Борисов за строгите мерки: Хората не носят маски, не спазват дистанция

Здравето на хората било на първо място независимо от цената
Обновена: 18 мар 2021 10:38 | 18 мар 2021 10:38, Камелия Цветанова
628
Борисов за строгите мерки: Хората не носят маски, не спазват дистанция
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Никога не съм се ръководил от това дали всички ще ни харесват или обратното. Изборите идват и си отиват. Здравето на хората за нас винаги е на първо място, дори да понесем политическа щета от нашите опоненти. Мисля, че целият бизнес знаеше какви усилия полагахме и полагаме, за да работят във възможно най-меките мерки“. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на работно съвещание с министъра на здравеопазването Костадин Ангелов и представители на Националния оперативен щаб, съобщиха от пресслужбата на МС.

Още по темата

Борисов коментира, че до 31 март ще се приложат най-строги противоепидемични мерки, защото животът и здравето на хората са най-важни.

„Мерките следва да се въведат за всички места, където има струпване на хора като големи магазини, училищата, ресторантити“, обясни той.

Министър-председателят изтъкна, че настоящите либерални мерки у нас не се спазват, хората не носят маски, не са на дистанция, системата е претоварена и разпореди на здравните власти да предприемат налагащите се спешни действия.

„Преценявайте вие, имате моето разрешение да направите най-доброто от медицинска гледна точка. Стотици милиони се изляха в здравеопазването, за да предпазим живота и здравето на хората, действайте“, каза още министър-председателят Бойко Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


628
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
408
11
 
5
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Ножицата за предстоящите избори между първия ГЕРБ и вечно второто Бесепе вече е 8%:):):)
407
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Интересната част:Виждал съм нещо подобно, гледам седи кучето и гледа унило, но не съм сигурен и до днес дали не беше изкълчена, или счупена челюст, кучето си гледаше с един изцъклен поглед и точеше лиги буквално, викам си това може и да е бяс, я по- отдалече да го заобиколя.
406
4
 
13
 
! Отговори
Анализатор преди 3 години
Диктатор и лъжец!Затвор за Борисов и цялата му престъпна секта ГЕРБ!!!Манипулатор,лъжец използващ Ковид за да наложи диктатурата си и да ни сложи под ботуш.Ще се лее кръв тикво противна и ще те изритаме идва бунт!!!
405
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко, гледаш ли кво става на изборите вв Германия с твърдите мерки? Това ще стане и тук...много че ревеш
404
9
 
3
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Пожарникарския маркуч ше барате пак:):):)
403
3
 
3
 
! Отговори
Интересната част: преди 3 години
Прибирам се аз от работа и гледам едно черно куче ама черно - ама с кръв по него, и отдолу под коремчето му като раздрано, разпорено, ухапано или бито от нещо друго - Викам си нищо няма да ми направи .... и без лоша енергия без нищо мислех си за работата нещо и то уж ме подминава и секунда след това зъбите му забити в подбедрицата ми ... та и Симеончо така и БПЦ така - уж им не преча уж нищо не им правя, ама зъбите им все в мене ...
402
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Относно мене ли?Тъй го написа, все едно ръиш ли си оцелял след преболедуван бяс, ха хаха... Все едно да се убодеш на пирон и да кажеш, че си изкарал тетанус.Шибват ти една ИСТИНСКА ваксина против бяс и си свиркаш.
401
1
 
1
 
! Отговори
До 425 преди 3 години
С какво ще ги зарази?
400
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чекмедже - паша.
399
1
 
3
 
! Отговори
Относно мене ли? преди 3 години
Мене ме е хапало бясно куче - ако мислиш, че с ковид или с ваксинка ще ме оплашиш! Та мисълта ми беше, че аз осъзнавам размера на вашата глупост и изобщо не ме касае, нито ви нападам, нито ви преча, просто с една художествена творба аз съм казал голямата истина за израелския палестински кьор фишек. Но казах и други болезнени истини последвали кьорфишека и покръстването в България и че вие сте лъва дето има други планове дори и ние да нямаме желание да се разправяме особено за глупости ...
398
7
 
2
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Скоро опозицийката(4Април)ше барате пак маркуча:):):)
397
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой ходеше с маска като с лигавник под брадата и казваше "Който е по- страхлив да слага маска"?
396
5
 
4
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
До ТОМ И ДЖЕРИБуци ше те мине и Том и Джери с 200:):):)На изборите пак ви късаме:):):)
395
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истината е ,че хората започнаха да свикват с мерките и неусетно се превръщат в навик.А навикът е втора природа на човека.Проблемът е неработещата здравна система.
394
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Локдаун ли? Ха, елате на село да ме локнете па като ви запукам с един кол ще ви свири главата като камбана.
393
3
 
3
 
! Отговори
Относно Сакскобурга преди 3 години
Изконна израелска практика е - да п.р.е.ч.у.к.а.т някой палестинец за назидание на останалите да не им знае много устата, особено това важи за един дето много умно са пресметнали, че е опасен, че имало кралска кръв в него или поне аристократична - и колкото по-зрелищно, колкото по-демонстративно, колкото по-жестото толкова повече млъкват неговите сподвижници или тези желаещи промяна на статуквото. Той Симеон е много добър в това да пожертва някой неудобен , от своите бушони за да се измъкне ...
392
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очевидни са усилията Ти за бизнеса. Особено този на Киро Домусчиев и Гришата Ганчев
391
13
 
5
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
До ПознахА Фигуранта искаше избори още на 28 Март:)):):)
390
17
 
4
 
! Отговори
хахахаххаа преди 3 години
Сега като БСП изпадне в 9 глуха това ше ви е оправданието на всички нали? Че заради ковид герб спечелили пак хахахахаххаха лузерииииииии хахахаха
389
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде са ваксините бе тулyпче? Хората му били виновни, като решихте да си правите дребни сметки и да се откажете от по-скъпите ваксини какво стана? Последни по ваксинации в Европа, после ние сме му били виновни.