Доц. Мангъров: Тази неясната сила кара цели държави да се самоубиват икономически

Рещението му да стане част от АБВ било човешко, не политическо
4 фев 2021 18:23, Нели Христова
159
Доц. Мангъров: Тази неясната сила кара цели държави да се самоубиват икономически
Снимка: БГНЕС

"Ако исках да оглавя листа, щях да бъда в друга партия. Моето решение да бъда в АБВ не е политическо, а човешко. Това е партия, която се обърна към мен, довери ми се, защото споделя моето виждане за нещата. И на практика тя ми дава пълна свобода. Не съм ангажиран с нищо. Мисля, че изборът ми е правилен и бих посъветвал много хора да ме последват. В момента разделението не трябва да бъде леви-десни, а да има обединение срещу тази неясна, неведома сила, която кара цели държави да се самоубиват икономически. Не знам каква е тази сила, не мога да я формулирам, но тя съществува. Целият свят се е побъркал и реагира по крайно неадекватен начин".

Това каза инфекционистът доц. Атанас Мангъров пред bTV по повод новината, че влиза в листите на АБВ. "Не ми е била целта да вбия клин между Петков и Първанов", обясни той.

"Страните, в които мерките са най-големи, заболеваемостта е по-висока, там се появяват нови щамове. Това е феномен, който ще мине през цялото човечество и ще си отиде когато се получи т.нар. колективен имунитет. Много хора ме питат дали да се ваксинират и аз им казвам - все едно ми задавате въпрос дали да се ожените. Проблемът пред тези ваксини е, че те не са изпитани по правилата", допълни доцентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
12
 
17
 
! Отговори
боледувал преди 3 години
доц мангъров е най хумания лекар идостоен и честен доцент
104
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво се притесняваш за икономиките на другите държави ДОЦЕНТЕ, нали ние нямаме такава, тоест нас не ни засяга :))
103
4
 
13
 
! Отговори
До 92 преди 3 години
НАПРОТИИИИВ!!!! САМО 7% ОТ ТЕСТОВЕТЕ СА ПОЛОЖИТЕЛНИ ЗА КОВИД. А ОСТАНАЛИТЕ - СА БОЛНИ ОТ ГРИП.
102
19
 
11
 
! Отговори
Тоя чехльо смачкан преди 3 години
Се мисли за спасител на света от ковид. Всички грешат само той е прав.хахахахахахахаГлупав?Не, извън реалността.
101
10
 
8
 
! Отговори
До 103 преди 3 години
НИЩО ПОДОБНО!!!! НЕ ВЗЕМЕШ ЛИ СПЕШНИ И ПРАВИЛНИ МЕРКИ ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН - ЗАГУБЕН СИ, ЧИЧКА. А ТИ СИ ПРАВИ КАКВОТО ЗНАЕШ, ТОЕСТ, ЧАКАЙ СИ...ДА СЕ ИЗЛЕКУВАШ БЕЗ НИЩО.
100
3
 
3
 
! Отговори
Неясна сила.. преди 3 години
Но параметрите са достатъчно ясни..РАБОТА ще има докато съм жив,а и за депутат се кандидатирах
99
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига сте го хвалили! Изберете си го за депутат!Със сигурност ще ви Оправи по начина,както и ви Лекува..
98
13
 
18
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
"Целият свят се е побъркал и реагира по крайно неадекватен начин" ах ах ах... само мангърчето адекватен....хахахаха не случайно отива в политиката...
97
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЕДНО НЕЩО ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПРАВИЛНОТО ЛЕЧЕНИЕ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН-------Той отдавна го е казал - вирус не се лекува. Търпиш и чакаш организма да се справи.
96
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЦървулЦървула колкото и да го лъскаш никога няма да стане чепик!
95
7
 
17
 
! Отговори
Хехе преди 3 години
Тази неясна сила...Ми носи по 200 лева за консултация!!!
94
2
 
16
 
! Отговори
Мед. лице преди 3 години
Преди години дядо ми ме предупреди да не се занимавам с политика, защото там е пълно с некадърници, а да стана зъботехник, като другият ми дядо по бащина линия.Та и този Мангъров. Да си гледа занаята и да не влиза в клуба на простаците.
93
12
 
13
 
! Отговори
Цървул преди 3 години
Понеже сме в коментари, ако искате коментар - гледайте и слушайте Мангъров при Ризова или АБВ!Ако трябва да се лекувате - като другарките Нинова и Йотова, бегом към Мутафчийски!
92
2
 
21
 
! Отговори
факт преди 3 години
Ама прав е Мангъров.Все пак е необяснимо какъв е този вирус.Не може в едно семейство за заболеят мъжа и жената и мъжа да умре от вируса а жената да го прекара по лекия начин.Явно зад вируса се крие някаква страшна истина!!!
91
18
 
6
 
! Отговори
У бре преди 3 години
Един отдолу пита къде е миналогодишния грип? Явно много му липсва..А защо не пита къде е чемширения молец,който ми ошмули 5 дръвчета и останаха на метли?
90
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От тоя заекващия пелтек, и от неговите шмекерии взе да ми писва!
89
15
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човекът много правилно ги казва нещата - аргументирано, спокойно, последователно и обективно. Не му пука от всички, които го плюят и които по някакъв начин го карат да е политкоректен, защото знае какво прави и говори. Вирусът има друг замисъл, цели се икономическото и малко след това политическото унищожение на държавите, разберете го най-накрая това. Схемата е една и съща във всички направления - изсмукване на държавите в полза на глобални елити. Случва се пред очите ни в момента
88
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора, ПСР теста не може да различи Ковид от сезонния грип, затова няма грип, или не са го пуснали тази година, съжалили са ни евреите, милите!
87
4
 
1
 
! Отговори
Доц. Мангъров преди 3 години
*** НА МЕДИЦИНАТА. ПФУ!!!
86
1
 
12
 
! Отговори
До 84 преди 3 години
Напротив! ИМА И ГРИП!! Просто който си отчете ковид - не се интересува от какво дрего е болен - тестът е друг - на кой му се дават излишни пари, след като важното е, че няма ковид?!Само 7% от тестовете са ковид!