конспирация за което е прав :)) Сега бил велик медик....хахаха :) Просто човека изкуфява, от възрата е ! :) Верно, че ще пострадаме малко ако икономиките на държавите от ЕС пострадат, но ние си внасяме картофи, боб, домати и т.н от Турция, Цев. Македония, Египет и много други държави извън ЕС, не виждам проблем :))
108
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България и в режим и без режим малко произвежда. В случая с пандемията много админисратори си пускат собственото отоплението не държавното. Бюджета се икономисва.
107
20
 
17
 
! Отговори
Мм преди 3 години
Стига сте правили *** известни! Този преди да му се даде трибуна никой не го знаеше какъв е, сега го изкарват медик от световна величина, разбира се че ще яхне вълната и ще осребри тази популярност - но не като лекар, а ще иска да стане политик.
106
4
 
7
 
! Отговори
гост преди 3 години
До 110А кой ти каза че останалите изобщо са болни. Само болни ли се тестуват ?