Борисов: Като им се скарах, имаме 14 000 ваксинирани, нали нямаше желаещи?

Ангелов съм го оставил на опашките, допълни още премиерът
20 фев 2021 11:07,
511
Борисов: Като им се скарах, имаме 14 000 ваксинирани, нали нямаше желаещи?
Снимка: БГНЕС

Видяхте вчера, като им се накарах малко, завършихме с 14 хиляди ваксинирани на ден. Ангелов съм го оставил на опашките, нали нямаше желаещи, а то опашки има. Това заяви премиерът Бойко Борисов.

"Като дойде ГЕРБ на власт, всички фондове започнаха да работят. Когато ние сме си свършили работата - оценките са най-добри и когато има риск - веднага казват, че това се дължи на несигурния резултат от изборите. Благодарение на добрите ни финансисти влязохме в европейския банков съюз. БСП имат шампиони по фалирали банки", каза още премиерът.

Още по темата

"Несигурният резултат от изборите би могъл да влоши положителната перспектива на рейтинга на България", каза Борисов. Той коментира новината, че международната рейтингова агенция Fitch Ratings повиши перспективата от стабилна на положителна пред дългосрочния кредитен рейтинг на България в чуждестранна и местна валута.

България е единствената държава, която повишава през февруари положителната перспектива на рейтинга, докато другите държави остават на ниво стабилна перспектива. Това съобщи здравният министър Костадин Ангелов.

Борисов се обърна и към финансовия министър Кирил Ананиев: "Благодаря ти и нека това да се има предвид, когато говорят за дългове, разруха, а ние имаме оценката да сме най-добри".

"Сред факторите, които биха довели до понижаване на рейтинга, е промяна в политическата обстановка, а именно да дойдат други и отново да се хапем, че сме върнали онези, и пак да се върнем назад. Ние сме с най-ниския дълг в Европа след Естония. Само преди два дни ЕК даде най-добрата си оценка за България. Най-големите агенции в света са подредили България като положителна и стабилна, и то в пандемична обстановка", каза Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


511
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
339
7
 
4
 
! Отговори
бл.134 в Зап. парк преди 3 години
Златен век. Борисов , доживот премиер. Ромите и китайците , да работя.Чакаме ваксина за вечен живот
338
1
 
16
 
! Отговори
Сам си вярва преди 3 години
"Лъжливото овчарче" Бай ***" И "Царят е гол" Три художествени произведения събиращи образа на нашия герой ББ
337
2
 
18
 
! Отговори
1 преди 3 години
др.борисов,защо ще ни се караш,нали ваксинирането е доброволно,за ангелов,разбрахме че е на опашките,ти кога ще застанеш, там да дадеш пример,и се ваксинираш.
336
2
 
14
 
! Отговори
дедо от село преди 3 години
Мммм дааа ,малко по-малко ви заставиха да мислите както Те искат! Че има някакъв ковид ,че трябва да се ваксинирате с *** им, че сте *** ,че трябва да следвате глупавите им мерки, че трябва да седите в къщи като в затвор, че трябва да мислите като тях! Да ! И ето ви дресирани по методите на гениалния Байдърман!
335
1
 
12
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 3 години
"""Борисов: Като им се скарах, имаме 14 000 ваксинирани, нали нямаше желаещи?"" Защо винаги неговите изказвания имат остър привкус на лЬмпенизация.Въпреки бравурните и малИОмни изказвания на примиера,действителността е по-различна.Ваксинираните са малко над 4000 човека,което представлява към 30% от от така леляната цифра 1400.Има една поговорка ,:Не казвай "хоп" преди да си скочил.Та и нашичкият серФилник ,взема желаното за действителност.
334
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мащабите са важни. Качеството ще го видим по късно.
333
2
 
15
 
! Отговори
Дарвин преди 3 години
Това нещо , дето е на снимката , това е застинало в развитието си някъде около второ отделение ......... т.е. 3-4 клас ....
332
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стах ги е повече от ББ ,отколкото от инжекцията.ББ е по силен от всякога. Физически.
331
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
10000 въшки едновременно да те полазят!
330
1
 
3
 
! Отговори
Пустиняк преди 3 години
А от Африка нахлува пустинен пясък. Мощно.
329
2
 
11
 
! Отговори
Гошо преди 3 години
Вчера 14000, днес ще са 4000.Като свърши администрацията и всички медицински работници принудени от ВАС да се ваксинират под строй, ще ВИ питам кой доброволно без да е заплашен да остане без работа ще си бие Астра Зенека и подобни недоказани ваксини!
328
26
 
5
 
! Отговори
Някой преди 3 години
Поне строи пътища, магистрали, това онова. Че предишните нищо не направиха досега.
327
16
 
4
 
! Отговори
Миньорче преди 3 години
Голем си Баце !
326
4
 
0
 
! Отговори
ШибиРиби преди 3 години
Три пъти го навивам около кръста и пак остават двайспет санта без главата печурка. Много ме търсят.
325
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
от поставени 4000 дози направи 14000 ваксинирани
324
5
 
19
 
! Отговори
Кой Краде Златото преди 3 години
Единствено Волен Сидеров се противопостависрещу кражбата на златните ЗАЛЕЖИ НА БЪЛГАРИЯ.България няма контрол върху крадците.Аз ще гласувам за Волен Сидеров.Искам добър живот за децата си.
323
2
 
19
 
! Отговори
ДИРЕКТНО преди 3 години
Защо управлението на БОЙКО БОРИСОВ убива децата ниМоята Родина България Е На Първо Място По СМЪРТНОСТДядо Бибитко да са МАХА.И там ще го намерят.Ф Пандиза ще го обичат
322
3
 
31
 
! Отговори
СРАМ МЕ Е ОТ БОЙКО Б преди 3 години
Писна ми Бойко Борисов да обяснява колко сме прости и бедни.Той не е беден,ама е гладен за още да открадне.Не се наяде, не се накраде...Дори и журналистите избягаха от него.(Във Варна те не бяха допуснати)Във Варна народът му зададе въпроси и го оплю тотално.Бибитко Чекмеджиев се изниза с гузна физиономия,избяга.Презрението към Бойко ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА НАРАСТВА,ОМРАЗАТА -СЪЩО.
321
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквото и да пишем тук идеята на ББ да се ваксинира всеки, който желае, е добра. Ама да се изцепва, че след като се накарал на някои хора, нещата тръгнали напред, е най-малкото про.сташко. Много си е повярвал горкия.
320
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Суджука е за пандиза.