Борисов за строгите мерки: Хората не носят маски, не спазват дистанция

Здравето на хората било на първо място независимо от цената
Обновена: 18 мар 2021 10:38 | 18 мар 2021 10:38, Камелия Цветанова
628
Борисов за строгите мерки: Хората не носят маски, не спазват дистанция
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Никога не съм се ръководил от това дали всички ще ни харесват или обратното. Изборите идват и си отиват. Здравето на хората за нас винаги е на първо място, дори да понесем политическа щета от нашите опоненти. Мисля, че целият бизнес знаеше какви усилия полагахме и полагаме, за да работят във възможно най-меките мерки“. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на работно съвещание с министъра на здравеопазването Костадин Ангелов и представители на Националния оперативен щаб, съобщиха от пресслужбата на МС.

Още по темата

Борисов коментира, че до 31 март ще се приложат най-строги противоепидемични мерки, защото животът и здравето на хората са най-важни.

„Мерките следва да се въведат за всички места, където има струпване на хора като големи магазини, училищата, ресторантити“, обясни той.

Министър-председателят изтъкна, че настоящите либерални мерки у нас не се спазват, хората не носят маски, не са на дистанция, системата е претоварена и разпореди на здравните власти да предприемат налагащите се спешни действия.

„Преценявайте вие, имате моето разрешение да направите най-доброто от медицинска гледна точка. Стотици милиони се изляха в здравеопазването, за да предпазим живота и здравето на хората, действайте“, каза още министър-председателят Бойко Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


628
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
368
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората не носели маски. Ами контролирай, нали увеличи заплатите на органите многократно. Къде са ти оторизираните служби за да изпълняват задълженията си или е по-лесно да се упрекват хората, че не спазвали мерки. Кой е виновен, че не се осъществява контрол. Пак хората виновни.
367
6
 
19
 
! Отговори
крада го! преди 3 години
Излиза той на манежа, целият в бяло ..... бял фрак, бял цилиндър, бели ръкавици, бели обувки и бели чорапки, ....оркестърът свири туш, над манежа се издига огромен бял балон, той вади бял пистолет, прожекторите гаснат, той стреля, балонът пуква, прожекторите светват .....целият цирк в лайннааааааа, само той в бял фрак, бял цилиндър, бели ръкавици, бели обувки и бели чорапкиоркестърът свири туш.....
366
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма как една корумпирана, некадърна и загубила всякакъв авторитет власт да наложи каквито и да е мерки , които гражданите да спазват!Обществото няма доверие на правителството и НОЩам. Затова гражданите не спазват мерките!
365
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Буци шкафчетата Буци ,къде скри парите , парите и златото къде ги скри Буци ,оставка суджук
364
5
 
10
 
! Отговори
до 385 До, преди 3 години
и ти ВЕЧЕ си отсухите СЪЧКИ, .... Збогом
363
10
 
1
 
! Отговори
До, преди 3 години
тоз дето Вчера попаднал на хора...Да посмучеш един неваксиниран шпек?Плащам по-добре от шефа на троловете!
362
5
 
0
 
! Отговори
до 383 И той преди 3 години
ти явно работиш в тоалетна, защото това го пускаш непрекъснато, разнообразявай
361
13
 
2
 
! Отговори
До, преди 3 години
Хвала на г-н премиера и човека с ФАКТ-ите ...Да полапате неваксиниран шпек?
360
7
 
7
 
! Отговори
А той целия в бяло преди 3 години
Излиза той на манежа, целият в бяло ..... бял фрак, бял цилиндър, бели ръкавици, бели обувки и бели чорапки, ....оркестърът свири туш, над манежа се издига огромен бял балон, той вади бял пистолет, прожекторите гаснат, той стреля, балонът пуква, прожекторите светват .....целият цирк в л***йн@, само той в бял фрак, бял цилиндър, бели ръкавици, бели обувки и бели чорапкиоркестърът свири туш.....
359
5
 
4
 
! Отговори
до 381 преди 3 години
нееее, ФАКТ-ите като теб, които гориха маски и бутаха по улици и площади да хвърлят яйца и домати и то главно без идея, а за парите дето Черепа даваше
358
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера попаднах на хора, които си признаха, че са с ковид и под карантина, но бяха в магазина за да си купят цигари щото им било омръзнало да си стоят вкъщи, а друг заяви, че жена му е болна и под карантина, ама той се бил измъкнал и ходел на работа, а той работи в оборотен магазин. И после имало нарастващо болни, ще има докато има такива индивиди дето си мислят, че могат да си правят каквото си поискат. РЗИ защо не си следи нещата, защо се допуска това да става
357
18
 
18
 
! Отговори
проДай преди 3 години
всъщност 80% от българите са доволни от управлението на Баце, защото имат по-високи доходи от времето на Олигарски, а останалите 10% са маргинали и 10% хейтъри от другите партоийки, които искат да топнат лъжицата в казаня
356
4
 
9
 
! Отговори
До преди 3 години
Абсолютно вярното твърдение на Бойко Борисов!И ти ли като МОНИ искаш да полапаш неваксинирания ми шпек срещу 10 лева?
355
1
 
13
 
! Отговори
Бако, преди 3 години
Промишлеността спира. Цените на суровините скачат, а се изнасят продукти на ръчен труд, за които не може да се иска по-висока цена. Малките фирми ще загубят поръчки и ще фалират. Световното правителство ви готви заколение. Всички са си плюли в устата в намиране на оправдание за невиждано печатане на пари.
354
2
 
13
 
! Отговори
КЛ преди 3 години
Негово Премиерско Величество арежда, разпорежда и т.н. И разбира се както винаги, някой друг Му е виновен. За бедствията - времето, природата, Началника. За лошите резултати от управлението на пандемията - всички Негови поданици.А истината е съсем простичка - За да не случват бедствия се вземат превантивни мерки, хората се предупреждават овреме и т.н. За да не се налага да снове с "джипката" и да гаси пожари. А коронакризата се управлява според хрумванията Му.
353
21
 
5
 
! Отговори
отровна гад преди 3 години
Тази година Бойко Борисов ще спечели изборите - парламентарните и президентските!А Корнелия Нинова ще се хвърли от покрива на ендекато!
352
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От жипката този кога видя, че хората не носят маски. Смях....
351
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То пък голямата изненада. Изненадата ще е , като дойде време да отговарят за цялата гербава разсипия и разруха. Малко още търпение.
350
2
 
7
 
! Отговори
До МОНИ преди 3 години
За какво ще похарчих 5те лева за поста си?Искаш ли да полапаш неваксинирания ми шпек.Ще ти дам 10 лева?
349
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мерките не се спазвали. Какви ли не глупости всеки ден. Кой ще те пусне в аптека, болница, магазин и т.н без маска. Този хабер си няма. Освен по магистрали едва ли е влизал другаде. Защо не съобщи колко са санкционирани от органите, броя на съставените актове след като твърди, че мерките не се спазват. Или контролиращите само получават заплати. Къде е тогава гербавия контрол една година. Какво ли няма да сътворят още до изборите. Малко още остава, бай Ставри чака.